Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα όπως αναφέρει το θέμα ψάχνω για ένα κινητό έως 350 Euro καινούργιο, ανεξάρτητος μάρκας απλά θέλω να πάρω ότι καλύτερο για αυτά τα λεφτά. Τι θα μου συνιστούσατε?

Ευχάριστο.

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάλε και 20 ευρώ και πάρε το nexus 6P ότι καλύτερο Σε αυτά τα λευτα..

και άλλα 50 για θήκη/tempered glass/βαλίτσα γιατί σπάει σαν μπισκότο... 

https://www.youtube.com/watch?v=tTIaUH6PIvo

https://www.youtube.com/watch?v=r3cWVdLqXCg

Καλησπέρα όπως αναφέρει το θέμα ψάχνω για ένα κινητό έως 350 Euro καινούργιο, ανεξάρτητος μάρκας απλά θέλω να πάρω ότι καλύτερο για αυτά τα λεφτά. Τι θα μου συνιστούσατε?
Ευχάριστο.

μέχρι πόσες ίντσες?

αγορά από Ελλάδα η και εξωτερικό? 

χρήση?

σε ενδιαφέρει να έχει καλύτερο επεξεργαστή/μπαταρία ή κάμερα/αναβαθμίσεις?

• Like 3
Δημοσ.

Κοίτα αν πας βάση των τεστ και τα iPhone 6 plus σπάνε σαν μπισκότο αλλά τα παίρνει κόσμος και κοσμακις.

Το θέμα είναι να τα προσέχεις.

Και δεν είμαι κάτοχος το nexus 6P ούτε φαν κάποιας εταιρίας..

Δημοσ.

η γνώμη μου το 6p δεν αξίζει τα 380 ευρώ που το ζητάνε λόγω του περσινού και κακής φήμης soc είδη ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν συσκευές με τον snap 821

• Like 1
Δημοσ.

η γνώμη μου το 6p δεν αξίζει τα 380 ευρώ που το ζητάνε λόγω του περσινού και κακής φήμης soc είδη ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν συσκευές με τον snap 821

Προτείνεις κάτι άλλο;

Δημοσ.

Δεν έχει κάτι άλλο εκτός από το g5 που καλό είναι να το αποφεύγουμε όλοι μας (για λόγους που έχουμε εξηγήσει και οι δυό μας στο ανάλογο thread)

Δημοσ.

Παρα πολύ καλο το 6P, αλλα δυστυχώς δεν είναι για πολλά πολλά από θέμα αντοχής και παίζει ρόλο για εμενα, μάλλον θα περιμένω μου φαίνεται έως τις 13 Σεπτέμβρη που θα ξανά κάνουνε restock το Oneplus 3.

Δημοσ.

Παρα πολύ καλο το 6P, αλλα δυστυχώς δεν είναι για πολλά πολλά από θέμα αντοχής και παίζει ρόλο για εμενα, μάλλον θα περιμένω μου φαίνεται έως τις 13 Σεπτέμβρη που θα ξανά κάνουνε restock το Oneplus 3.

Kοίτα, αν κάτσεις πάνω του λογικό να λυγίσει. Απλά θέλει προσοχή να μην το παρατάς όπου να ναι και μετά να το ξεχνάς και να... κάθεσαι πάνω του :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...