nik609 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το 2010 γνώρισα μια γυναικα εγώ 27 αυτή 48 ελεύθερη όχι παντρεμένη (εχουμε χωρηση απο 2013). Και όπως καταλαβαίνετε το νεαρό της ηλικίας προχωρήσαμε και ερωτικά. Αυτη πούλαγε ένα σπίτι σε το οποίο ζήταγε σχεδόν τα διπλάσια από ότι άξιζε.Το πουλούσε 3 χρονιά χωρίς αποτελεσμα.Τοτε ήταν οι φούσκα χρηματιστηριου που λέγαν ότι θα φτάσει πολύ ψιλά και σε πολύ σύντομο χρόνο, της έκανα μια πρόταση, την οποία δέχτηκε να πάρω ένα δάνειο για αγοράσω το σπίτι της, και αυτά τα λεφτά να τα κάνει μετοχές και όταν διπλασιαστουν να μου δωση έμενα ένα μεγάλο μέρος του δάνειου να το βάλω πίσω και αυτί να πάρει το πόσο που ηθελε.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΒΑΣΙΣΤΉΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΜΗ σας τα πολύλογο το χρηματιστηριο πάτωσε οι μετοχές πήγαν σχεδόν μηδεν. Εγω έχω ενα δάνειο στο κεφάλι από ένα σπίτι που δεν αξίζει ούτε μισά από τα λεφτά που πήρα δάνειου και αυτί έχασε ένα σπίτι τότες άξιας 40χιλ ,τωρινής άξιας ουτε15χιλ. Σε επικοινωνια που είχαμε μου λέει να της δωσω η τα λεφτά που ζήταγε αν θα το πουλούσε η να της γυρίσω το σπίτι πίσω .Εγώ της απαντάω πήραμε από κοινοί ένα ρίσκο και χάσαμε .ούτε τα λεφτά έχω να της δώσω ούτε και το σπίτι γιατί είναι υποθηκευμένο,αυτη λέει ότι την εξαπάτησα κτλ... και ρωτώ αυτό ΗΘΙΚΆ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΆ αν καποιος γνωρίζει είναι άπατη η χαζομάρα που κάναμε και οι δυο.Δηλ. αν οι μετοχες 10πλασιαζονταν και αυτή εξαφανιζονταν εγώ τη θα έλεγα.
mylo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ή φούσκα του χρηματιστηρίου ήταν το 2000 επί πασοκ σημιτη και παπαντωνιου. Τώρα εσύ εκανες λάθος που μπηκες σε αυτή τη διαδικασία. Και ως γνωστόν τα λάθη πληρώνονται.... 2
impel123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τι εννοεις χασατε και οι 2? Αυτη αρχικα ειχε ενα σπιτι και τωρα τιποτα, ενω εσυ δεν ειχες τιποτα και τωρα εχεις ενα σπιτι που θα σου μεινει ξεπληρωνοντας το δανειο. Εφοσον η προταση με τις μετοχες ηταν δικια σου οφελεις οικονομικα να την αποζημιωσεις καπως. Η αξια 15000 που αναφερεις ειναι δικη σου εκτιμηση η εχετε παει σε καποιον μεσιτη?
defacer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ηθικά και νομικά δεν ξέρω, επιστημονικά πάντως ήταν βλακεία. Τι εννοεις χασατε και οι 2? Αυτη αρχικα ειχε ενα σπιτι και τωρα τιποτα, ενω εσυ δεν ειχες τιποτα και τωρα εχεις ενα σπιτι που θα σου μεινει ξεπληρωνοντας το δανειο. Εφοσον η προταση με τις μετοχες ηταν δικια σου οφελεις οικονομικα να την αποζημιωσεις καπως. Wat. Δηλαδή αν εγώ πάρω δάνειο και αγοράσω κάτι μ αυτό, κέρδισα λεφτά;
impel123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ανεφερα οτι κερδισε λεφτα, αλλα τουλαχιστον θα του μεινει το σπιτι..Η συζητηση γινεται στα πλαισια της επιστημονιμης βλακιας που ανεφερες. Το γεγονος οτι το σπιτι τοτε εκανε 40κ κααι τωρα 15 δεν αφορα την 48χρονη νομιζω. Με αυτη την λογικη πρεπει να επιστραφουν τα χρηματα σε οσουν αγορασαν σπιτι πριν το 2009.
defacer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τι πάει να πει θα του μείνει το σπίτι; Αφού το πλήρωσε!
impel123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστα, αλλλα η αλλη εχασε περιουσια αξιας 40κ. Αλλο αν αξιωνε να το πουλησει 80κ οπως λεει ο φιλος. Το θεωρεις ισα βαρκα ισα πανια? Πιστευω οτι πρεπει με βαση την τοτε πραγματικη αξια του σπιτιου (40κ) να δουν ποσα εχασε ο ενας απο το δανειο και ποσα η αλλη απο το σπιτι και να τα βρουν οικονομικα στην μεση. Το οτι το σπιτι τωρα κανει 15κ ειναι εκτος συζητησης. Σε 10 χρονια μπορει να κανει 20 τι παει να πει αυτο.
Johnnywu Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν μπλέκουμε το πουλάκι μας με το πορτοφολάκι μας αυτά γίνονται... 3
zio10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ο DDevil θα σου πει εμπεριστατωμένη γνώμη! (Για τη γυναίκα, όχι για το σπίτι και τις μετοχές! ). 2
defacer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Σωστα, αλλλα η αλλη εχασε περιουσια αξιας 40κ. Όχι, η άλλη αποφάσισε ότι τα 40k (ή όντως πήρε 80?) που πήρε στο χέρι σαν αντάλλαγμα για την περιουσία της ήταν καλή ιδέα να τα βάλει στο χρηματιστήριο. Όταν το κάνεις αυτό παίρνεις ρίσκο. Έπαιξε και έχασε. Η διαφορά ανάμεσα στους δύο είναι ότι η άλλη πήρε πολύ μεγαλύτερο ρίσκο (και ο ts πήρε ρίσκο, αν δεν αποπληρώσει το δάνειο τότε τι?) και μέρος της βλακείας ήταν ότι όπως φαίνεται το ρίσκο πάρθηκε με τη σοβαρότητα που έχει το πόκερ με φασόλια. Η συμφωνία εκτός των άλλων θα έπρεπε να τα υπολογίζει αυτά, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. 2
Θεkλα Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Το 2010 γνώρισα μια γυναικα εγώ 27 αυτή 48 ελεύθερη όχι παντρεμένη (εχουμε χωρηση απο 2013). Και όπως καταλαβαίνετε το νεαρό της ηλικίας προχωρήσαμε και ερωτικά. Αυτη πούλαγε ένα σπίτι σε το οποίο ζήταγε σχεδόν τα διπλάσια από ότι άξιζε.Το πουλούσε 3 χρονιά χωρίς αποτελεσμα.Τοτε ήταν οι φούσκα χρηματιστηριου που λέγαν ότι θα φτάσει πολύ ψιλά και σε πολύ σύντομο χρόνο, της έκανα μια πρόταση, την οποία δέχτηκε να πάρω ένα δάνειο για αγοράσω το σπίτι της, και αυτά τα λεφτά να τα κάνει μετοχές και όταν διπλασιαστουν να μου δωση έμενα ένα μεγάλο μέρος του δάνειου να το βάλω πίσω και αυτί να πάρει το πόσο που ηθελε.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ ΒΑΣΙΣΤΉΚΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ. ΜΗ σας τα πολύλογο το χρηματιστηριο πάτωσε οι μετοχές πήγαν σχεδόν μηδεν. Εγω έχω ενα δάνειο στο κεφάλι από ένα σπίτι που δεν αξίζει ούτε μισά από τα λεφτά που πήρα δάνειου και αυτί έχασε ένα σπίτι τότες άξιας 40χιλ ,τωρινής άξιας ουτε15χιλ. Σε επικοινωνια που είχαμε μου λέει να της δωσω η τα λεφτά που ζήταγε αν θα το πουλούσε η να της γυρίσω το σπίτι πίσω .Εγώ της απαντάω πήραμε από κοινοί ένα ρίσκο και χάσαμε .ούτε τα λεφτά έχω να της δώσω ούτε και το σπίτι γιατί είναι υποθηκευμένο,αυτη λέει ότι την εξαπάτησα κτλ... και ρωτώ αυτό ΗΘΙΚΆ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΆ αν καποιος γνωρίζει είναι άπατη η χαζομάρα που κάναμε και οι δυο.Δηλ. αν οι μετοχες 10πλασιαζονταν και αυτή εξαφανιζονταν εγώ τη θα έλεγα. Ρε φιλε αν θες να σου απαντήσουμε γράψε και τι πλήρωσες για να πάρεις αυτο το σπίτι. Εγω πως το βλέπω. Πηρες δάνειο. Σου μένει το σπίτι δικο σου. Χρωστας μονο στην τράπεζα. Πηρε τα λεφτά (ελπίζω όλα). Δεν εχει σπίτι. Κανει μοκο. 1
impel123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε συ δεν πηρε αυτη το ρισκο να τα βαλει στο χρηματιστηριο, ο αλλος την επεισε σαν καλη ιδεα. Τελος παντων ας τα βρουνε, αντικειμενικα η αλλη ηταν το θυμα λογω αφελειας. ελπιζω να μην την βαλει να του πληρωσει κααι το δανειο.
the other one Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 εφόσον εκείμη ήταν αυτή που έπαιξε τα λεφτά της στο χρηματιστήριο και τα έχασε πώς ακριβώς εσύ την εξαπάτησες; κλαίω
impel123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πηρε τα λεφτά (ελπίζω όλα). Δεν εχει σπίτι. Κανει μοκο. Αποτι καταλαβα εκεινη δεν πηρε σχεδον τιποτα, εκει ειναι το προβλημα.
defacer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε συ δεν πηρε αυτη το ρισκο να τα βαλει στο χρηματιστηριο, ο αλλος την επεισε σαν καλη ιδεα. Αν εσύ με πείσεις ότι είναι καλή ιδέα να στείλω λεφτά στη χήρα του Νιγηριανού δισεκατομμυριούχου και εγώ τα στείλω, ποιος ακριβώς παίρνει το ρίσκο; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα