leo066 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 όπως? Φίλε έφερα το S7 σε θεωρητικό επίπεδο για να αποδείξω πως τα 6 ραμ δεν είναι σοβαρό κριτήριο επιλογής. Εφόσον δεν τεκμηριώσεις την επιλογή σου ναι είσαι παράλογος. Όταν γίνεται μια σύγκριση γίνεται με βάση των αντικειμενικών κριτηρίων. Ο αγοραστής θα ιεραρχήσει όμως τι είναι πιο σημαντικό για αυτόν. Αν το βασικό σου κριτήριο όπως ανάφερες πιο πάνω είναι το ρουτ έχεις καλύτερες επιλογές και φθηνότερες.Μπορεί κάποιος να πει πως το βρίσκω πιο ωραίο άρα αυτό παίρνω. Μόνο που αυτού του είδους προσεγγίσεις δεν νομίζω να χουν χώρο σε ένα τεχνολογικό φόρουμ αλλά πιο πολύ σε life style.Θα επαναλάβω την ερώτηση μου λοιπόν. Βάση ποιων κριτηρίων εφόσον η τιμή ήταν κοντά θα επέλεγες το 1+3 χωρίς 2η σκέψη;
haHa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) στην πράξη δεν είναι έτσι .... συσκευή ναι μεν με μεγαλύτερή μπαταρία άλλα με 2Κ (δήλ τετραπλάσιο μέγεθος) ανάλυσή, μεγαλύτερή οθόνη, και πιο ενεργοβόρο soc αποκλείεται να τα πηγαίνει καλύτερά σε μπαταρία + τα nexus & huawei γενικά δεν φημίζονται για την αυτονομία τους Για την πραξη μιλαμε και εκει εχει καλυτερη αυτονομία το nexus 6p από το 1+3. Καλη η θεωρία για μεγαλύτερη κατανάλωση λογω αναλυσης κλπ, αλλα στην πραξη εχει καλυτερη αυτονομία το nexus 6p. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από haHa
Jaggerjack Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδες να απαντησα σε σενα?Γενικα μιλησα που βλεπω οτι η κουβεντα εχει ξεφυγει και αναφερεται τωρα κινητο εκτως budget. Βασικα για να μην το κουραζουμε το θεμα νομιζω οτι οι προτασεις εχουν γινει πανω κατω LG G5,Nexus 6p,Oneplus3. Ας δει ο ενδιαφερομενος τι θελει και ας αποφασισει. Παιδιά εγώ έχω αποφασίσει όπως είπα και στην 2 η 3 σελίδα ότι θα πάρω το Oneplus 3 απλά περιμένω τις 13 του μηνα για να το παραγγείλω. Ευχάριστο όλους για τις άποψεις και προτάσεις τους. 2
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά εγώ έχω αποφασίσει όπως είπα και στην 2 η 3 σελίδα ότι θα πάρω το Oneplus 3 απλά περιμένω τις 13 του μηνα για να το παραγγείλω. Ευχάριστο όλους για τις άποψεις και προτάσεις τους. Περιμενουμε εντυπωσεις απο το κινητο και καλες αγορες.
Jaggerjack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Το παρήγγειλα το κινητό τώρα απλά θα πρέπει να περιμένω λίγο δυστυχώς, περίμενα να είναι πιο γρήγορο το shipping πάντως. 1
johnyboy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 τόσες παραγγελίες που σκάσανε πάλι, ξανα out of stock θα είναι σε λίγες μέρες.Συνήθως το στέλνουν νωρίτερα από ότι λένε. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Οσο συνεχιζουν να βγαινουν νεες ναυαρχιδες με snapdragon 820 στα 600+ευρω(βλεπε LG V20 και λογικα και τα νεα Nexus)τοσο οι πωλησεις του Oneplus3 θα ειναι αυτες που ειναι,δηλαδη πολλες. 1
Mariosap Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 με το 1+3 κάνανε πολύ καλή δουλειά μπορεί να έχει χαμηλή ανάλυση που αυτό είναι βασικό για μένα για συσκευή 2016 αλλά οποίος δεν έχει πρόβλημα είναι ότι καλύτερο. και πρώτη φορά βλέπω μια εταιρεία να λέει ότι θα κάνει γκάλοπ για να δει αν θέλει ο κόσμος καλύτερες οθόνες αδιάβροχο κτλ απλά θα είναι ακριβότερες οι συσκευές ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ
GianniSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 με το 1+3 κάνανε πολύ καλή δουλειά μπορεί να έχει χαμηλή ανάλυση που αυτό είναι βασικό για μένα για συσκευή 2016 αλλά οποίος δεν έχει πρόβλημα είναι ότι καλύτερο. και πρώτη φορά βλέπω μια εταιρεία να λέει ότι θα κάνει γκάλοπ για να δει αν θέλει ο κόσμος καλύτερες οθόνες αδιάβροχο κτλ απλά θα είναι ακριβότερες οι συσκευές ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ Αν γίνει ακριβότερο όμως τότε θα χάσει το βασικό πλεονέκτημα που είχε...την τιμή
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αν γίνει ακριβότερο όμως τότε θα χάσει το βασικό πλεονέκτημα που είχε...την τιμή Τα ιδια λεγανε και για το OnePlus3 απο πλευρας τιμης αλλα τελικα οπως βλεπουμε ολοι στην πραξη αλλιως ειναι τα πραγματα. 1
GianniSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τα ιδια λεγανε και για το OnePlus3 απο πλευρας τιμης αλλα τελικα οπως βλεπουμε ολοι στην πραξη αλλιως ειναι τα πραγματα. Ναι γιατί ενώ ακρίβωσε παρέμεινε φθηνό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αν ακριβώσει και άλλο όμως αυτό το πλεονέκτημα θα εξανεμιστεί. Έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν hype πάλι θα πουλάνε, αλλά δεν θα ναι πια flagship killer
johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 έμεινε φθηνό σε σχέση με τι προσφέρει.Αν πχ το φετινό είχε 2κ ανάλυση, 4000 μπαταρία, αδιάβροχο, κάρτα sd κλπ κλπ και είχε 500 αντί 400 πάλι vfm θα ήταν και πάλι θα τους έκανε πλάκα. η 2κ ανάλυση btw είναι μόνο για τα χαρτιά και το μαρκετινγκ. 2
GianniSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 έμεινε φθηνό σε σχέση με τι προσφέρει.Αν πχ το φετινό είχε 2κ ανάλυση, 4000 μπαταρία, αδιάβροχο, κάρτα sd κλπ κλπ και είχε 500 αντί 400 πάλι vfm θα ήταν και πάλι θα τους έκανε πλάκα. η 2κ ανάλυση btw είναι μόνο για τα χαρτιά και το μαρκετινγκ. Τι να σου πω, παρότι η όραση μου είναι χάλια εγώ βλέπω την διαφορά, μάλιστα με τον πολύ αστιγματισμό που έχω είναι πολύ πιο ξεκούραστη. Ο καθένας βέβαια με τις προτεραιότητες του. Αυτό που λέω είναι απλό. Αν κάνει 500 και έχει αυτά, αλλά ένα άλλο κάνει 600 και έχει περισσότερα πχ καλύτερη κάμερα ή αυτονομία (που είναι 2 σημαντικά στοιχεία που υστερεί σε σχέση με άλλα τηλς που έχουν τον 820) τότε πιο εύκολα κάνει ο άλλος το βήμα, ακόμα 100 τα δίνεις, τα 200 πιο δύσκολα. Όπως και να χει απόψεις είναι, δεν έχω διάθεση να τσακωθώ για αυτό.
johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ότι έχεις ένα κινητό με με 2κ δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο.Καλύτερο το κάνει το πάνελ που φοράει, το καλιμπράρισμα, τα χρώματα κλπ κλπ, όχι όμως η ανάλυση. μα και τώρα που κάνει 400 και τα άλλα έχουν 600 οι διαφορές είναι μικρές.αλλού κερδίζει αλλού χάνει. όσο η 1+ κρατάει την φιλοσοφία να μπορείς να το ξεκλειδώσεις δεν την αλλάζω για λίγο καλύτερη κάμερα, λίγο καλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία και να πάρω προίκα το knox.
GianniSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ότι έχεις ένα κινητό με με 2κ δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερο.Καλύτερο το κάνει το πάνελ που φοράει, το καλιμπράρισμα, τα χρώματα κλπ κλπ, όχι όμως η ανάλυση. μα και τώρα που κάνει 400 και τα άλλα έχουν 600 οι διαφορές είναι μικρές.αλλού κερδίζει αλλού χάνει. όσο η 1+ κρατάει την φιλοσοφία να μπορείς να το ξεκλειδώσεις δεν την αλλάζω για λίγο καλύτερη κάμερα, λίγο καλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία και να πάρω προίκα το knox. Το ξεκλείδωμα όμως αφορά μια πραγματικά πολύ μικρή μερίδα αγοραστών, αλλιώς τα Nexus θα ήταν πρώτα σε πωλήσεις δεν είναι; Εν πάση περιπτώσει υπάρχουν και άλλες εταιρίες που το ρουτ είναι πανεύκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα