redfish777 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μην ανοίγω άλλο τοπικ ψάχνω Κίν έως 150 πάνω κάτω υπάρχει κάτι καλύτερο από το p8 lite η ΝΑΤΟ χτυπήσω?
Donacgreece Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Oneplus 3 και από εμένα. Το έχω το τηλέφωνο εδώ και ένα μήνα περίπου. Ότι πιο άρτιο εδώ δουλέψει. Το nexus ο έχει ο μικρός μου αδέρφος. Μέρα με τη νύχτα τα δύο τηλέφωνα πραγματικά.
GianniSM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Oneplus 3 και από εμένα. Το έχω το τηλέφωνο εδώ και ένα μήνα περίπου. Ότι πιο άρτιο εδώ δουλέψει. Το nexus ο έχει ο μικρός μου αδέρφος. Μέρα με τη νύχτα τα δύο τηλέφωνα πραγματικά. Μέρα με την νύκτα ως προς τι; που είναι καλύτερο το 1+3;
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή δεν προλαβαινω να διαβάσω τις 3 σελίδες Ουτε καν 3 δεν ειναι η σελιδες αφου απαντας στην 3η σελιδα...Βαρεμαρα οχι αστεια Οσο για τα περι Oneplus και Nexus νομιζω λιγο πολυ εχουν αναφερθει και σε προηγουμενο θεμα το οποιο ειχε ανοιξει ο παραπανω συμφορουμιτης ο οποις υπερασπιζεται με μεγαλη αγαπη την προσφατη αγορα του.Παμε για αλλη μια φορα λοιπον Nexus 6p Θετικα 1440p οθονη stock android Καλες επιδοσεις για κινητο του 2015(πρωην ναυαρχιδα) 5.7ιντσες(οσοι προτιμανε μεγαλες οθονες δηλαδη) αναβαθμισεις Μπροστινα 2πλα ηχεια Γρηγορο δακτυλικο αποτυπωμα Καλη καμερα Αρνητικα Υψηλος δεικτης Sar μικρο θεματα με λυγισμα μετρια αυτονομια μπαταριας λογω snapdragon 810 και 1440p αναλυσης 5.7ιντσες δεν ειναι για ολους και αρκετοι μπορει να το βρουν ψιλο δυσκολο στην χρηση/κρατημα OnePlus3 Θετικα Ικανοποιητικη καμερα,σε σχεση και με το Oneplus2(υστερει απο φετινες ναυαρχιδες αλλα ειναι πανω κατω στα ιδια με κινητα του 2015) Eυκολο στην χρηση με το 1χερι (απο το nexus 6p) Οκ αυτονομια Η καλυτερη γρηγορη φορτιση της αγορας Πολυ γρηγορο δακτυλικο αποτυπωμα 64gb χωρου δικαρτο σχεδον stock android(δεν ειναι στα επιπεδα των nexus αλλα και παλι ειναι αρκετα κοντα)και αν θυμαμαι καλα δεν χανεις και την εγγυηση οταν βαζεις custom rom Ο κορυφαιος επεξεργαστης και γραφικα της αγορας(αρα κορυφαιες επιδοσεις) 6gb ram(με το αρχικο θεμα να εχει διορθωθει σε γενικες γραμμες μεσω update) Καλη ποιοτητα κατασκευης Παραμετροποιησιμα κεντρικα κουμπια(τα διπλανα απο το κεντρικο finger id) Αρνητικα Μετριος ηχος Οθονη θα μπορουσε και καλυτερη Απουσια micro sd Αγορα απο εξωτερικο(για οποιους κοιταζουν μονο απο Ελλαδα αγορες) Σε γενικες γραμμες τι ισχυει για το καθε κινητο.
GianniSM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ουτε καν 3 δεν ειναι η σελιδες αφου απαντας στην 3η σελιδα...Βαρεμαρα οχι αστεια Οσο για τα περι Oneplus και Nexus νομιζω λιγο πολυ εχουν αναφερθει και σε προηγουμενο θεμα το οποιο ειχε ανοιξει ο παραπανω συμφορουμιτης ο οποις υπερασπιζεται με μεγαλη αγαπη την προσφατη αγορα του.Παμε για αλλη μια φορα λοιπον Nexus 6p Θετικα 1440p οθονη stock android Καλες επιδοσεις για κινητο του 2015(πρωην ναυαρχιδα) 5.7ιντσες(οσοι προτιμανε μεγαλες οθονες δηλαδη) αναβαθμισεις Μπροστινα 2πλα ηχεια Γρηγορο δακτυλικο αποτυπωμα Καλη καμερα Αρνητικα Υψηλος δεικτης Sar μικρο θεματα με λυγισμα μετρια αυτονομια μπαταριας λογω snapdragon 810 και 1440p αναλυσης 5.7ιντσες δεν ειναι για ολους και αρκετοι μπορει να το βρουν ψιλο δυσκολο στην χρηση/κρατημα OnePlus3 Θετικα Ικανοποιητικη καμερα,σε σχεση και με το Oneplus2(υστερει απο φετινες ναυαρχιδες αλλα ειναι πανω κατω στα ιδια με κινητα του 2015) Eυκολο στην χρηση με το 1χερι (απο το nexus 6p) Οκ αυτονομια Η καλυτερη γρηγορη φορτιση της αγορας Πολυ γρηγορο δακτυλικο αποτυπωμα 64gb χωρου δικαρτο σχεδον stock android(δεν ειναι στα επιπεδα των nexus αλλα και παλι ειναι αρκετα κοντα)και αν θυμαμαι καλα δεν χανεις και την εγγυηση οταν βαζεις custom rom Ο κορυφαιος επεξεργαστης και γραφικα της αγορας(αρα κορυφαιες επιδοσεις) 6gb ram(με το αρχικο θεμα να εχει διορθωθει σε γενικες γραμμες μεσω update) Καλη ποιοτητα κατασκευης Παραμετροποιησιμα κεντρικα κουμπια(τα διπλανα απο το κεντρικο finger id) Αρνητικα Μετριος ηχος Οθονη θα μπορουσε και καλυτερη Απουσια micro sd Αγορα απο εξωτερικο(για οποιους κοιταζουν μονο απο Ελλαδα αγορες) Σε γενικες γραμμες τι ισχυει για το καθε κινητο. Αυτά στην θεωρία, στην πράξη θέλω να μου πει. Δεν μου λες κάτι που δεν μπορώ να βρω ο ίδιος στο gsmarena πχ
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτά στην θεωρία, στην πράξη θέλω να μου πει. Δεν μου λες κάτι που δεν μπορώ να βρω ο ίδιος στο gsmarena πχ Στην πραξη μονο οποιος εχει και τα δυο κινητα στα χερια του και εχει περασει ενα σεβαστο χρονο μαζι τους μπορει να εκφερει μια πραγματικη και αντικειμενικη(θελω να πιστευω)αποψη. Το θεμα ομως ειναι οτι στο Insomnia για καποιο περιεργο λογο ειναι λες και εχει πεσει λασπη για το Oneplus3 ακομα και οσο το Nexus 6p ηταν ακριβοτερο απο αυτο. Ακομα αλλωστε θυμαμαι το κλασσικο''με μονο 90ευρω παραπανω αγοραζεις το galaxy S7''. Τελος καθαρα απο περιεργεια τι ακριβως παραπανω περιμενεις να ακουσεις απο καποιο που εχει ενα απο αυτα τα κινητα ή ακομα και τα δυο?
GianniSM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Στην πραξη μονο οποιος εχει και τα δυο κινητα στα χερια του και εχει περασει ενα σεβαστο χρονο μαζι τους μπορει να εκφερει μια πραγματικη και αντικειμενικη(θελω να πιστευω)αποψη. Το θεμα ομως ειναι οτι στο Insomnia για καποιο περιεργο λογο ειναι λες και εχει πεσει λασπη για το Oneplus3 ακομα και οσο το Nexus 6p ηταν ακριβοτερο απο αυτο. Ακομα αλλωστε θυμαμαι το κλασσικο''με μονο 90ευρω παραπανω αγοραζεις το galaxy S7''. Τελος καθαρα απο περιεργεια τι ακριβως παραπανω περιμενεις να ακουσεις απο καποιο που εχει ενα απο αυτα τα κινητα ή ακομα και τα δυο? Ο προηγούμενος είπε πως ο ίδιος έχει το 1+3 και ο αδερφός του το nexus, και θεωρεί το 1+3 καλύτερο σε όλα, άρα θέλω διευκρίνηση στο τι εννοεί, επειδή προφανώς στην σύγκριση σου δεν είναι καλύτερο σε όλα...
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μα δεν υπαρχει κινητο αυτη τη στιγμη το οποιο γενικα να ειναι καλυτερο σε ολα.Σε καποιους τομεις θα χανει. Ακομα και το ισως δημοφιλεστερο κινητο του 2016 Galaxy S7 σε σχεση με τα παραπανω στα αρνητικα του -ειναι ακριβοτερο.Και οχι 100ευρω δεν ειναι λιγα χρηματα οπως θελουν να νομιζουν μερικοι -το software παραμενει κατωτερο απο τα παραπανω 2κινητα -ειναι χειροτερο στις αναβαθμισεις -εχει χειροτερο ηχο και βεβαια εχει και αρκετα αλλα θετικα που ειναι λιγο πολυ γνωστα.
GianniSM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μα δεν υπαρχει κινητο αυτη τη στιγμη το οποιο γενικα να ειναι καλυτερο σε ολα.Σε καποιους τομεις θα χανει. Ακομα και το ισως δημοφιλεστερο κινητο του 2016 Galaxy S7 σε σχεση με τα παραπανω στα αρνητικα του -ειναι ακριβοτερο.Και οχι 100ευρω δεν ειναι λιγα χρηματα οπως θελουν να νομιζουν μερικοι -το software παραμενει κατωτερο απο τα παραπανω 2κινητα -ειναι χειροτερο στις αναβαθμισεις -εχει χειροτερο ηχο και βεβαια εχει και αρκετα αλλα θετικα που ειναι λιγο πολυ γνωστα. Μα για αυτό ζητώ διευκρινήσεις, επειδή δεν μου φάνηκε αντικειμενικός. Εσύ τουλάχιστον είσαι αρκετά δίκαιος.
haHa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Nexus 6p Αρνητικα μετρια αυτονομια μπαταριας λογω snapdragon 810 και 1440p αναλυσης OnePlus3 Θετικα Οκ αυτονομια To Nexus 6p εχει καλυτερη αυτονομια απο το oneplus 3. Το oneplus 3 ειναι που εχει μετρια αυτονομια και ειναι στα αρνητικα της συσκευης . Ενδεικτικα, Anandtech: Nexus 6p 9,89 hours Oneplus 3 7,38 hours Arstechnica: Nexus 6p 631 minutes browsing test Oneplus 3 586 minutes browsing test Gsmarena: Nexus 6p 74h endurance rating Oneplus 3 66h endurance rating -------------------------------------------------- Το ιδιο ισχυει και για την καμερα, οπου το Nexus 6p εχει λιιιγο καλυτερη καμερα απο του oneplus 3. 1
johnyboy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στην πράξη είναι ότι του χρόνου με 3gb ram θα τρως reload ενώ έχεις πληρώσει 400 ευρώ.εδώ θα είμαι να απαντώ σε θέματα ''γιατί κάνει reload'' nexus ξενεξους οι εφαρμογές είναι οι ίδιες σε όλα και θα ρουφάνε την ίδια ραμ σε όλα. 1
GianniSM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στην πράξη είναι ότι του χρόνου με 3gb ram θα τρως reload ενώ έχεις πληρώσει 400 ευρώ.εδώ θα είμαι να απαντώ σε θέματα ''γιατί κάνει reload'' nexus ξενεξους οι εφαρμογές είναι οι ίδιες σε όλα και θα ρουφάνε την ίδια ραμ σε όλα. Δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί η ραμ και νομίζεις πως με τα 6 κάνεις κάτι καλύτερο από ότι κάνεις με τα 3. Αμ δε, δεν ισχύει καθόλου αυτό, και όσο να ναι κάτι ξέρουν στο xda παραπάνω από σένα As a conclusion, we get to answer the question: do we really need so much RAM right now? No, we don’t. For devices that have price as one of the factors that they need to keep low, 3GB or 4GB of RAM would serve them well enough. For flagships with demand from users that do not care about prices as much, it would not hurt to future proof. As a customer, just make note that you won’t be using all of that RAM just yet. Site: XDA Και αν μην σου αρκεί αυτό, μάθε και για το τηλ σου. Και αυτό 4 χρησιμοποιεί όπως τα υπόλοιπα. However, the OnePlus 3 seems very keen to start ditching apps as soon as it gets over the 4GB mark. This may be down to the sheer number of apps I had open rather than the amount of RAM used, but it does seem the last 2GB of RAM ends up as ‘emergency spare’ memory most of the time. Site: trustedreviews
johnyboy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 έκανες μια επιλογή κινητού η οποία για σένα είναι ιδανική, το σέβομαι και το δέχομαι, σταμάτα όμως να παραπληροφορείς τον κόσμο με ότι να ναι.Αυτό που γράφεις για το 1+3 και την ραμ υπήρξε την πρώτη μέρα που βγήκε και έκτοτε διορθώθηκε με update. το αν ξέρω ή όχι πως λειτουργεί η ραμ άσε με να το κρίνω εγώ και όχι εσύ.3gb ram για φέτος είναι αρκετά, του χρόνου δεν θα είναι.θεωρό το μινιμουν που πρέπει να έχει μια συσκευή των 400 ευρώ είναι 4gb.εκτός αν κάποιος έχει λεφτά για πέταμα και δεν τον νοιάζει αν δεν θα επαρκεί σε 1 χρόνο. είτε πάρει κάποιος το ένα κινητό η το άλλο λίγο με ενδιαφέρει. 1
GianniSM Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ΕΣΥ παραπληροφορείς, στην προκειμένη περίπτωση δεν αναφέρθηκα στην συσκευή μου αλλά στην διαχείριση της ραμ. Ακόμα όμως και με λινκ από το xda επιμένεις να λες τα δικά σου που σου απέδειξα πως προφανώς ΔΕΝ ισχύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα