Dennis077 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας..!!!! Αν ξέρει κάποιος να μου πεί ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος αποστολής χρημάτων στο εξωτερικό εκτός απο το ιντερνετ..!!!!
zio10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 E-banking ίσως; Η Εθνική πχ έχει πολύ φτηνές χρεώσεις. Σόρυ φίλε μου, άκυρο! Τώρα πρόσεξα ότι λες χωρίς ίντερνετ! Μάλλον πρέπει να ρωτήσεις τράπεζα ή κάποια υπηρεσία τύπου western union.
Dennis077 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω λογαριασμό στην Εθνική δυστυχώς...!!!! Μέσω ταχυδρομικής επιταγής..;;;; 1
zio10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω λογαριασμό στην Εθνική δυστυχώς...!!!! Μέσω ταχυδρομικής επιταγής..;;;; Νομίζω είναι για εντός Ελλάδας μόνο.
torq Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος να πάω κάπου..... καλύτερα να έγραφες τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, μήπως και σου δώσει κανείς σωστή και συγκεκριμένη απάντηση
Stef_25 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα ζευγαρι παπουτσια σε κουτι, μεσα τα λεφτα και αποστολη με συστημενο. Ουτε capital controls ουτε τιποτα αλλο
forgotten Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ενα ζευγαρι παπουτσια σε κουτι, μεσα τα λεφτα και αποστολη με συστημενο. Ουτε capital controls ουτε τιποτα αλλο και αν δεν τα παρει αυτος που θες θα παρεις μια αποζημιωση οσο τα παπουτσια και θα χεις να το λες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα