Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έστειλα mail και στο mailboxde που έστειλε το πακέτο αλλά και στο dhl.de να δούμε τι θα γίνει.

υγ έπεσαν μερικά γαλλικά με αυτόν που το σήκωσε και μίλαγε ελληνικά.αυτός δεν ήξερε καν με τι θα έρθει και μου λέει 5-7 ημέρες το πακέτο θα είναι στον δρόμο.του είπα ότι πλήρωσα πριοριτι αλλά έλεγε τα δικά του μέχρι που βγήκα εκτός εαυτού και έπεσαν τα γαλλικά.

υγ τελικά μετά από 50 τηλέφωνα πέτυχα έναν που ήξερε.λοιπόν έρχεται οδικώς από γερμανία και θέλει 7-10 μέρες.δηλαδή τρέχα γύρευε.είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με γερμανικά ταχυδρομεία χελωνοδρομεία.

Δημοσ.

Το απλουστερο ειναι να τα στελνεις σε διευθυνση εμπιστου ατομου. Η να ζητας τα πακετα να ειναι signed in.

Δημοσ.

έχει τύχει να παραγγείλω πράγματα από κίνα και γερμανία την ίδια μέρα και απο γερμανία έφτασε μιάμιση εβδομάδα μετά της κίνας.

29 έδωσαν τις πληροφορίες από το site στο γερμανικό ταχυδρομείο και βγήκε το τρακινκ, αυτοι πήγαν στις 31 το βράδυ και το πήραν, πέταξε 31 και ακόμα είναι άφαντο.

υγ σε νέα επικοινωνία με τα δικά μας ελτα μου είπαν ότι δεν έφυγε καν απο γερμανία, ότι από τις 31 περιμένει εκεί και ότι μόλις φύγει αυθημερόν θα φανεί εδώ γιατί είναι ελτά κούριερ και όχι απλό ελτά.

προσπαθώ να βρω ένα mail κάτι από τα γερμανικά ταχυδρομεία αλλά δεν έχει τίποτα, μόνο να κάνεις ερωτήσεις γενικές έχει.

Καλησπέρα, είχες κάποια πρόοδο? Περιμένω και εγώ δέμα (το δικό μου έχει κολλήσει απο 02/09 στο feucht...)

Δημοσ.

ναι εμένα έφτασε αθήνα χτες και ενώ μπήκε σε φορτηγό εχτές στις 20.12 το βράδυ θα έπρεπε να ήταν λάρισα προς το ξημέρωμα και το πρωί τρίκαλα σε μένα.το θέμα είναι ότι ενώ μπήκε στο φορτηγό το στάτους κόλλησε εκεί.πήρα 2 φορές στα ελτα αλλά άκρη δεν έβγαλα, δεν ξέρουν αν έφυγε ή αν θα φύγει ή αν έφτασε και δεν το σκάναραν.

με απλό ελτά όταν έρχεται και αν φύγει 12-2 την νύχτα από το κέντρο αττικής το πρωί το έχω.το θέμα που με ανησυχεί είναι ότι έχει μπει στο φορτηγό, έχει φύγει? από ότι λένε, αλλά δεν βλέπω αλλού στάτους.αθήνα λάρισα είναι το πολύ 5 ώρες, τόσο κάνει συνήθως η πορεία των συστημένων από το ένα σημείο στο άλλο.εύχομαι να μην το έχασαν.......

κάνε τρακινκ στα ελληνικά ελτα αν είναι γερμανικό ταχυδρομείο.υπολόγισε μια βδομάδα ή 4-5 εργάσιμες από την ημέρα της αναχώρησης από εκεί μέχρι να έρθει αθήνα.

post-66698-0-41005400-1473270682_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

johnyboy και εγώ μένω Τρίκαλα , αλλά ο ταχυδρόμος έρχεται σχεδόν κάθε μέρα στην γειτονία μου (μένω στο κέντρο).Εσύ που μένεις? Τα ελτά που έχουμε στην πόλη έχουν τραγικούς υπαλλήλους. Είχα αντιμετωπίσει και εγώ αρκετά προβλήματα συνεννόησης 

Δημοσ.

μα εμένα δεν έφτασε καν λάρισα.Αν δεις το screenshot, φορτώθηκε χτες και δεν έφτασε ποτέ λάρισα.εγώ μένω σε χωριό κοντά, πολύ σπάνια έχω θέματα με δέματα, μόνο μια φορά που το έστειλαν σε λάθος χωριό λολ.εδώ έχω πρακτορείο ελτά και πάω και το παίρνω.πολλές φορές όμως πάω και στο κεντρικό και το παίρνω απο εκεί μόλις δω το τρακινκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...