johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πανεύκολο είναι, στην εγγύηση δεν περνάει.όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και εγώ πρώτο βάζω το ρουτ.η 1+ μου το δίνει με κορυφαίο hardware και είμαι οκ.
GianniSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πανεύκολο είναι, στην εγγύηση δεν περνάει.όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και εγώ πρώτο βάζω το ρουτ.η 1+ μου το δίνει με κορυφαίο hardware και είμαι οκ. Συμφωνούμε θέμα προτεραιοτήτων. Κορυφαίο hardware πάντως δεν σου δίνει, κορυφαίο επεξεργαστή σου δίνει, και όπως ξέρουμε και οι 2 ένα κινητό είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Στο διπλανό φόρουμ πάντως δεν είναι ξεκάθαρο αν μια ρουταρισμένη νέξους συσκευή δεν περνά από την εγγύηση.
leo066 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 δεν σου δίνει μόνο κορυφαίο επεξεργαστή αλλά και ραμ (6gb) και αποθηκευτικό χώρο (ufs 64gb) και support (48 ευρώ αλλαγή οθόνης +μεταφορικά) και software support και ποιότητα κατασκευής Συμφωνούμε θέμα προτεραιοτήτων. Κορυφαίο hardware πάντως δεν σου δίνει, κορυφαίο επεξεργαστή σου δίνει, και όπως ξέρουμε και οι 2 ένα κινητό είναι πολύ περισσότερα από αυτό.Στο διπλανό φόρουμ πάντως δεν είναι ξεκάθαρο αν μια ρουταρισμένη νέξους συσκευή δεν περνά από την εγγύηση. 1
johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνούμε θέμα προτεραιοτήτων. Κορυφαίο hardware πάντως δεν σου δίνει, κορυφαίο επεξεργαστή σου δίνει, και όπως ξέρουμε και οι 2 ένα κινητό είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Στο διπλανό φόρουμ πάντως δεν είναι ξεκάθαρο αν μια ρουταρισμένη νέξους συσκευή δεν περνά από την εγγύηση. όταν τους είχα ρωτήσει κανείς δεν ήξερε με σιγουριά.Το γεγονός είναι ότι η huawei έχει κάτι παραπλήσιο με knox, τώρα αν υπάρχει ή όχι στο 6p δεν το γνώριζε κανείς.
GianniSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 όταν τους είχα ρωτήσει κανείς δεν ήξερε με σιγουριά.Το γεγονός είναι ότι η huawei έχει κάτι παραπλήσιο με knox, τώρα αν υπάρχει ή όχι στο 6p δεν το γνώριζε κανείς. Κατανοητή η επιλογή σου φίλε, είπαμε θέμα προτεραιοτήτων είναι. Στατιστικά πάντως το ρουτ αφορά πολύ λίγους. Πχ εγώ παρότι τεκ γκικ δεν ασχολήθηκα ποτέ με αυτό, φαντάσου πχ την γυναίκα μου που δεν είναι της τεχνολογίας. Μόνο που αυτή είναι τυπικό δείγμα του μέσου αγοραστή. Το καλό πάντως είναι πως υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Εσύ είσαι ευχαριστημένος με το 1+3 εγώ με το νέξους, και όλα καλά. Ένας που θα βρεθεί σε ανάλογο δίλημμα το συγκεκριμένο τόπικ θα τον βοηθήσει αφού αναλύσαμε σε βάθος και τις 2 συσκευές, αλλά αυτό δεν είναι και το ζητούμενο τελικά;
johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πάντως έτσι για την ιστορία, επειδή είχα κινητό με 2κ και πήγα σε 1080, αν στο μέλλον μπω στο ίδιο δίλημμα και δεν έχει αλλάξει δραματικά η τεχνολογία, πάλι 1080 θα επιλέξω. 2
ziaba Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 δεν σου δίνει μόνο κορυφαίο επεξεργαστή αλλά και ραμ (6gb) και αποθηκευτικό χώρο (ufs 64gb) και support (48 ευρώ αλλαγή οθόνης +μεταφορικά) και software support και ποιότητα κατασκευήςΜπράβο στην 1+ την ώρα που48 ευρώ δεν θα χει ούτε το πίσω τζαμακι τις κάμερας του nexus που σπάει κάθε 3 και λιγο 3
GianniSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μπράβο στην 1+ την ώρα που 48 ευρώ δεν θα χει ούτε το πίσω τζαμακι τις κάμερας του nexus που σπάει κάθε 3 και λιγο Το θέμα ραμ το αναλύσαμε, 4 χρησιμοποιεί, δεν είναι σοβαρός λόγος επιλογής. Ο έξτρα χώρος ναι, σοβαρό θέμα για κάποιον που το χρειάζεται. Η επισκευή οθόνης/κάμερας παρότι πλεονέκτημα για μένα αδιάφορο, τα πράγματα μου τα προσέχω. Δεν έχω σπάσει ποτέ οθόνη τηλεφώνου, το G3 μου παρότι χωρίς θήκη είναι σχεδόν σαν καινούργιο. Είπαμε παιδιά ότι βολεύει τον καθένα. Για μένα καλύτερο το Nexus με βάση τις ανάγκες μου, για τον συνονόματο το 1+3. Σεβαστά και τα δύο από μένα. Δεν βλέπω λόγο να συνεχίσουμε την συζήτηση, θεωρώ πως το θέμα έχει εξαντληθεί. 1
johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 6 χρησιμοποιεί όχι 4, το απαντήσαμε ξανά αυτό.ήταν μια επιλογή που είχε κάνει η 1+ την οποία την άλλαξε μέσα στην πρώτη βδομάδα.
petran91 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα εγώ που ψήνομαι για αγορά του Nexus 6p μετά την πώληση του S6 μου γιατί διάβασα αυτό το thread και μου μπήκαν δεύτερες σκέψεις?? :P
GianniSM Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα εγώ που ψήνομαι για αγορά του Nexus 6p μετά την πώληση του S6 μου γιατί διάβασα αυτό το thread και μου μπήκαν δεύτερες σκέψεις?? :P Το καθένα έχει μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα φίλε. Με βάση τα όσα εγώ χρειάζομαι, βλέπε κάμερα αυτονομία οθόνη το Nexus ήταν η καλύτερη επιλογή, πιο ολοκληρωμένη. Για κάποιον άλλον που ιεραρχεί τις ανάγκες του διαφορετικά το 1+3 είναι καλύτερο. 1
petran91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Το καθένα έχει μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα φίλε. Με βάση τα όσα εγώ χρειάζομαι, βλέπε κάμερα αυτονομία οθόνη το Nexus ήταν η καλύτερη επιλογή, πιο ολοκληρωμένη. Για κάποιον άλλον που ιεραρχεί τις ανάγκες του διαφορετικά το 1+3 είναι καλύτερο. Καλά και εμένα αυτά περι ραμ δεν με αγγίζουν. "Τώρα δεν έχει πρόβλημα αλλά θα έχει σε 2 χρόνια". Σε 2 χρόνια θα έχω αλλάξει άλλα 2 κινητά. Εγώ θέλω το κινητό να μην κολλάει, καλή οθόνη και κάμερα. Αν έχει και αυτονομία θα την δεχτώ To S6 είχα τον τελευταίο χρόνο, νομίζω το Nexus αποτελεί αναβάθμιση. Για iPhone 6s Plus ήθελα να πάω αλλά δεν υπάρχει χρήμα αυτήν την περίοδο, οπότε είπα να δοκιμάσω stock android σε Nexus. Κατά πάσα πιθανότητα προς τα εκεί θα κινηθώ αν δεν ανακαλύψω κάτι καλύτερο στα ίδια περίπου χρήματα..
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά και εμένα αυτά περι ραμ δεν με αγγίζουν. "Τώρα δεν έχει πρόβλημα αλλά θα έχει σε 2 χρόνια". Σε 2 χρόνια θα έχω αλλάξει άλλα 2 κινητά. Εγώ θέλω το κινητό να μην κολλάει, καλή οθόνη και κάμερα. Αν έχει και αυτονομία θα την δεχτώ To S6 είχα τον τελευταίο χρόνο, νομίζω το Nexus αποτελεί αναβάθμιση. Για iPhone 6s Plus ήθελα να πάω αλλά δεν υπάρχει χρήμα αυτήν την περίοδο, οπότε είπα να δοκιμάσω stock android σε Nexus. Κατά πάσα πιθανότητα προς τα εκεί θα κινηθώ αν δεν ανακαλύψω κάτι καλύτερο στα ίδια περίπου χρήματα.. Το nexus 6p απο το galaxy s6 δεν ειναι αναβαθμιση παντως.Και τα δυο ηταν ναυαρχιδες του 2015 δεν γινεται να θεωρηθουν αναβαθμιση. Μονο σε κινητα με 4gb ram,snap 820 και αναλογη βεβαια αναλυση/οθονη μπορουν να θεωρηθουν σαν αναβαθμιση καλη ωρα το G5,Oneplus3,htc 10 κλπ. Τωρα θα μου πει καποιος,σιγα την μεγαλη αναβαθμιση απο τα παραπανω κινητα.Μα δεν ειπε κανεις οτι ειναι νεα αναβαθμιση,λογικο αλλωστε αφου μιλαμε για αλλαγη απο Galaxy S6 ουτως ή αλλως.ΑΛλα και παλι απο το nexus 6p ειναι πιο ουσιαστικες αναβαθμισεις.
petran91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Το nexus 6p απο το galaxy s6 δεν ειναι αναβαθμιση παντως.Και τα δυο ηταν ναυαρχιδες του 2015 δεν γινεται να θεωρηθουν αναβαθμιση. Μονο σε κινητα με 4gb ram,snap 820 και αναλογη βεβαια αναλυση/οθονη μπορουν να θεωρηθουν σαν αναβαθμιση καλη ωρα το G5,Oneplus3,htc 10 κλπ. Τωρα θα μου πει καποιος,σιγα την μεγαλη αναβαθμιση απο τα παραπανω κινητα.Μα δεν ειπε κανεις οτι ειναι νεα αναβαθμιση,λογικο αλλωστε αφου μιλαμε για αλλαγη απο Galaxy S6 ουτως ή αλλως.ΑΛλα και παλι απο το nexus 6p ειναι πιο ουσιαστικες αναβαθμισεις. Διαφωνώ. Το one plus 3 για μένα μετά το Galaxy s6 είναι υποβάθμιση. Γιατί από qhd οθόνη πάω σε 1080p, και επίσης σε χειρότερη κάμερα. Αναβάθμιση γιατί? Επειδή έχει πιο νέο επεξεργαστή και περισσότερη ραμ? Αφού δεν θα το καταλάβω αυτό τώρα. To galaxy s6 δεν έχει κανένα θέμα σε επιδόσεις. Με τρώει να πάω σε iPhone όπως προείπα.. Και θεωρώ κρίμα να πάω στο 6s 16gb επειδή αυτό μπορώ να φτάσω οικονομικά αυτήν την περίοδο (υποβάθμιση το θεωρώ και αυτό, από το S6). Οπότε σε εμπειρία χρήσης, τι είναι πιο κοντά στο 6s plus? Το Nexus 6p. Έτσι το βλέπω.. 1
leo066 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 δεν είναι αναβάθμιση, παίρνεις χειρότερο επεξεργαστή, ίδια ραμ,ιδιο αποθηκευτικό χώρο αλλά αρκετά πιο αργο,ιδια πάνω κάτω κάμερα και ας πούμε ίδια οθόνη αν οχι χειρότερη Καλά και εμένα αυτά περι ραμ δεν με αγγίζουν. "Τώρα δεν έχει πρόβλημα αλλά θα έχει σε 2 χρόνια".Σε 2 χρόνια θα έχω αλλάξει άλλα 2 κινητά.Εγώ θέλω το κινητό να μην κολλάει, καλή οθόνη και κάμερα. Αν έχει και αυτονομία θα την δεχτώ To S6 είχα τον τελευταίο χρόνο, νομίζω το Nexus αποτελεί αναβάθμιση.Για iPhone 6s Plus ήθελα να πάω αλλά δεν υπάρχει χρήμα αυτήν την περίοδο, οπότε είπα να δοκιμάσω stock android σε Nexus. Κατά πάσα πιθανότητα προς τα εκεί θα κινηθώ αν δεν ανακαλύψω κάτι καλύτερο στα ίδια περίπου χρήματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα