torq Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ο ΕΝΦΙΑ δεν αφορά τον καταναλωτή που έρχεται να αγοράσει το προϊόν σου. Τον αφορά ο ΦΠΑ μόνο. ναι αλλά αφορά αυτόν που στο πουλάει και έχει το κατάστημα. έμμεσα αφορά και τον καταναλωτή όπως είπε ο dollyyy19. αν εγώ έχω να πληρώσω 100 φόρους από κάπου πρέπει να τα βγάλω αυτά τα λεφτά. και αν η δουλειά μου είναι να πουλάω αναψυκτικά, ε μάντεψε...
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αλλά αφορά αυτόν που στο πουλάει και έχει το κατάστημα. έμμεσα αφορά και τον καταναλωτή όπως είπε ο dollyyy19. αν εγώ έχω να πληρώσω 100 φόρους από κάπου πρέπει να τα βγάλω αυτά τα λεφτά. και αν η δουλειά μου είναι να πουλάω αναψυκτικά, ε μάντεψε... Ναι δεν πάει έτσι όμως, αμα προσπαθήσεις να βγάλεις όλα τα λεφτά που δίνεις αλλού από το προϊόν σου θα μειωθούν οι πελάτες και δεν θα αγοράζουν από εσένα, έτσι θα χειροτερέψεις την κατάστασή σου. Σε όλα τα προϊόντα αγαθά και υπηρεσίες υπάρχει ένας μέσος όρος της τιμής ανα τις περιοχές, όσο πιο πολύ πάνω από την τιμή αυτή είσαι τόσο θα μειώνονται οι πελάτες σου. Αν ήταν ο καθένας οτι χασούρα είχε να την έβγαζε από τα προϊόντα που πουλάει στο λιανεμπόριο θα είχαμε ανοίξει όλοι ψιλικατζίδικα. Ο ΕΝΦΙΑ της κατοικίας σου δεν είναι λειτουργικό έξοδο του μαγαζιού. Τα περισσότερα μαγαζιά είναι με ενοίκιο.
Lanike71 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ αισχροκέρδεια ονομάζω καταστάσεις "μονοπωλιακού τύπου". Από τη στιγμή που έχεις γύρω σου 10δες αντίστοιχα καταστήματα, έχεις τη δυνατότητα να τον γράψεις. Αισχροκέρδεια θα έλεγα πχ για μίνι-μάρκετ σε κάποια ορεινά χωριά, που εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το κοντινότερο Σ/Μ είναι στα 20-30 χλμ, οι γέροντες που μένουν εκεί δεν έχουν μεταφορικό μέσο ή και όσοι έχουν, ξέρουν ότι δεν αξίζει να δώσεις 5 ευρώ βενζίνη για να κάνεις 10 ευρώ ψώνια.Και τους "δέρνουν" αλύπητα σε κάθε επίσκεψη. Εκεί τι θα μας πουν, για ενοίκια και ΕΝΦΙΑ;
Liverpool89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω πηγα στο πανηγύρι του αγιου μαμα, παιρνω μια μπλουζα, μου κοβει αποδειξη ενω μπηκε μπροστα στην ταμειακη, η μπλουζα εκανε 8€,αλλα αυτος εκοψε 5€, την ειδα οταν πηγα σπιτι. Λεω ελληναρα δεν αλλαζεις. Εκεινη τι στιγμη αν το επαιρνα χαμπαρι τι θα μπορουσα να κανω; να του δωσω μονο το πενταευρω;
the other one Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πήγε προχτές η μάνα μου στον βασιλόπουλο να πάρει τρόφιμα.. βλέπω την απόδειξη 100 ευρώ! Ο Χριστός! Βλέπω ενδιάμεσα μια πίτα κατεψυγμένη αβ 10.46 ευρώ... http://www.ab.gr/click2shop/KATEPsYGMENA-TROFIMA/PITSES-FYLLA-PITES/PITES-PITAKIA/PITTA-KATEPsYGMENI-ChORTOPITA-NISTISIMI-1100-GR/p/7081873 Μετά παγωτό 7.5 ευρώ.. Μην τα αγοράζετε παιδιά. Τι τιμές είναι αυτές το κέρατο μου; Η μάνα μου φυσικά ούτε βλέπει τι αγοράζει, εγώ τα ψάχνω εξονυχιστικά. Επίσης, πόσο τρελά πανάκριβος είναι ο Βασιλόπουλος;; ο ΑΒ γενικά τα κοπανά όλα όσο γουστάρει. Σου πουλάει ποικιλία προϊόντων που όντως έχει, γκουρμεδιές, προϊόντα εισαγωγής κλπ οπότε εσύ θα πας εκεί γιατί έχει αυτό που θες και σε γδύνει επι τ' ευκαιρείας και στα υπόλοιπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα