Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Nexus 5x έχει 2 ηχεία μπροστά;

Όχι μόνο το κατω είναι ηχείο κ αρκετά κακό θα έλεγα!

Το ηχείο και ή μπαταρία αυτά είναι τα άσχημα αυτού του κινητού

Δημοσ.

Το Nexus 5x έχει 2 ηχεία μπροστά;

Υπάρχει mod στο XDA που ενεργοποιεί και το πάνω ηχείο, και βελτιώνει κάπως την κατάσταση.
Δημοσ.

Ωραίος ο φίλος το βρήκα πως γίνεται!

Νόμιζα ότι δεν έχει καν led :P

Με roοt δεν θα ασχοληθώ, έτσι είναι μια χαρά.

Να σαι καλά.

Πηρα τελικά κι εγω 6p. Εμενα αλλο μου εκανε εντύπωση. Βγάζω φώτο και δεν ξερω που να τις δω, δεν εχει ενα φακελο 'τα αρχεία μου' η 'άλμπουμ'. Κατεβασα ενα πρόγραμμα απο play store για να τις βλεπω. Ξερει κανεις κατι κάποιον αλλο τροπο? Για το led δεν ασχολήθηκα ακομα αλλα ξερω οτι εχει.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα τελικά κι εγω 6p. Εμενα αλλο μου εκανε εντύπωση. Βγάζω φώτο και δεν ξερω που να τις δω, δεν εχει ενα φακελο 'τα αρχεία μου' η 'άλμπουμ'. Κατεβασα ενα πρόγραμμα απο play store για να τις βλεπω. Ξερει κανεις κατι κάποιον αλλο τροπο? Για το led δεν ασχολήθηκα ακομα αλλα ξερω οτι εχει.

Τις φωτο τις βλεπεις απο την εφαρμογη Google Photos(στα ελληνικα πρεπει να λεγεται "Φωτογραφιες").

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.

Μόνο μην βάλεις την Ν, παρουσιάζει battery drain περίμενε το update του άλλου μήνα.

Καλορίζικο κατά τα άλλα, θα το χαρείς το εργαλείο

Δημοσ.

Μόνο μην βάλεις την Ν, παρουσιάζει battery drain περίμενε το update του άλλου μήνα.

Ίδια μπαταρία με Μ έχω πάντως!

Όταν καμία φορά βγάζει drainοπως λες το android system μπαίνεις recoveryκανεις wipe cache κ είσαι κόμπλε ! Ανά 2 μέρες το κάνω προληπτικά και είναι οι από άποψη μπαταρίας!

Σίγουρα με custom ROM μπορείς να βγαλεις κλτρα αλλά αβμεσα σε marshmallow k nougat ακόμα και με την μισή διαρκεια μπαταρίας πάλι nougat θα επελεγα

Δημοσ.

Ετσι το πηρα με τη N απο παιδι του φορουμ.

Τις φωτο τις βλεπεις απο την εφαρμογη Google Photos(στα ελληνικα πρεπει να λεγεται "Φωτογραφιες").

Ναι βλεπεις απο google photos αλλα δεν μπορεις να τις οργανώσεις, να κανεις φακελους κλπ.

Ίδια μπαταρία με Μ έχω πάντως!

Όταν καμία φορά βγάζει drainοπως λες το android system μπαίνεις recoveryκανεις wipe cache κ είσαι κόμπλε ! Ανά 2 μέρες το κάνω προληπτικά και είναι οι από άποψη μπαταρίας!

Σίγουρα με custom ROM μπορείς να βγαλεις κλτρα αλλά αβμεσα σε marshmallow k nougat ακόμα και με την μισή διαρκεια μπαταρίας πάλι nougat θα επελεγα

Προς το παρόν δεν εχω κάποιο θεμα με την μπαταρία. Τι ειναι αυτο το drain? Δε γνωριζω.
Δημοσ.

Τελικά νίκησε το μικρόβιο και σήμερα παρέλαβα το Nexus :P

Για μένα η μεγαλύτερη αυτή οθόνη είναι πολύ καλή ανανέωση(θυμήθηκα εποχές Note 3 :D ), καθώς και τα μπροστινά ηχεία είναι άπαιχτα.

Για την αυτονομία δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα, αλλά λογικά είναι σίγουρα καλύτερη από του S6.

Στα αρνητικά, η έλλειψη notification led που είχα συνηθίσει και η μη ύπαρξη πχ tap to wake.

Γενικά καλή αλλαγή για ανανέωση και οικονομική. 

Το τερματισες petran επρεπε πριν παρεις να κανεις το τεστ με τα iphone αμα ειχες 5αρι και κατω σου ελεγε ηρθε η ωρα για αναβαθμιση (δηλαδη να πας στο 7αρι) στο 5s σου ελεγε 50-50 αμα θες καντην στο 6αρι και πανω ελεγε δεν χρειαζεται ειναι καινουριο ακομη! Αντε να παιρνες κινητο του 16 οχι ομως και του ιδιου ετους! Αλλη φορα οποτε σε ξαναπιασει το μικροβιο αντιβιωση  :P

Δημοσ.

Το τερματισες petran επρεπε πριν παρεις να κανεις το τεστ με τα iphone αμα ειχες 5αρι και κατω σου ελεγε ηρθε η ωρα για αναβαθμιση (δηλαδη να πας στο 7αρι) στο 5s σου ελεγε 50-50 αμα θες καντην στο 6αρι και πανω ελεγε δεν χρειαζεται ειναι καινουριο ακομη! Αντε να παιρνες κινητο του 16 οχι ομως και του ιδιου ετους! Αλλη φορα οποτε σε ξαναπιασει το μικροβιο αντιβιωση :P

Είχα το 6αρι για ένα μήνα και το έδωσα για να πάρω το s6. Δεν μου άρεσε καθόλου. Γι αυτό οηγαινα για το πλας τώρα αλλά λόγω του οικονομικού δεν κατέληξαν εκει. Είμαι ασύμφορος γενικά :P

Δημοσ.

Ετσι το πηρα με τη N απο παιδι του φορουμ.

Ναι βλεπεις απο google photos αλλα δεν μπορεις να τις οργανώσεις, να κανεις φακελους κλπ.

Προς το παρόν δεν εχω κάποιο θεμα με την μπαταρία. Τι ειναι αυτο το drain? Δε γνωριζω.

Το ότι τρώει αρκετή μπαταρία όταν δεν το χρησιμοποιείς. Είναι τυπικό θέμα που παραπονιέται ο κόσμος με την 7

Δημοσ.

Το ότι τρώει αρκετή μπαταρία όταν δεν το χρησιμοποιείς. Είναι τυπικό θέμα που παραπονιέται ο κόσμος με την 7

Εμένα πάντως 4 ώρες και 10 λεπτά screen time (wifi ή δεδομένα πάντα και καμιά ώρα παιχνιδάκια) με την πρώτη φόρτιση.

Πολύ ευχαριστημένος, πόσο μάλλον αν είναι να αυξηθεί με μελλοντικό patch/διόρθωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...