InfernoN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 απταιστα αγγλικα, προυπηρεσια σερβιτορου και ανεργη 4 χρονια η υπηκοοτητα το κερασακι στην τουρτα δεν ξερω καν τι σκεφτεσαι και γιατι το συζητατε at all οι υπολοιποι, εχετε βγει εξω στην αγορα της Ελλαδας atm να δειτε τι γινεται εδω ή ετσι μιλατε απλα προετοιμασου σωστα πριν φυγεις, μαθε οτι μπορεις για την Αυστραλια και τον τροπο ζωης http://www.patriotaki.net/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CE%B1-71/ μαζεψε οσα περισσοτερα χρηματα μπορεις και go edit : αν νομιζεις οτι μπορεις να τα καταφερεις να παρεις το πτυχιο για τα ξενοδοχειακα δλδ εχεις στεγη και φαγητο παρτο πρωτα και μετα φυγε. Αν η κατασταση ειναι πολυ απελπιστικη καντην τωρα.
australis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι σίγουρα δύσκολο. Γι αυτό κ ζήτησα την γνώμη σας. Μια υπηκοότητα δεν είναι τα πάντα δυστυχώς. Γνωρίζω άπταιστα αγγλικά όμως αυτό που έχω καταλάβει μετά από τόσα χρόνια είναι πως οι γνωριμίες είναι αυτές που σε βοηθούν και τίποτα άλλο δυστυχώς. Όσα πτυχία κ να έχεις. Βέβαια η προσπάθεια δεν θα σταματήσει εκεί. Εφ'οσον εχεις υπηκοοτητα και ξερεις απταιστα Αγγλικά εγω θα έλεγα να δοκιμασεις. Τελειωσε όμως την συμβαση σου και πάρε συστατική επιστολή. Είναι σημαντικο να μπορεις να δείχνεις ότι εχιες προϋπηρεσία και μαλιστα προσφατη. Επισης, αν και φυσικά οι γνωριμίες μπορουν να βοηθησουν για γρηγορη επαγγγγελματική αποκατασταση , ωστόσο καλλιστα μπορεις να βρεις κατι μέσω αγγελιών - ξεκινα από εδώ www.seek.com.au. Αρνητικό σημείο: ζητάνε local experience αλλα δεν είναι και απαραβατος κανόνας Αν αναζητάς νυχτερινη ζωή ή γενικότερα τον Ελληνικο τρόπο ζωης τοτε ΜΗΝ ερθεις. Θα τα παιξεις το πρωτο μήνα. Αφου εχεις υπηκοοτητα λογικα εχεις αμέσως medicare (ιατρικη περιθαλψη) και πιθανότατα επιδομα ανεργειας (οριακα θα σου φτανουν για τη φτηνοτερη κατοικια και φαγητο) Μην βασιστείς στην Ελληνική κοινότητα - περισσοτερη εχθρα & υπεροψια θα αντιμετωπίσεις παρα βοηθεια. Σε Ελληνες συγγενείς εξαρτάται τι σχεσιες εχετε. Μην περιμενεις και πολλα όμως.... Για ποια πολη/μερος σκέφτεσαι ; 1
Lilmztrouble Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αρχικά, να πω πως με συγκίνησε ήδη το ενδιαφέρον που έχετε δείξει στο θέμα και πως πραγματικά δεν το περίμενα. Σκέφτομαι για το υπέροχο Συδνευ. Μιας κ εκεί έχω συγγενείς του πατέρα μου. Όμως όπως προαναφερθηκε και συμφωνώ δεν μπορώ να στηρικτω σε κανένα. Ίσως για αρχή να με φιλοξενήσει κάποιος θείος μου, αλλά ας είμαστε ρεαλιστες.. Πόσο να με φιλοξενήσει; Δεν περιμένω να τα βρω εύκολα. Δυστυχώς δεν έχω βρει τίποτα εύκολα. Και πες πως τα αφήνεις όλα πίσω.. Μάνα, φίλους, ίσως την σχέση σου. Και το περνεις απόφαση. Όπως επίσης προαναφερθηκε, η μετανάστευση πλέον δεν είναι εύκολη έστω κ με την υπηκοότητα. Αρχικά χρειάζεσαι 800€ το εισιτήριο και σίγουρα 2000€ για να ξέρεις πως εάν συμβεί κάτι θα μπορέσεις να επιβιωσεις 1μήνα ή και να μπορέσεις να πάρεις το εισιτήριο της επιστροφής. Πας προετοιμασμενος για τα χειρότερα. Δηλ κ πάλι θα πρέπει να κάνεις μια προετοιμασία από εδώ. Η σχολή πιστεύω θα βοηθήσει πολύ. Γνωρίζω πως η καλύτερη στα ξενοδοχειακα είναι η Le monde. Αξίζει όμως να δώσεις 4300€ τον χρόνο; Και εκεί θα είναι αναγνωρισμενο το πτυχίο μου;; Η τζάμπα η προσπάθεια; Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά ούτε κ ανεφικτο.. Το παν είναι να πάρεις την σωστή απόφαση γι αυτό κ ρώτησα την κοινότητα του insomnia. Γιατί όταν τελειώσει η σεζόν μου στο υπέροχο νησί του Αιγαίου είναι σίγουρο πως θα έχω μια πιο ξεκάθαρη απόφαση με την δική σας βοήθεια.
mclein Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 αν μπορεις ή αν νομιζεις οτι καταφερνεις καταστασεις multitasking αφενως κ αφετερου αν υπαρχει καποια χ οικονομικη δυνατοτητα ως "καβατζα" απο εδω + την εργασια εκει, προσπαθησε να σπουδασεις εκει. το πιο ασημαντο χαρτι εκει, ειναι σημαντικοτερο απ'το 70% των χαρτιων που θα εχεις απο εδω. υγ - αν και ειναι ζορικη οδος, αν θες να παντρευτουμε στην αυστραλια ωστε να παρω την καρτουλα μου ευκολοτερα σου κανω δωρο το εισιτηριο, τον πρωτο μηνα + τα εξοδα του γαμου κλπ.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 το πιο ασημαντο χαρτι εκει, ειναι σημαντικοτερο απ'το 70% των χαρτιων που θα εχεις απο εδω. ε;
Holism Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αρχικά, να πω πως με συγκίνησε ήδη το ενδιαφέρον που έχετε δείξει στο θέμα και πως πραγματικά δεν το περίμενα. Σκέφτομαι για το υπέροχο Συδνευ. Μιας κ εκεί έχω συγγενείς του πατέρα μου. Όμως όπως προαναφερθηκε και συμφωνώ δεν μπορώ να στηρικτω σε κανένα. Ίσως για αρχή να με φιλοξενήσει κάποιος θείος μου, αλλά ας είμαστε ρεαλιστες.. Πόσο να με φιλοξενήσει; Δεν περιμένω να τα βρω εύκολα. Δυστυχώς δεν έχω βρει τίποτα εύκολα. Και πες πως τα αφήνεις όλα πίσω.. Μάνα, φίλους, ίσως την σχέση σου. Και το περνεις απόφαση. Όπως επίσης προαναφερθηκε, η μετανάστευση πλέον δεν είναι εύκολη έστω κ με την υπηκοότητα. Αρχικά χρειάζεσαι 800€ το εισιτήριο και σίγουρα 2000€ για να ξέρεις πως εάν συμβεί κάτι θα μπορέσεις να επιβιωσεις 1μήνα ή και να μπορέσεις να πάρεις το εισιτήριο της επιστροφής. Πας προετοιμασμενος για τα χειρότερα. Δηλ κ πάλι θα πρέπει να κάνεις μια προετοιμασία από εδώ. Η σχολή πιστεύω θα βοηθήσει πολύ. Γνωρίζω πως η καλύτερη στα ξενοδοχειακα είναι η Le monde. Αξίζει όμως να δώσεις 4300€ τον χρόνο; Και εκεί θα είναι αναγνωρισμενο το πτυχίο μου;; Η τζάμπα η προσπάθεια; Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά ούτε κ ανεφικτο.. Το παν είναι να πάρεις την σωστή απόφαση γι αυτό κ ρώτησα την κοινότητα του insomnia. Γιατί όταν τελειώσει η σεζόν μου στο υπέροχο νησί του Αιγαίου είναι σίγουρο πως θα έχω μια πιο ξεκάθαρη απόφαση με την δική σας βοήθεια. H Le Monde εχει πολυ καλό όνομα στην Ελλάδα. Στην Αυστραλία δεν νομίζω οτι αναγνωριζεται.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.huffingtonpost.gr/2016/09/06/diethnes-nea-zilandia_n_11874836.html?1473173508&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget Η Νέα Ζηλανδία ζητά μετανάστες για εργασία
giwrgos555 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Για την περίοδο που λες δεν το πολυπιστεύω αυτό, μπορεί να ίσχυε πριν 50 - 60 χρόνια. Τώρα όλο και κάτι είχαν όσοι φύγανε. Επίσης, προς την ts, είσαι σε τομέα που έχει ακόμα ψωμί και ευκαιρίες, αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς. Λάθος είναι άτομα που πήγαν για μεταπτυχιακό στην Αγγλία και μείνανε μόνιμα εκεί γιατί τους πρότειναν δουλειά.Υπάρχουν ακόμα και περιπτώσεις ατόμων που έφυγαν γιατί πατέρας,μητέρα και αδέρφια ήταν άνεργοι εδώ στην Ελλάδα και πήγαν βρήκαν δουλειά στο εξωτερικό και ταίζουν τα μέλη τους εδώ στην Ελλάδα και οι οποίοι οχι μόνο δεν είχαν τίποτα στο εξωτερικό αλλά αναγκάστηκαν να φύγουν μη πηγαίνοντας καν στρατό και θεωρήθηκαν ανυπότακτοι.Υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων εν έτη 2016 στο Ελλαδιστάν
logistoulis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δε πήγαν στρατό και πήγαν έξω για να συντηρήσουν την οικογένεια τους; Και αναγκάστηκαν κιόλας;
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Λάθος είναι άτομα που πήγαν για μεταπτυχιακό στην Αγγλία και μείνανε μόνιμα εκεί γιατί τους πρότειναν δουλειά.Υπάρχουν ακόμα και περιπτώσεις ατόμων που έφυγαν γιατί πατέρας,μητέρα και αδέρφια ήταν άνεργοι εδώ στην Ελλάδα και πήγαν βρήκαν δουλειά στο εξωτερικό και ταίζουν τα μέλη τους εδώ στην Ελλάδα και οι οποίοι οχι μόνο δεν είχαν τίποτα στο εξωτερικό αλλά αναγκάστηκαν να φύγουν μη πηγαίνοντας καν στρατό και θεωρήθηκαν ανυπότακτοι.Υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανθρώπων εν έτη 2016 στο Ελλαδιστάν Και πως πήγαν για μεταπτυχιακό στην Αγγλία χωρίς τίποτα; Τι να πω, πιστεύω ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι εξαίρεση. Οι περισσότεροι την είχαν την καβάτζα τους. (Εκτός κι αν εννοούμε κάτι διαφορετικό, εγώ πχ καταλαβαίνω ότι μιλάς για ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα εδώ και έφυγαν με δανεικά λεφτά που λέει ο λόγος). 1
NateU4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε εχω και εγω αυστραλεζικο διαβατηριο ειμαι και εγω αυστραλος υπηκοος και η μητερα γενηθηκε στην αυστραλια αλλα εκει ειναι δυσκολα τα πραγματα γοα ενα αξιοπρεπες σπιτι θα πρεπει να πληρωνεις τουλαχιστον 450 δολαρια την εβδομαδα και αγαθα οπως ρευμα τροφιμα ειναι εξισου ακριβα.Εν ολιγης θα πρεπει να εργαζονται τουλαχιστον 2 ατομα για να τα καταφερεις.Ειμαι με το ενα ποδι στο αεροδρομιο αλλα και εκει ειναι αρκετα δυσκολα για τους μεταναστες στην αρχη.Πολλοι φιλοι πηγαν και επεστρεψαν και δεν ειμαστε για τετοια σκεψου το καλα. 1
Razor_7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Και πως πήγαν για μεταπτυχιακό στην Αγγλία χωρίς τίποτα; Τι να πω, πιστεύω ότι τέτοιες περιπτώσεις είναι εξαίρεση. Οι περισσότεροι την είχαν την καβάτζα τους. (Εκτός κι αν εννοούμε κάτι διαφορετικό, εγώ πχ καταλαβαίνω ότι μιλάς για ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα εδώ και έφυγαν με δανεικά λεφτά που λέει ο λόγος). Εντάξει πολλοί έχουνε πάρει δάνειο. 1
Lanike71 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είπα οτι εγω ή η αδερφη μου κανουμε κατι τετοιο... ειπα απλα πιθανά σεναρια Δεν εννοούσα εσένα ή την αδερφή σου. Απλά τη γνώμη μου λέω, με αφορμή το ποστ σου. Δε πήγαν στρατό και πήγαν έξω για να συντηρήσουν την οικογένεια τους; Και αναγκάστηκαν κιόλας; Τι σου φαίνεται περίεργο; Αν μείνεις άνεργος στα 50-55, είσαι για πολλά κλάματα...
NateU4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Επισης θα σου προτεινα να μην πας στο σιδνευ αν δεν σε ενδιαφερουν οι θειοι σου.Ειναι πολυ πιο ακριβη πολη.Καλη επιλογη ειναι το περθ το οποιο δεν εχει να ζηλεψει και πολλα απο αποψη πολης και ειδικα σε περιοχες λιγο εξω απο το περθ βρισκεις σπιτια σε καλες τιμες. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Περθ, Αδελαιδα, Μπρισμπειν, Νταργουιν.Κουκλιστικες πολεις και οχι πανακριβες οπως το Συδνευ και η Μελβουρνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα