Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε τόσα τόπικ που γράφεις μπούρδες σου έχουν απαντήσει πάνω από 20 άτομα και ακόμα συνεχίζεις.οκ προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου ότι έκανε καλή επιλογή.

• Like 5
  • Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε καν 3 δεν ειναι η σελιδες αφου απαντας στην 3η σελιδα...Βαρεμαρα οχι αστεια :P

Οσο για τα περι Oneplus και Nexus νομιζω λιγο πολυ εχουν αναφερθει και σε προηγουμενο θεμα το οποιο ειχε ανοιξει ο παραπανω συμφορουμιτης ο οποις υπερασπιζεται με μεγαλη αγαπη την προσφατη αγορα του.Παμε για αλλη μια φορα λοιπον

Nexus 6p

Θετικα

1440p οθονη

stock android

Καλες επιδοσεις για κινητο του 2015(πρωην ναυαρχιδα)

5.7ιντσες(οσοι προτιμανε μεγαλες οθονες δηλαδη)

αναβαθμισεις

Μπροστινα 2πλα ηχεια

Γρηγορο δακτυλικο αποτυπωμα

Καλη καμερα

Αρνητικα

Υψηλος δεικτης Sar

μικρο θεματα με λυγισμα

μετρια αυτονομια μπαταριας λογω snapdragon 810 και 1440p αναλυσης

5.7ιντσες δεν ειναι για ολους και αρκετοι μπορει να το βρουν ψιλο δυσκολο στην χρηση/κρατημα

OnePlus3

Θετικα

Ικανοποιητικη καμερα,σε σχεση και με το Oneplus2(υστερει απο φετινες ναυαρχιδες αλλα ειναι πανω κατω στα ιδια με κινητα του 2015)

Eυκολο στην χρηση με το 1χερι (απο το nexus 6p)

Οκ αυτονομια

Η καλυτερη γρηγορη φορτιση της αγορας

Πολυ γρηγορο δακτυλικο αποτυπωμα

64gb χωρου

δικαρτο

σχεδον stock android(δεν ειναι στα επιπεδα των nexus αλλα και παλι ειναι αρκετα κοντα)και αν θυμαμαι καλα δεν χανεις και την εγγυηση οταν βαζεις custom rom

Ο κορυφαιος επεξεργαστης και γραφικα της αγορας(αρα κορυφαιες επιδοσεις)

6gb ram(με το αρχικο θεμα να εχει διορθωθει σε γενικες γραμμες μεσω update)

Καλη ποιοτητα κατασκευης

Παραμετροποιησιμα κεντρικα κουμπια(τα διπλανα απο το κεντρικο finger id)

Αρνητικα

Μετριος ηχος

Οθονη θα μπορουσε και καλυτερη

Απουσια micro sd

Αγορα απο εξωτερικο(για οποιους κοιταζουν μονο απο Ελλαδα αγορες)

Σε γενικες γραμμες τι ισχυει για το καθε κινητο.

To 6p έχει memory card γιατί δεν το είδα στα αρνητικά όπως στο 1+3

To Nexus 6p εχει καλυτερη αυτονομια απο το oneplus 3.

Το oneplus 3 ειναι που εχει μετρια αυτονομια και ειναι στα αρνητικα της συσκευης .

Ενδεικτικα,

Anandtech:

Nexus 6p 9,89 hours

Oneplus 3 7,38 hours

Arstechnica:

Nexus 6p 631 minutes browsing test

Oneplus 3 586 minutes browsing test

Gsmarena:

Nexus 6p 74h endurance rating

Oneplus 3 66h endurance rating

--------------------------------------------------

Το ιδιο ισχυει και για την καμερα, οπου το Nexus 6p εχει λιιιγο καλυτερη καμερα απο του oneplus 3.

στην πράξη δεν είναι έτσι .... συσκευή ναι μεν με μεγαλύτερή μπαταρία  άλλα με 2Κ (δήλ τετραπλάσιο μέγεθος) ανάλυσή,  μεγαλύτερή οθόνη, και πιο ενεργοβόρο soc αποκλείεται να τα πηγαίνει καλύτερά σε μπαταρία + τα nexus & huawei γενικά δεν φημίζονται για την αυτονομία τους

• Like 1
Δημοσ.

σε τόσα τόπικ που γράφεις μπούρδες σου έχουν απαντήσει πάνω από 20 άτομα και ακόμα συνεχίζεις.οκ προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου ότι έκανε καλή επιλογή.

Εικονικός κόσμος.

Δημοσ.

Πραγματικά είσαστε απίστευτοι. Τόσοι ειδικοί λένε πως τα 4 από τα 6 ραμ δεν κάνουν διαφορά αλλά λέω μπούρδες. Τόσα τεστ βγάζουν καλύτερη την μπαταρία αλλά εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται. Δεν πάμε καλά εδώ μέσα.

Δημοσ.

Πραγματικά είσαστε απίστευτοι. Τόσοι ειδικοί λένε πως τα 4 από τα 6 ραμ δεν κάνουν διαφορά αλλά λέω μπούρδες. Τόσα τεστ βγάζουν καλύτερη την μπαταρία αλλά εγώ δεν ξέρω τι μου γίνεται. Δεν πάμε καλά εδώ μέσα.

ΤΩΡΑ δεν υπάρχει διαφορά, ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ πιθανότατα ΘΑ υπάρχει.
  • Like 4
Δημοσ.

ΤΩΡΑ δεν υπάρχει διαφορά, ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ πιθανότατα ΘΑ υπάρχει.

Σε ένα θα φαίνεται διαφορά στα 4 από τα τρία. Τα τρία από τα δυο φαίνονται ήδη. Τα 4 από 6 (δεν έχουμε πέντε) θα φανούν σε 2 χρόνια... αλλά τουλάχιστον το 1+3 είναι πιο FutureProof και έχει υποστήριξη από ROMs ενώ το 6P :/
  • Like 1
Δημοσ.

Κάντε τον κόπο να διαβάσετε τα λινκς που έδωσα, θα δείτε πως ακόμα και για τα επόμενα 2 χρόνια τα 4 θα ναι αρκετά. Ένα gimmick είναι πρακτικά για εντυπωσιασμό χωρίς όμως πρακτική αξία. 

Α και 2 χρόνια το πολύ είναι ο μέσος όρος όσων κρατάνε τα κινητά τους.

Τι ξέρουν όμως οι XDA μπροστά τους insomniacs?

• Like 2
Δημοσ.

Κάντε τον κόπο να διαβάσετε τα λινκς που έδωσα, θα δείτε πως ακόμα και για τα επόμενα 2 χρόνια τα 4 θα ναι αρκετά. Ένα gimmick είναι πρακτικά για εντυπωσιασμό χωρίς όμως πρακτική αξία.

Τι ξέρουν όμως οι XDA μπροστά τους insomniacs?

Δεν έχουν ακόμα αξία. Σε δύο χρόνια να δεις τι διαφορά θα έχουν

Ενιγουει επέμενε ότι έκανες την καλύτερη αγορά αλλά τουλάχιστον αλλου, γιστι εδώ το παιδί θέλει να αγοράσει κινητό και το κάναμε ChatRoom.

Δημοσ.

Δεν ισχυει το παραπανω παντως και ειχε ανεβει και αρθρο στο Insomnia που ελεγε οτι ο κοσμος τεινει να κραταει τα κινητα τοσο.

Αλλαγη σε 2 χρονια ειναι περισσοτερο για οσους επιλεγουν να αγορασουν τα κινητα με συμβολαια 2χρονων.

Δημοσ.

Δεν έχουν ακόμα αξία. Σε δύο χρόνια να δεις τι διαφορά θα έχουν

Ενιγουει επέμενε ότι έκανες την καλύτερη αγορά αλλά τουλάχιστον αλλου, γιστι εδώ το παιδί θέλει να αγοράσει κινητό και το κάναμε ChatRoom.

Μα ΔΕΝ μιλάω για το τηλέφωνο μου!! μιλάμε για Ram!!! πες του άλλου που πήρε το S7 πως δεν θα αντέξει στο χρόνο ενώ θα αντέξει κάποιο που έχει 6!!!

Δημοσ.

Μα ΔΕΝ μιλάω για το τηλέφωνο μου!! μιλάμε για Ram!!! πες του άλλου που πήρε το S7 πως δεν θα αντέξει στο χρόνο ενώ θα αντέξει κάποιο που έχει 6!!!

Τώρα δεν έχουν διαφορά σε 2 χρόνια θα έχουν μεγάλη.

Δημοσ.

στην πράξη δεν είναι έτσι .... συσκευή ναι μεν με μεγαλύτερή μπαταρία άλλα με 2Κ (δήλ τετραπλάσιο μέγεθος) ανάλυσή, μεγαλύτερή οθόνη, και πιο ενεργοβόρο soc αποκλείεται να τα πηγαίνει καλύτερά σε μπαταρία + τα nexus & huawei γενικά δεν φημίζονται για την αυτονομία τους

2Κ(aka QHD) είναι διπλάσια ανάλυση από HD! Και μισή φορά πάνω από FHD! H FHD έχει +50% ανάλυση από την HD

Όπως και 4Κ είναι 4 φορές HD και 2 η FHD κ 1 φορά (+100%) η 2K (aka QHD) !

Δημοσ.

Τώρα δεν έχουν διαφορά σε 2 χρόνια θα έχουν μεγάλη.

Ακόμα και αν το δεκτώ αυτό που όμως τα άρθρα από σοβαρές σελίδες ΔΕΝ λένε αυτό, αντίθετα λένε πως όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο άλλα θα σε κρατάνε πίσω όπως ο επεξεργαστής αφού δεν θα μπορεί να τρέξει τόσο ενεργοβόρες εφαρμογές, γιατί η ram απλά κρατά ανοικτές τις εφαρμογές για να μην τις ξεκινάς εκείνη την στιγμή.

Η ουσία είναι πως τα 6G ραμ σήμερα ΔΕΝ μπορούν να θεωρηθούν βασικό προσόν από την στιγμή που άλλα θέματα όπως η μπαταρία οθόνη και κάμερα που θα χρησιμοποιήσεις ΣΗΜΕΡΑ υστερούν σε σχέση με ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ προτάσεις, που εδώ πρέπει να σημειωθεί πως το fast charge αν και καλύτερο δουλεύει ΜΟΝΟ με τον δικό του φορτιστή και όχι με άλλο ΟΕΜ.

Να γίνει πιο απλό. Υπάρχει περίπτωση να επέλεγε κανείς το 1+3 έναντι του S7 ακόμα και 50Ε πιο ακριβό να ήταν λόγω ραμ; η απάντηση είναι προφανής νομίζω. Το λογικό συμπέρασμα λοιπόν είναι πως πάνω από 4 ραμ είναι κράκτης και όχι ουσιαστικό σημείο που θα κλείνει που θα πάει η ζυγαριά.

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ πιστεύω πως το βασικό κριτήριο δεν είναι η ράμ μόνο σχεδόν όλες οι ναυαρχιδες είναι πολύ γρήγορες με μηδενικά κολλήματα για εμένα ένα κινητό αν δεν έχει καλή

Μπαταρία

Οθόνη

Κάμερα

Τότε απλά δεν αξίζει..!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...