Jaggerjack Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πού τα είδες εσύ τα καλύτερα? Ευχάριστο για την γνώμη σου, αλλα θα συμφωνήσω με τον technology_guy κατά την δικια μου γνώμη το OnePlus 3 είναι καλύτερο από το S6. 2
GianniSM Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Επιδόσεις είπαμε, καλύτερες, αλλά ένα τηλ δεν είναι μόνο επιδόσεις, είναι και ένα σωρό άλλα πράγματα. Προσωπικά πάντως όσο καιρό το χρησιμοποιώ από ταχύτητα με καλύπτει απόλυτα.Έχασα λοιπόν λίγο σε ταχύτητα κέρδισα στα υπόλοιπα. Θέμα προτεραιοτήτων είναι. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει να χει το πιο ψηλό σκόρ στο antutu τότε θα πάρει 1+3, αν τον ενδιαφέρει συνολικά μια συσκευή θα πάρει το Nexus. Έτσι το βλέπω προσωπικά.
ziaba Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Επιδόσεις είπαμε, καλύτερες, αλλά ένα τηλ δεν είναι μόνο επιδόσεις, είναι και ένα σωρό άλλα πράγματα. Προσωπικά πάντως όσο καιρό το χρησιμοποιώ από ταχύτητα με καλύπτει απόλυτα. Έχασα λοιπόν λίγο σε ταχύτητα κέρδισα στα υπόλοιπα. Θέμα προτεραιοτήτων είναι. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει να χει το πιο ψηλό σκόρ στο antutu τότε θα πάρει 1+3, αν τον ενδιαφέρει συνολικά μια συσκευή θα πάρει το Nexus. Έτσι το βλέπω προσωπικά. και όποιος θέλει γερή κατασκευή και να μην κόβετε σαν αγγούρι στα 2 αν το ζορίσεις λίγο πάει σε 1+3 ή τουλαχ s6
GianniSM Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσες παρουσίασαν αυτό το πρόβλημα είπαμε; κινητό αγοράζεις όχι σανίδα για σκαλωσιά. Άμα δώσεις τόσα λεφτά θα το προσέχεις, και δεν θα το βάζεις στην κωλότσεπη, προσωπικά ποτέ κανένα τηλέφωνο μου δεν το έβαλα εκεί.Να προσθέσω επισης πως στο άλλο φόρουμ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανάφερε λυγισμένο νέξους
ziaba Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 τα πάντα μπορούν να συμβούν εκτος αν εργάζεσαι σε τπτ γραφείο και μέτα το χεις μόνιμα σε τσάντα έτσι μπορείς να πάρεις ακόμα και το -> https://www.youtube.com/watch?v=EU6Tv-OfXk0 στο βίντεο αναφέρετέ και για το 6p o Robin
panos- Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσες παρουσίασαν αυτό το πρόβλημα είπαμε; κινητό αγοράζεις όχι σανίδα για σκαλωσιά. Άμα δώσεις τόσα λεφτά θα το προσέχεις, και δεν θα το βάζεις στην κωλότσεπη, προσωπικά ποτέ κανένα τηλέφωνο μου δεν το έβαλα εκεί. Να προσθέσω επισης πως στο άλλο φόρουμ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανάφερε λυγισμένο νέξους Έχει το ποδήλατο κωλοτσεπη; τελείως φιλικά αλλά λόγω του ότι ασχολείσαι με αθλήματα κανονικά θα έπρεπε όλα τα κινητά σου να μην τα προσέχεις τόσο πολύ αλλά Ενιγουει μπράβο σου ) Πάντως επειδή δουλεύω σε κατάστημα κινητης είδα πέρυσι πολλά 6 λυγισμένα ελαφρώς από το κουτί τους. 1
technology_guy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Και τα δυο το ιδιο καλα μου φαινονται. Δεν νομοζω πως υπαρχουν μεγαλες διαφορες αναμεσα τους. Ουτε νομιζω πως ειναι ευκολο να λυγισει ενα κινητο. Υπαρχουν καποιοι τομεις οπου το nexus υπερτερει (οθονη, ηχος, καμερα απ' οσο ξερω, μπαταρια) κι υπαρχουν καποιοι τομεις οπου το 1+3 υπερτερει (επεξεργαστης, ραμ και ισως αντοχη στο χρονο απο αποψη αναβαθμισεων μεσω αλλων πηγων). Πιστευω ειναι στην κριση του ανθρωπου που θα το αγορασει ποιο να παρει, συμφωνα με τις προτεραιοτητες του.
GianniSM Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει το ποδήλατο κωλοτσεπη; τελείως φιλικά αλλά λόγω του ότι ασχολείσαι με αθλήματα κανονικά θα έπρεπε όλα τα κινητά σου να μην τα προσέχεις τόσο πολύ αλλά Ενιγουει μπράβο σου ) Πάντως επειδή δουλεύω σε κατάστημα κινητης είδα πέρυσι πολλά 6 λυγισμένα ελαφρώς από το κουτί τους. το κινητό είναι στην τσέπη στην πλάτη είτε σε ειδική θήκη πίσω από το τιμόνι. Από την στιγμή όμως που έχω το garmin δεν χρειάζομαι άμεση επαφή με αυτό, αλλά τις φώτος και αντοχή της μπαταρίας. Επίσης δεν ποδηλατώ 24/24. Του πόσο προσέχω τα πράγματα μου ενδεικτικά να σου πω πως το road bike μου το έχω μέσα στο σαλόνι μου. Αυτό της ορεινής ποδηλασίας στο γκαράζ αλλά και αυτό σε άριστη κατάσταση
taslikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή δεν προλαβαινω να διαβάσω τις 3 σελίδες με την σειρά μου θα σου προτείνω να βάλεις ενα 50αρι και να παρεις το one plus 3 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ futureproof κινητό στα 400€ τα 50€ Παραπάνω θα ειναι άριστη επένδυση. 1
Makeran111 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση κι εγώ το Nexus θα σου προτείνω. 1
technology_guy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αντικειμενικα το 1+3 ειναι καλυτερο απο το nexus. 2
ziaba Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 να σημειωθεί ακόμα ότι μηλαμε για 1+3 64αρι ενώ το nexus είναι 32άρει με 24gb ελευθέρα χωρίς επέκτασή και τα δυο
taslikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 1+3 respect να σημειωθεί ακόμα ότι μηλαμε για 1+3 64αρι ενώ το nexus είναι 32άρει με 24gb ελευθέρα χωρίς επέκτασή και τα δυο Αντικειμενικα το 1+3 ειναι καλυτερο απο το nexus. One plus 3 απλα! πρεπει να μας δωσει χρημα η 1+ για τετοια διαφιμηση. περα απο την πλακα νομιζω ειναι το μονο θεμα που υπαρχει τοσο μεγαλη ομοφωνία ενα κινητο! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα