aledjo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Lol, ποιος θα το πει αυτό; Τέτοια έχω να δω από εποχές ΠΑΣΑΚΑΡΑΣ-ΝΤΔΤ(παράφραση λόγω περιορισμών πολιτικών σχολίων) που όλοι ήταν βλαχό-λαρτζ με δανεικά και κλεμμένα, στυλ οι κσένοι κουτόφραγκοι παίρνουν το καρπούζι σε φέτες... και ποιος λεει οτι τελειωσαν αυτες οι εποχες? βλεπε iphone κτλ
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το χειρότερο είναι ότι παρά την ύπαρξη προϊόντων που είναι σε τιμή διατίμησης κάνουν μεγάλη προσπάθεια και μεγάλες τσατσιές ώστε να μην τα πάρεις ποτέ αυτά. Καταρχάς τα αποκρύπτουν όσο μπορούν.Τα έχουν κάπου γραμμένα με μικρά γραμματα. Όταν πχ ζητήσεις νεράκι αυτόματα σου δίνουν των 750 μλ που το χρεώνουν όσο θέλουν και όχι των 500 που έχει φιξ τιμή ή μπορεί μέσα στο καλοκαίρι και τη ζέστη να σου πουν ότι των 500 έχουν μόνο ζεστά εκτός ψυγείου. Για τους καφέδες επίσης παίζουν με τα μεγέθη. Υπάρχουν και καφέδες σε νορμάλ τιμές λόγω διατίμησης αλλά πρέπει να τα ζητήσεις συγκεκριμένα και ενδεχομένως να τα δείξεις στο κατάλογο αλλιώς αν ζητήσεις απλά ένα φραπέ θα σου βάλουν από μόνοι τους τον "μεγάλο" που κάνει 4 + αντί για τον "κανονικό" που μπορεί να κάνει κάτω από 2. Τα ίδια και με κάτι τοστ όπου πρέπει να κάθεσαι να ξεκαθαρίζεις το ακριβές μέγεθος και περιεχόμενα αφού και εκεί η διαφορά από το διατίμησης με το μη διατίμησης κρίνεται σε λεπτομέρειες και φυσικά αρκετά μεγαλύτερη τιμή Γενικά κάνουν φουστιές και προσπαθούν να σε κάνουν να νοιώσεις εσύ άσχημα που ζητάς τα προϊόντα που είναι σε διατίμηση (ότι είσαι ο μίζερος τσιγκούνης και καλά) Γι αυτό εγώ πάω προετοιμασμένος... Παίρνω από πριν διάφορα φαγώσιμα και σνακ και καφέδες νερά κλπ και δεν τους αφήνω ούτε ευρώ. Το ίδιο ισχύει όμως και σε άλλα μέρη... Στις αεροπορικές low cost τύπου EasyJet και Ryanair πχ δεν είναι να πάρεις κάτι, σε έγδαραν κανονικά... Γι αυτό πάντα προετοιμασμένος από πριν... και καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη ποσότητα και φυσικά πολύ μικρότερο κόστος. Εντάξει δεν είναι και τόσο τραγικά ρε συ! Αν ζητήσεις αυτά τα είδη θα σου τα δώσουν. Στην τελική ρωτάς πχ ποιοι είναι οι καφέδες που είναι οικονομικοί; Σου λέει και παίρνεις απ'αυτούς...δε λέμε πάλι καλά που υπάρχει κι αυτό και παίρνουμε κανένα νεράκι σε τιμή σούπερ μάρκετ! Που έξω θέλουν 2-3€...
L0k0p0k013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 συμφωνω αλλα κινδυνευεις να σου βγει το ονομα του τσιφουτη - τσιγκουνη - κακομοιρη Απο ποιους απο τούς τύπους που σε κοινοχρηστο σαλόνι απλώνουν τις ιδρωμενες γυμνές πατούσες τούς? Η απο τούς "Sάτος μωρέ παιδί είναι θέλει να παίξει" σιγά τους V.I.P.
the other one Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το χειρότερο είναι ότι παρά την ύπαρξη προϊόντων που είναι σε τιμή διατίμησης κάνουν μεγάλη προσπάθεια και μεγάλες τσατσιές ώστε να μην τα πάρεις ποτέ αυτά. Καταρχάς τα αποκρύπτουν όσο μπορούν.Τα έχουν κάπου γραμμένα με μικρά γραμματα. Όταν πχ ζητήσεις νεράκι αυτόματα σου δίνουν των 750 μλ που το χρεώνουν όσο θέλουν και όχι των 500 που έχει φιξ τιμή ή μπορεί μέσα στο καλοκαίρι και τη ζέστη να σου πουν ότι των 500 έχουν μόνο ζεστά εκτός ψυγείου. Για τους καφέδες επίσης παίζουν με τα μεγέθη. Υπάρχουν και καφέδες σε νορμάλ τιμές λόγω διατίμησης αλλά πρέπει να τα ζητήσεις συγκεκριμένα και ενδεχομένως να τα δείξεις στο κατάλογο αλλιώς αν ζητήσεις απλά ένα φραπέ θα σου βάλουν από μόνοι τους τον "μεγάλο" που κάνει 4 + αντί για τον "κανονικό" που μπορεί να κάνει κάτω από 2. Τα ίδια και με κάτι τοστ όπου πρέπει να κάθεσαι να ξεκαθαρίζεις το ακριβές μέγεθος και περιεχόμενα αφού και εκεί η διαφορά από το διατίμησης με το μη διατίμησης κρίνεται σε λεπτομέρειες και φυσικά αρκετά μεγαλύτερη τιμή Γενικά κάνουν φουστιές και προσπαθούν να σε κάνουν να νοιώσεις εσύ άσχημα που ζητάς τα προϊόντα που είναι σε διατίμηση (ότι είσαι ο μίζερος τσιγκούνης και καλά) Γι αυτό εγώ πάω προετοιμασμένος... Παίρνω από πριν διάφορα φαγώσιμα και σνακ και καφέδες νερά κλπ και δεν τους αφήνω ούτε ευρώ. Το ίδιο ισχύει όμως και σε άλλα μέρη... Στις αεροπορικές low cost τύπου EasyJet και Ryanair πχ δεν είναι να πάρεις κάτι, σε έγδαραν κανονικά... Γι αυτό πάντα προετοιμασμένος από πριν... και καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη ποσότητα και φυσικά πολύ μικρότερο κόστος. δε χρειάζεται να διευκρινίσεις τίποτα "τοστ ζαμπόν-τυρί με το 1.45 παρακαλώ" και τελειώνει η ιστορια εκεί. 1
Razor_7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί κολλάτε σε τέτοιες βλακείες? Πες του "ένα τοστ τυρι-ζαμπόν" και αν σου βάλει τυρί-γαλοπουλα με μαρούλι ασ' τον να κόψει απόδειξη και πες του "δεν το παίρνω αυτό, άμα θες βάλε αυτό που σου πα" αλλιώς φύγε. Αντίστοιχα, με τον καφέ δωσ' του να τον πιει αυτός αμα σου παίξει πουστία. Δε μαθαίνουν αλλιώς αυτοι.
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί κολλάτε σε τέτοιες βλακείες? Πες του "ένα τοστ τυρι-ζαμπόν" και αν σου βάλει τυρί-γαλοπουλα με μαρούλι ασ' τον να κόψει απόδειξη και πες του "δεν το παίρνω αυτό, άμα θες βάλε αυτό που σου πα" αλλιώς φύγε. Δε μαθαίνουν αλλιώς αυτοι. Αντίστοιχα, με τον καφέ δωσ' του να τον πιει αυτός αμα σου παίξει πουστία. Εγώ δεν το έχω δει αυτό πάντως...το μόνο που έχω δει να κάνουν αν δεν το διευκρινίσεις είναι να σου δώσουν μεγαλύτερο νεράκι πχ αλλά και πάλι σε νορμάλ τιμή (75 λεπτά).
Razor_7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μια χαρά μου χαν δώσει 750ml στα 2Ε προ τριετίας γιατί "τελειωσαν" τα 500ml. Επίσης πλέον βλέποντας αυτό http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2002826 αντιλαμβανομαι ότι φέτος σε όλα τα πλοία το πλήρωνα 0,50 αντί για 0,35.Δεν είναι κάτι τραγικό απλά τους έριχναν μια καταγγελία αν το ήξερα ως αντιστάθμιση της πρότερης αισχροκέρδειας. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2016 από Razor_7
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρά μου χαν δώσει 750ml στα 2Ε προ τριετίας γιατί "τελειωσαν" τα 500ml. Επίσης πλέον βλέποντας αυτό http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2002826 αντιλαμβανομαι ότι φέτος σε όλα τα πλοία το πλήρωνα 0,50 αντί για 0,35.Δεν είναι κάτι τραγικό απλά τους έριχναν μια καταγγελία αν το ηξερα ως αντιστάθμιση της προτερης αισχροκερδιας. Σε ποια πλοία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα