ziaba Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Φτάσαμε στις 9 σελιδεεεεςςς, επειδή φτάσαμε σε παράλογα πράγματα ας το κλειδώσει κάποιος χριστιανός. έχει πολύ ψωμί το θέμα ακόμα γτ να κλειδωθεί?
panos- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 έχει πολύ ψωμί το θέμα ακόμα γτ να κλειδωθεί? έχουμε πει ΟΛΕΣ τις επιλογές τα υπόλοιπα είναι απλά καυγάδες μεταξύ φαν του κάθε λειτουργικού.
GianniSM Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Να τα ξαναπούμε για την ραμ. ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σχέση ο τρόπος διαχείρισης της με τα πισί. Ο ρόλος τους στα android είναι να κρατάνε ανοικτές όσες περισσότερες εφαρμογές γίνεται έτσι ώστε να μην αργούν στο να ξεκινήσουν. Αν χρειαστεί παραπάνω ραμ για να ανοίξει κάποια εφαρμογή τότε απλά κλείνει μια άλλη. Αν ανοίξει όμως η εφαρμογή είτε 2 ραμ έχεις είτε 100 η ταχύτητα θα ναι η ίδια. Τώρα πάμε στο overkill των 6. Πριν γεμίσουν αυτά δεν θα ναι αρκετός ο επεξεργαστής γιατί μια εφαρμογή που χρειάζεται τόσο χώρο να δουλέψει σημαίνει πως δεν απαιτεί μόνο ραμ αλλά και cpu που στο παρόν στάδιο και στην επόμενη τουλάχιστον διετία δεν θα ναι θέμα, επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το android δεν μπαίνει μόνο σε ναυαρχίδες αλλά και σε συσκευές των 100Ε. Ανάγκη δεν έχω καν κινητό τέτοιας αξίας Απλά όπου να ναι χρονίζει τώρα το κινητό και με έπιασε η μανία της αλλαγής.H στο Nexus θα πάω, ή αν αλλάξει κάτι σοβαρό στα οικονομικά δεδομένα και μπορέσω, θα πάω σε 6s plus. Κάτσε στα βραστά σου ρε συ, πάρε ένα δώρο στο αίσθημα ξέρω γω. Υπάρχουν καλύτεροι και πιο παραγωγικοί τρόποι να ξοδέψεις τα λεφτά σου
panos- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Να τα ξαναπούμε για την ραμ. ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ σχέση ο τρόπος διαχείρισης της με τα πισί. Ο ρόλος τους στα android είναι να κρατάνε ανοικτές όσες περισσότερες εφαρμογές γίνεται έτσι ώστε να μην αργούν στο να ξεκινήσουν. Αν χρειαστεί παραπάνω ραμ για να ανοίξει κάποια εφαρμογή τότε απλά κλείνει μια άλλη. Αν ανοίξει όμως η εφαρμογή είτε 2 ραμ έχεις είτε 100 η ταχύτητα θα ναι η ίδια. Τώρα πάμε στο overkill των 6. Πριν γεμίσουν αυτά δεν θα ναι αρκετός ο επεξεργαστής γιατί μια εφαρμογή που χρειάζεται τόσο χώρο να δουλέψει σημαίνει πως δεν απαιτεί μόνο ραμ αλλά και cpu που στο παρόν στάδιο και στην επόμενη τουλάχιστον διετία δεν θα ναι θέμα, επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το android δεν μπαίνει μόνο σε ναυαρχίδες αλλά και σε συσκευές των 100Ε. Κάτσε στα βραστά σου ρε συ, πάρε ένα δώρο στο αίσθημα ξέρω γω. Υπάρχουν καλύτεροι και πιο παραγωγικοί τρόποι να ξοδέψεις τα λεφτά σου Παραγωγικός τρόπος ισον φουστανάκια Χαχαχα
GianniSM Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Παραγωγικός τρόπος ισον φουστανάκια Χαχαχα Κάνε κόρη και τα λέμε
Makeran111 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάλι σου λέω να κρατήσεις το S6 για λίγο καιρό ακόμα.
ziaba Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάλι σου λέω να κρατήσεις το S6 για λίγο καιρό ακόμα. που κολλάει το s6 δεν λέει πουθενά ο ts ότι το έχει
Makeran111 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Φτάσαμε στις 9 σελιδεεεεςςς, επειδή φτάσαμε σε παράλογα πράγματα ας το κλειδώσει κάποιος χριστιανός.Εγώ λέω να μην κλειδωθεί. Πλάκα έχει.που κολλάει το s6 δεν λέει πουθενά ο ts ότι το έχειΣτον petran απάντησα.
panos- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ λέω να μην κλειδωθεί. Πλάκα έχει. Εντωμεταξύ δεν ξέρω αν κάποιος Moderator παρατήρησε ότι έκανες δεύτερο λογαριασμό που κανονικά δεν επιτρέπεται.
2.1Ohm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Ίσως να έφαγε μπαν ο πρώτος! Δννξερω ίσως επιτρέπεται αυτό άμα σβηστεί ο ένας να μπορείς να μπεις με 2ο! 1
Makeran111 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ίσως να έφαγε μπαν ο πρώτος! Δννξερω ίσως επιτρέπεται αυτό άμα σβηστεί ο ένας να μπορείς να μπεις με 2ο! Όντως έφαγε ban και δεν έχω ιδέα αν όντως επιτρέπεται, όμως θεώρησα πως, από τη στιγμή που μου έχουν γίνει και παρατηρήσεις στο νέο μου account, οι mods το ξέρουν και αποφάσισαν να μου δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία.
petran91 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά νίκησε το μικρόβιο και σήμερα παρέλαβα το Nexus Για μένα η μεγαλύτερη αυτή οθόνη είναι πολύ καλή ανανέωση(θυμήθηκα εποχές Note 3 ), καθώς και τα μπροστινά ηχεία είναι άπαιχτα.Για την αυτονομία δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα, αλλά λογικά είναι σίγουρα καλύτερη από του S6.Στα αρνητικά, η έλλειψη notification led που είχα συνηθίσει και η μη ύπαρξη πχ tap to wake.Γενικά καλή αλλαγή για ανανέωση και οικονομική. 2
2.1Ohm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά νίκησε το μικρόβιο και σήμερα παρέλαβα το Nexus Για μένα η μεγαλύτερη αυτή οθόνη είναι πολύ καλή ανανέωση(θυμήθηκα εποχές Note 3 ), καθώς και τα μπροστινά ηχεία είναι άπαιχτα. Για την αυτονομία δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα, αλλά λογικά είναι σίγουρα καλύτερη από του S6. Στα αρνητικά, η έλλειψη notification led που είχα συνηθίσει και η μη ύπαρξη πχ tap to wake. Γενικά καλή αλλαγή για ανανέωση και οικονομική. Αμα εχεις Nougat πατας ειδοποιησεις το μικρο γραναζι πανω δεξια και εχει την δυνατοτητα να ενεργοποιησεις το LEDακι! Αμα εχεις Marshmallow ειναι αμα δν κανω λαθος στο sound ---> other sound ! Με ενα γρηγορο search στο google θα το δεις! Το double tap Με custom roms μπορεις να το εχεις ( δν χανεις εγγυηση αμα δν κανω λαθος αμα ροοταρεις τα Νεξους ανεκαθεν, εννοειται οταν παει σερβις unroot ετσι) αλλα αχρηστο ειναι οταν μπορεις να ακουμπας το fingerprint και να ανοιγει ετσι απλα η εχεις το ambiance display απλα το σηκωνεις και τα βλεπεις ολα
petran91 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα εχεις Nougat πατας ειδοποιησεις το μικρο γραναζι πανω δεξια και εχει την δυνατοτητα να ενεργοποιησεις το LEDακι! Ωραίος ο φίλος το βρήκα πως γίνεται! Νόμιζα ότι δεν έχει καν led Με roοt δεν θα ασχοληθώ, έτσι είναι μια χαρά. Να σαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα