Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί γκρινιάζεις; Τις τιμές δεν τις είδες πριν αγοράσεις; Αφού δεν έχεις καταναλωτική συνείδηση, πληρώνεις.....

Δηλαδή εσύ τώρα επειδή είπα ότι μου έκαναν εντύπωση οι κατά γενική ομολογία απαράδεκτα υψηλές τιμές ενός μονοπωλιακού καταστήματος κατάλαβες ότι δεν έχω καταναλωτική συνείδηση ; Ειλικρινά με ξεπερνάει.

Υγ : Για κάποιον που είπε για τον απλό φραπέ. Είχε και απλό φραπε μονό με τιμή 4.50 ευρώ.

Υγ2 : Μάλιστα σχολίασα τις τιμές στον υπάλληλο και μου είπε και ο ίδιος ότι Ναι, το ξέρουμε προφανώς ότι οι τιμές είναι απαράδεκτες αλλά εμείς υπάλληλοι είμαστε. Η εταιρία θέλει να γδάρει τους τουρίστες οπότε μαζί τους και εσείς. 

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αισχροκερδεια θα ηταν αμα δεν υπήρχε η διατίμηση. Απο την στιγμη που εδω και 15 περίπου χρόνια ειναι νομοθετημένα προιόντα σε διατίμηση (μεγάλο κέρδος υπερ του καταναλωτή) τότε υπάρχει η επίλογη να παρεις φθηνο καφε και τοστ. Αν σου πει οτι τελείωσαν, καταγγελια λιμεναρχείο και 500προστιμο.

http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2002826

• Like 3
Δημοσ.

δηλαδή τώρα θέλετε να μου πείτε πως θα πας στα flocaffe του blue star ας πούμε και θα πρέπει να σου δώσουν τοστάκι με 1.45; σε ποιο σύμπαν γίνεται αυτό; :P

Δημοσ.

δηλαδή τώρα θέλετε να μου πείτε πως θα πας στα flocaffe του blue star ας πούμε και θα πρέπει να σου δώσουν τοστάκι με 1.45; σε ποιο σύμπαν γίνεται αυτό; :P

αν το ζητησεις θα σου δώσουν... αν εισαι ωστόσο στην επιστροφή του πλοιου απο το ταξίδι μπορούν να σου πουν "τελειωσε"

Δημοσ.

δυστυχως αφου ειδες τιμη , με το να παραγγειλεις συναινεσες σε αυτη και ολα καλα... αυτοι δεν φταινε...οπως ειπε και καποιος απο πανω ειναι ελληψη καταναλωτικης συνειδησης... αφου εκοψαν και αποδειξη ολα καλα.... το θεμα ειναι να μην περνουμε απο εκει ουτε οδοντογλιφιδα...ελευθερη αγορα ειναι οσο θελουν πουλανε και μαγκια τους, το θεμα ειναι να μην αγοραζει κανεις..

περυσι θυμαμαι πληρωσα για μικρη συσκευασια γεμιστα μπισκοτα παπαδοπουλου( εχει 5-6 μεσα???) σε καραβι για κρητη απο πειραια 2,90....

ΔΥΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΛΕΠΤΑ ...

ορκιστικα να ειναι και τα τελευταια που μου πηρανε ομως..

Δημοσ.

Αισχροκερδεια θα ηταν αμα δεν υπήρχε η διατίμηση. Απο την στιγμη που εδω και 15 περίπου χρόνια ειναι νομοθετημένα προιόντα σε διατίμηση (μεγάλο κέρδος υπερ του καταναλωτή) τότε υπάρχει η επίλογη να παρεις φθηνο καφε και τοστ. Αν σου πει οτι τελείωσαν, καταγγελια λιμεναρχείο και 500προστιμο.

http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2002826

Αγορανομικές διατάξεις! :devil: 

Δημοσ.

Γίνεται, όπως και στα αεροδρόμια! Και τα υπόλοιπα είδη κανονικά. Αν και όπως ξαναείπα, τα bluestar νορμάλ τιμές έχουν.

Δημοσ.

Γίνεται, όπως και στα αεροδρόμια! Και τα υπόλοιπα είδη κανονικά. Αν και όπως ξαναείπα, τα bluestar νορμάλ τιμές έχουν.

νορμαλ δεν εχουν φιλε, τα 2.90 για 5-6 μπισκοτα παπαδοπουλου που ειπα στο μπλου γκαλαξυ ηταν, τωρα το θυμηθηκα!

και οι "νορμαλ" τιμες ειναι για το κλασσικο τοστ, που βεβαια στην βιτρινα θα βαλουν 2-3-4 και μετα "λυπουμαστε τελειωσανε" :P

αλλα ξαναλεω, δεν φταινε αυτοι, εμεις φταιμε..

Δημοσ.

νορμαλ δεν εχουν φιλε, τα 2.90 για 5-6 μπισκοτα παπαδοπουλου που ειπα στο μπλου γκαλαξυ ηταν, τωρα το θυμηθηκα!

και οι "νορμαλ" τιμες ειναι για το κλασσικο τοστ, που βεβαια στην βιτρινα θα βαλουν 2-3-4 και μετα "λυπουμαστε τελειωσανε" :P

αλλα ξαναλεω, δεν φταινε αυτοι, εμεις φταιμε..

Εμένα οι τιμές στα flo και στα goodys νορμάλ μου φαίνονται πάντως...

Και για να μη λέμε μόνο τα στραβά, σε κανένα αεροδρόμιο εκτός των ελληνικών δεν έχω βρει φτηνό νερό ας πούμε, ή άλλα είδη όπως έχουμε εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μην το κουράζουμε πολυ με περιττές κουβέντες και αν έχει κάποιος καταναλωτική συνειδηση ή οχι. Το θεμα ειναι έχει δικαιωμα ο τύπος στο κυλικειο να πουλάει σε τέτοιες τιμές την πραμάτεια του? αν ναι τοτε οκ. Αν οχι τοτε έχουμε θέμα.

Δημοσ.

Παιδια μην το κουράζουμε πολυ με περιττές κουβέντες και αν έχει κάποιος καταναλωτική συνειδηση ή οχι. Το θεμα ειναι έχει δικαιωμα ο τύπος στο κυλικειο να πουλάει σε τέτοιες τιμές την πραμάτεια του? αν ναι τοτε οκ. Αν οχι τοτε έχουμε θέμα.

Εγώ πιστεύω ότι η κίνηση αυτή με κάποια είδη σε χαμηλές τιμές μας καλύπτει. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά όχι τραγικά ακριβά. Σα να πας σε καφετέρια στη στεριά πχ. Και πάντα έχεις την επιλογή να πάρεις ό,τι θέλεις απ'έξω ή από το σπίτι, πριν μπεις στο καράβι ή στο αεροπλάνο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι η κίνηση αυτή με κάποια είδη σε χαμηλές τιμές μας καλύπτει. Τα υπόλοιπα είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά όχι τραγικά ακριβά. Σα να πας σε καφετέρια στη στεριά πχ. Και πάντα έχεις την επιλογή να πάρεις ό,τι θέλεις απ'έξω ή από το σπίτι, πριν μπεις στο καράβι ή στο αεροπλάνο.

Ναι βεβαια δικιο έχεις εγω λεω αν έχει πχ το μπουκαλάκι το νερο αντι για 35 λεπτά που οφειλει οπως γράφει ο πινακας .... πχ 70 λεπτά εκει του λες φιλε κακως τα πουλάς σε τέτοιες τιμές. Και βεβαια αμα πάει να κάνει τον τσαμπουκά εκει έχασε εντελώς. B)

Τωρα εντάξει τα κρουασάν και τα σάντουιτς με τους γυρους ας τα πουλήσει οσο θελει ας τα κρατησει να τα τρώει κιολας! Του τα χαριζω. Έχω προμηθειες απο το σπιτι. Ψημένο στο φουρνο μπισκοτάρα με ταχινι , κουάκερ,  μέλι μπανανα σταφιδα και κανέλα! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βεβαια δικιο έχεις εγω λεω αν έχει πχ το μπουκαλάκι το νερο αντι για 35 λεπτά που οφειλει οπως γράφει ο πινακας .... πχ 70 λεπτά εκει του λες φιλε κακως τα πουλάς σε τέτοιες τιμές. Και βεβαια αμα πάει να κάνει τον τσαμπουκά εκει έχασε εντελώς. B)

35 το πουλάνε κανονικά, απλά αν δεν το διευκρινίσεις πολλές φορές σου δίνουν το λίγο μεγαλύτερο μπουκάλι (750ml) στα 75 λεπτά νομίζω. Και πάλι καλά είναι βέβαια.

Δημοσ.

ναι αλλα πήρες Honduras και κρουασανάκι με πραλίνα απο σοκολάτα μαγαδασκάρης!.. :P

ε ναι βρε παιδιά καραβίσιες τιμές.. 

Να είστε οργανωμένοι όπως κάνω κι εγώ χρόνια τώρα.. Παραλία - καράβι κοκ το θέρμο μου με την καφεδάρα μου..

Εαν θέλω και φαγητό εχω ενα μινι υφασμάτινο ψυγειάκι και βάζω οτι τραβαει η όρεξη μου .

Και οικονομικά και υγιεινα.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου αρέσει και η διαδικασία να πίνω καφέ ή να τρώω στο πλοίο, οπότε υπολογίζω 10 - 15€ επιπλέον :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...