Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά και εγώ πιστεύω πως το βασικό κριτήριο δεν είναι η ράμ μόνο σχεδόν όλες οι ναυαρχιδες είναι πολύ γρήγορες με μηδενικά κολλήματα για εμένα ένα κινητό αν δεν έχει καλή

Μπαταρία

Οθόνη

Κάμερα

Τότε απλά δεν αξίζει..!!!

Πες τα ρε άνθρωπε μου γιατί θα μας τρελάνουν εδώ μέσα. Αρπάζουν ένα ovekill για να κρίνουν ολόκληρη την συσκευή, αγνοώντας ένα σωρό άλλους σοβαρούς παράγοντες που κρίνουν το πόσο καλό τηλέφωνο είναι στο σύνολο του. Αυτή η συζήτηση θα είχε νόημα πριν 2-3 χρόνια που πραγματικά υπήρχε σοβαρό θέμα λαγκ, όχι σήμερα που καμία ναυαρχίδα δεν τρώει σκαλώματα.

Φτάσαμε σε σημείο να αμφισβητούν την μπαταρία αν είναι καλύτερη ενώ πιο πάνω κάποιος έβαλε μετρήσεις από 4 διαφορετικές σελίδες με το ίδιο αποτέλεσμα.

Κατά τα άλλα λέω μπούρδες.

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμα και αν το δεκτώ αυτό που όμως τα άρθρα από σοβαρές σελίδες ΔΕΝ λένε αυτό, αντίθετα λένε πως όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο άλλα θα σε κρατάνε πίσω όπως ο επεξεργαστής αφού δεν θα μπορεί να τρέξει τόσο ενεργοβόρες εφαρμογές, γιατί η ram απλά κρατά ανοικτές τις εφαρμογές για να μην τις ξεκινάς εκείνη την στιγμή.

Η ουσία είναι πως τα 6G ραμ σήμερα ΔΕΝ μπορούν να θεωρηθούν βασικό προσόν από την στιγμή που άλλα θέματα όπως η μπαταρία οθόνη και κάμερα που θα χρησιμοποιήσεις ΣΗΜΕΡΑ υστερούν σε σχέση με ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ προτάσεις, που εδώ πρέπει να σημειωθεί πως το fast charge αν και καλύτερο δουλεύει ΜΟΝΟ με τον δικό του φορτιστή και όχι με άλλο ΟΕΜ.

Να γίνει πιο απλό. Υπάρχει περίπτωση να επέλεγε κανείς το 1+3 έναντι του S7 ακόμα και 50Ε πιο ακριβό να ήταν λόγω ραμ; η απάντηση είναι προφανής νομίζω. Το λογικό συμπέρασμα λοιπόν είναι πως πάνω από 4 ραμ είναι κράκτης και όχι ουσιαστικό σημείο που θα κλείνει που θα πάει η ζυγαριά.

εννοείται ότι κάποιοι θα  επέλεγαν op3 αντί του s7

Δημοσ.

εννοείται ότι κάποιοι θα  επέλεγαν op3 αντί του s7

Για ποιο ακριβώς λόγο; με ποιο κριτήριο; δεδομένου πως η τιμές τους είναι πολύ κοντά

Δημοσ.

εννοείται ότι κάποιοι θα επέλεγαν op3 αντί του s7

Τώρα εδώ είσαι λάθος φίλε μου με πιο κριτήριο θα έκανε κάποιος αυτήν την επιλογή?

Οθόνη?

Κάμερα?

Αυτονομία?

Αδιάβροχο?

SD?

Και πολλά άλλα..

Δημοσ.

ακόμα  και ιδια τιμή να είχαν, γιατί θέλω το τηλέφωνο μου να είναι δικό μου και να το κάνω ότι θέλω (ρουτ,αλλαξω ρομ..) χωρίς να χάνω εγγύηση και όχι ότι θέλει η Samsung και η κάθε Samsung

Για ποιο ακριβώς λόγο; με ποιο κριτήριο; δεδομένου πως η τιμές τους είναι πολύ κοντά

λάθος με τα δικά σου κριτήρια, με τα δικά μου όχι, και μετά από το s6 δεν ξανά παίρνω Samsung στο άμεσο μέλλον, από το s7 το μόνο που θα μου έλειπε είναι η οθόνη, η κάμερα μου είναι αδιάφορη, αυτονομία τα ιδια είναι, αδιάβροχο επίσης αδιάφορο και η sd με τα 64 δεν μου χρειάζεται

Τώρα εδώ είσαι λάθος φίλε μου με πιο κριτήριο θα έκανε κάποιος αυτήν την επιλογή?

Οθόνη?

Κάμερα?

Αυτονομία?

Αδιάβροχο?

SD?

Και πολλά άλλα..

Δημοσ.

ακόμα  και ιδια τιμή να είχαν, γιατί θέλω το τηλέφωνο μου να είναι δικό μου και να το κάνω ότι θέλω (ρουτ,αλλαξω ρομ..) χωρίς να χάνω εγγύηση και όχι ότι θέλει η Samsung και η κάθε Samsung

Πάρε Nexus τότε! τα κάνεις αυτά και ακόμα παραπάνω! Αυτοί που θέλουν να παίξουν με ρομς είναι η λογική τους επιλογή. Πάρε επίσης ένα φθηνότερο. Δεν μου φαίνεται πολύ λογικό να θυσιάζεις ένα σωρό άλλα πλεονεκτήματα για το ρουτ. Στην τελική πόσοι πραγματικά ασχολούνται με αυτό;

Δημοσ.

ακόμα και ιδια τιμή να είχαν, γιατί θέλω το τηλέφωνο μου να είναι δικό μου και να το κάνω ότι θέλω (ρουτ,αλλαξω ρομ..) χωρίς να χάνω εγγύηση και όχι ότι θέλει η Samsung και η κάθε Samsung

λάθος με τα δικά σου κριτήρια, με τα δικά μου όχι, και μετά από το s6 δεν ξανά παίρνω Samsung στο άμεσο μέλλον, από το s7 το μόνο που θα μου έλειπε είναι η οθόνη, η κάμερα μου είναι αδιάφορη, αυτονομία τα ιδια είναι, αδιάβροχο επίσης αδιάφορο και η sd με τα 64 δεν μου χρειάζεται

Καλά με τα δικά σου κριτήρια μπορεί και να επιλέγει και το 3310 αλλά αυτό δεν πάει να πει τα αυτονόητα το ποιο είναι καλύτερο το θέμα είναι να μιλάμε με λογική

Δημοσ.

γιατί πιστεύεις οτι όσοι αγοράζουν op3 το κανουν μόνο για το ρουτ? το ότι εδώ και σχεδόν ενα μήνα δεν έχουν στοκ στην oneplus νομίζω δείχνει αν πουλάει ή όχι η συσκευή

Πάρε Nexus τότε! τα κάνεις αυτά και ακόμα παραπάνω! Αυτοί που θέλουν να παίξουν με ρομς είναι η λογική τους επιλογή. Πάρε επίσης ένα φθηνότερο. Δεν μου φαίνεται πολύ λογικό να θυσιάζεις ένα σωρό άλλα πλεονεκτήματα για το ρουτ. Στην τελική πόσοι πραγματικά ασχολούνται με αυτό;

οπότε εσένα σου φαίνεται λογικό να δίνεις ενα σκασμο λεφτά και να μην μπορείς να κάνεις την συσκευή σου ότι θέλεις

Καλά με τα δικά σου κριτήρια μπορεί και να επιλέγει και το 3310 αλλά αυτό δεν πάει να πει τα αυτονόητα το ποιο είναι καλύτερο το θέμα είναι να μιλάμε με λογική

Δημοσ.

γιατί πιστεύεις οτι όσοι αγοράζουν op3 το κανουν μόνο για το ρουτ? το ότι εδώ και σχεδόν ενα μήνα δεν έχουν στοκ στην oneplus νομίζω δείχνει αν πουλάει ή όχι η συσκευή

οπότε εσένα σου φαίνεται λογικό να δίνεις ενα σκασμο λεφτά και να μην μπορείς να κάνεις την συσκευή σου ότι θέλεις

Έχει ναι σωστά τα λες αλλά θεωρώ και ανοησία το να μην δώσεις αλλά 90-100 ευρώ και να μην πάρεις ένα κινητό καλύτερο σχεδόν σε όλους τους τομείς

Δημοσ.

Εσύ ανάφερες σαν λόγο το ρουτ για να το πάρει κάποιος όχι εγώ.

Το ότι κάτι πουλάει δεν είναι σοβαρό κριτήριο για το αν μια συσκευή είναι καλή ή όχι. Το galaxy S4 πούλησε πολύ αλλά ήταν κατά γενική ομολογία άθλιο. Όσο για το στοκ πάλι δεν λέει πολλά, παλιά ήταν με invites, είναι απόδειξη πως πουλάει πολύ; ή μήπως η παραγωγή είναι μικρή; Η αναφορά σου θα είχε νόημα εφόσον είχαμε απόλυτα νούμερα έτσι ώστε να συγκριθεί με τα υπόλοιπα.

Σε head to head σύγκριση υπάρχει κανείς λογικός άνθρωπος που θα επέλεγε το 1+3 σε σχέση με το S7 αν ήταν κοντά στην τιμή;

Δημοσ.

Και δεν στα λέω αυτά λόγο ότι είναι κινέζικο και μπούρδες αντιθέτως είναι μια από της αγαπημένες μου εταιρίες απλά λέω έτσι όπως είναι τα πράγματα

Δημοσ.

οπότε εγώ που θα το επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη είμαι παράλογος

Εσύ ανάφερες σαν λόγο το ρουτ για να το πάρει κάποιος όχι εγώ.

Το ότι κάτι πουλάει δεν είναι σοβαρό κριτήριο για το αν μια συσκευή είναι καλή ή όχι. Το galaxy S4 πούλησε πολύ αλλά ήταν κατά γενική ομολογία άθλιο. Όσο για το στοκ πάλι δεν λέει πολλά, παλιά ήταν με invites, είναι απόδειξη πως πουλάει πολύ; ή μήπως η παραγωγή είναι μικρή; Η αναφορά σου θα είχε νόημα εφόσον είχαμε απόλυτα νούμερα έτσι ώστε να συγκριθεί με τα υπόλοιπα.

Σε head to head σύγκριση υπάρχει κανείς λογικός άνθρωπος που θα επέλεγε το 1+3 σε σχέση με το S7 αν ήταν κοντά στην τιμή;

Δημοσ.

Το S7 ειναι εκτως budget αρα καλο ειναι να μην αναφερεται τσαμπα.

Φίλε έφερα το S7  σε θεωρητικό επίπεδο για να αποδείξω πως τα 6 ραμ δεν είναι σοβαρό κριτήριο επιλογής.

οπότε εγώ που θα το επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη είμαι παράλογος

Εφόσον δεν τεκμηριώσεις την επιλογή σου ναι είσαι παράλογος. Όταν γίνεται μια σύγκριση γίνεται με βάση των αντικειμενικών κριτηρίων. Ο αγοραστής θα ιεραρχήσει όμως τι είναι πιο σημαντικό για αυτόν. Αν το βασικό σου κριτήριο όπως ανάφερες πιο πάνω είναι το ρουτ έχεις καλύτερες επιλογές και φθηνότερες.

Μπορεί κάποιος να πει πως το βρίσκω πιο ωραίο άρα αυτό παίρνω. Μόνο που αυτού του είδους προσεγγίσεις δεν νομίζω να χουν χώρο σε ένα τεχνολογικό φόρουμ αλλά πιο πολύ σε life style.

Θα επαναλάβω την ερώτηση μου λοιπόν. Βάση ποιων κριτηρίων εφόσον η τιμή ήταν κοντά θα επέλεγες το 1+3 χωρίς 2η σκέψη;

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε έφερα το S7  σε θεωρητικό επίπεδο για να αποδείξω πως τα 6 ραμ δεν είναι σοβαρό κριτήριο επιλογής.

Ειδες να απαντησα σε σενα?Γενικα μιλησα που βλεπω οτι η κουβεντα εχει ξεφυγει και αναφερεται τωρα κινητο εκτως budget. Βασικα για να μην το κουραζουμε το θεμα νομιζω οτι οι προτασεις εχουν γινει πανω κατω

LG G5,Nexus 6p,Oneplus3. Ας δει ο ενδιαφερομενος τι θελει και ας αποφασισει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...