petran91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 δεν είναι αναβάθμιση, παίρνεις χειρότερο επεξεργαστή, ίδια ραμ,ιδιο αποθηκευτικό χώρο αλλά αρκετά πιο αργο,ιδια πάνω κάτω κάμερα και ας πούμε ίδια οθόνη αν οχι χειρότερη Επίσης παίρνω μπροστινά ηχεία και καλύτερο ήχο + μεγαλύτερη οθόνη που ναι αποτελεί αναβάθμιση στα Media consuption. Πιο αργό αποθηκευτικό χώρο, χειρότερο επεξεργαστή αυτά στην εμπειρία χρήσης δεν θα φανούν. Επίσης παίρνω day one αναβαθμίσεις. Ναι στα χαρτιά μπορεί να μην είναι αναβάθμιση. Είναι όμως στην συνολική εμπειρία χρήσης που κάνω εγώ.
GianniSM Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πας στο Nexus μόνο αν θες μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία. Αν δεν τα χεις αυτά ανάγκη τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος αλλαγής 1
petran91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πας στο Nexus μόνο αν θες μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη μπαταρία. Αν δεν τα χεις αυτά ανάγκη τότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος αλλαγής Ανάγκη δεν έχω καν κινητό τέτοιας αξίας Απλά όπου να ναι χρονίζει τώρα το κινητό και με έπιασε η μανία της αλλαγής. H στο Nexus θα πάω, ή αν αλλάξει κάτι σοβαρό στα οικονομικά δεδομένα και μπορέσω, θα πάω σε 6s plus.
johnyboy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 δεν καταλάβετε σε μερικούς μήνες ότι οτιδήποτε κάτω από 4gb ram είναι σκουπιδαριό.ήδη φαίνεται αν βάλεις 50 εφαρμογές μέσα
Mariosap Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 δεν καταλάβετε σε μερικούς μήνες ότι οτιδήποτε κάτω από 4gb ram είναι σκουπιδαριό.ήδη φαίνεται αν βάλεις 50 εφαρμογές μέσα Σε 1-2 χρόνια μπορεί σε μερικούς μήνες δεν υπάρχει περίπτωση μην λέτε ότι σας κατέβει από το κεφάλι σας..
petran91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 δεν καταλάβετε σε μερικούς μήνες ότι οτιδήποτε κάτω από 4gb ram είναι σκουπιδαριό.ήδη φαίνεται αν βάλεις 50 εφαρμογές μέσα Το S6 που υποτίθεται έχει θέματα με την RAM του, για ποιο λόγο δεν κάνει αυτό που λες? Δεν παίρνω κινητό με βάση το αν θα κολλήσει σε 1 χρόνο.
johnyboy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 αν έχεις 5 εφαρμογές στο κινητό οκ θα είσαι και σε 5 χρόνια. αν έβαλαν 3 στο ios τότε το Android θέλει στην χειρότερη 4
panos- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 αν έχεις 5 εφαρμογές στο κινητό οκ θα είσαι και σε 5 χρόνια. αν έβαλαν 3 στο ios τότε το Android θέλει στην χειρότερη 4 3 έβαλαν στο Plus λόγω των δυο καμερών.
johnyboy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 λολ σιγά μην έβαλαν 3 γιγα ραμ και για τα μεγάλα μπεζελ
Mariosap Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 λολ σιγά μην έβαλαν 3 γιγα ραμ και για τα μεγάλα μπεζελ lol είσαι πολύ ψαγμενος από αυτά μπράβο. απλά δεν μπορώ να βρω που τα διαβάζεις αυτά να μπούμε και εμείς οι άσχετοι να μάθουμε 1-2 πράγματα
petran91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 αν έχεις 5 εφαρμογές στο κινητό οκ θα είσαι και σε 5 χρόνια. αν έβαλαν 3 στο ios τότε το Android θέλει στην χειρότερη 4 Η ram γεμίζει ανάλογα με το πόσες εφαρμογές εχεις εγκατεστημένες? 3
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Διαφωνώ. Το one plus 3 για μένα μετά το Galaxy s6 είναι υποβάθμιση. Γιατί από qhd οθόνη πάω σε 1080p, και επίσης σε χειρότερη κάμερα. Ελεος ρε πετραν πραγματικα δηλαδη τι αλλο θα διαβασουμε.Υποβαθμιση απο galaxy s6 σε oneplus3 αλλα αναβαθμιση απο S6 σε nexus 6p?Οκ αν αυτα που εχει παραπανω το Nexus που αναφερεις μετα σε ενδιαφερουν, καλως. ΑΛλα μην γραφουμε και οτι να ναι. Υποβαθμιση επειδη το Oneplus εχει χειροτερη αναλυση?Ελεος δηλαδη. Το θεμα ξερεις ποιο ειναι?Οτι κανενα κινητο δεν ειναι η μεγαλη αναβαθμιση οταν η προηγουμενη συσκευη ειναι το S6 και ισα ισα που εχει κλεισει ενα χρονο.Το γραφεις και εσυ ο ιδιος οτι πιο πολυ σε τρωει το μικροβιο της αλλαγης παρα οτι δεν εισαι ικανοποιημενος(πραγματικα)απο το S6. 2
petran91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ελεος ρε πετραν πραγματικα δηλαδη τι αλλο θα διαβασουμε.Υποβαθμιση απο galaxy s6 σε oneplus3 αλλα αναβαθμιση απο S6 σε nexus 6p?Οκ αν αυτα που εχει παραπανω το Nexus που αναφερεις μετα σε ενδιαφερουν, καλως. ΑΛλα μην γραφουμε και οτι να ναι. Υποβαθμιση επειδη το Oneplus εχει χειροτερη αναλυση?Ελεος δηλαδη. Το θεμα ξερεις ποιο ειναι?Οτι κανενα κινητο δεν ειναι η μεγαλη αναβαθμιση οταν η προηγουμενη συσκευη ειναι το S6 και ισα ισα που εχει κλεισει ενα χρονο.Το γραφεις και εσυ ο ιδιος οτι πιο πολυ σε τρωει το μικροβιο της αλλαγης παρα οτι δεν εισαι ικανοποιημενος(πραγματικα)απο το S6. Μην τρελαίνεσαι Fulgore Όταν σε ενδιαφέρει η οθόνη και η κάμερα, και πας σε κινητό με χειρότερη ανάλυση και χειρότερη κάμερα, τότε για σένα δεν είναι υποβάθμιση? Τι να το κάνω το ότι στα χαρτιά είναι γρηγορότερο αφού στην εμπειρία χρήσης, σήμερα, δεν υπάρχει διαφορά? Ναι συμφωνώ απόλυτα ότι αναβάθμιση ουσιαστική δεν υπάρχει όταν είμαι στο S6. Ναι δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής. Να αλλάξω όμως και να πάω σε κάτι που θα είναι καλύτερο/ίδιο τουλάχιστον στα κριτήρια που θέτω εγώ. Δεν θέλω να αλλάξω και να πάω σε χαμηλότερη ανάλυση και έστω και για λίγο χειρότερη κάμερα, καθώς εγώ σε αυτά δίνω βάση. Υποβάθμιση, ίσως βαριά λέξη, αλλά σε κάμερα και οθόνη είναι υποβάθμιση το One Plus 3, τι να κάνουμε. Αναβάθμιση σε άλλους τομείς που εγώ δεν δίνω βάση. Γενικά, συνολικά μπορεί να μην είναι υποβάθμιση το One Plus 3, όμως δεν το βλέπω έτσι.
haHa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μην τρελαίνεσαι Fulgore Όταν σε ενδιαφέρει η οθόνη και η κάμερα, και πας σε κινητό με χειρότερη ανάλυση και χειρότερη κάμερα, τότε για σένα δεν είναι υποβάθμιση? Τι να το κάνω το ότι στα χαρτιά είναι γρηγορότερο αφού στην εμπειρία χρήσης, σήμερα, δεν υπάρχει διαφορά? Ναι συμφωνώ απόλυτα ότι αναβάθμιση ουσιαστική δεν υπάρχει όταν είμαι στο S6. Ναι δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής. Αλλά δεν θέλω να αλλάξω και να πάω σε χαμηλότερη ανάλυση και έστω και για λίγο χειρότερη κάμερα, καθώς εγώ σε αυτά δίνω βάση. Υποβάθμιση, ίσως βαριά λέξη, αλλά σε κάμερα και οθόνη είναι υποβάθμιση το One Plus 3, τι να κάνουμε. Αναβάθμιση σε άλλους τομείς που εγώ δεν δίνω βάση. Γενικά, συνολικά μπορεί να μην είναι υποβάθμιση το One Plus 3, όμως δεν το βλέπω έτσι. Οπως σωστα λες, το oneplus 3 σε σχεση με το s6 ειναι υποβαθμιση σε οθονη(οχι μονο λογω αναλυσης) και σε καμερα. Ειναι αναβαθμιση σε επιδοσεις και σε λογισμικο. Το nexus 6p σε σχεση με το s6 ειναι μικρη υποβαθμιση σε ποιοτητα οθονης(μικροτερη υποβαθμιση απο οτι σε oneplus 3), σε επιδοσεις ειναι παρομοια λογω stock android. Ειναι αναβαθμιση σε αυτονομια , μεγεθος οθονης(για οποιον θελει μεγαλο) και σε λογισμικο/αναβαθμισεις. Οποτε ειναι τι τον ενδιαφερει τον καθενα. Η ram γεμίζει ανάλογα με το πόσες εφαρμογές εχεις εγκατεστημένες? Ελα ντε. Εδω συσχετιζουν την καταναλωση ram σε android αναλογα με το ποση ram εχει... το iphone! 1
panos- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Φτάσαμε στις 9 σελιδεεεεςςς, επειδή φτάσαμε σε παράλογα πράγματα ας το κλειδώσει κάποιος χριστιανός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα