Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ας αρχίσω από την αρχή για να τεκμηριώσω σωστά την απορία μου..!
Είχα μία paysafecard των 10€ που προσπάθησα να την βάλω στo CS:GO για skins αλλά είδα ότι δεν γίνεται εε και είπα να κάνω λογαραισμό στο bet365 να τα παίξω σε επαγγελματικούς αγώνες του CS:GO επειδή παρακολουθώ και γνωρίζω.

Να μην τα πολυλογώ έβγαλα 150€ μέσα σε 2 μέρες και θέλω να τα τραβήξω αυτά.

Έκανα τις επιβεβαιώσεις λογαριασμού που μου ζητήσαν,ταυτότητα και κατοικία,και τώρα μένει να βάλω κάποιον λογαριασμό τραπέζης,ωστόσο δεν έχω κάποιον Ελληνικό (όπως ζητάνε αυτοί).

Η μητέρα μου μου είπε ότι δεν γίνεται να ανοίξω λογαριασμό τραπέζης λόγω Capital Controls,εσείς γνωρίζετε κάτι για αυτό?
Επίσης,αν πιστεύετε ότι είναι εφικτό,που μπορώ να ανοίξω έναν λογαριασμό πιο εύκολα και γρήγορα?

P.S* Στην χειρότερη μπορώ να στείλω και σε λογαριασμό που είμαι συνδικαιούχος,είναι εύκολο να σε κάνουν συνδικαιούχο σε λογαραισμό?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Για να γίνεις συνδικαιούχος νομίζω ότι πρέπει να είσαι πελάτης της τράπεζας ήδη. Αν έχεις τα στοιχεία στου στο λογαριασμό δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις να πάνε σε λογαριασμό άλλου. Ίσως να μπορείς να κάνεις ανάληψη από τον τρόπο κατάθεσης; (paysafe) Μόνο για ειδικούς λόγους ανοίγουν λογαριασμοί (μισθοδοσία το πιο απλό).

Δημοσ.

Βάλε τον λογαριασμό της μάνας σου/του πατέρα σου.

Όχι όσο ξέρω δεν γίνεται τίποτα.

Δεν γίνεται διότι η μεταφορά γίνετια με Έμβασμα ονομαστικής εντολής ,πρέπει να υπάρχει το όνομα μου μέσα

Δημοσ.

Ο συνδικαουχος ενος λογαριασμου εχει τα ιδια δικαιωματα με τον δικαιουχο,οποτε βαζεις αυτον τον λογαριασμο και δεν εχεις κανενα θεμα.

Δημοσ.

Ο συνδικαουχος ενος λογαριασμου εχει τα ιδια δικαιωματα με τον δικαιουχο,οποτε βαζεις αυτον τον λογαριασμο και δεν εχεις κανενα θεμα.

Ναι αλλά δεν είμαι συνδικαιούχος κάπου,μπορώ να γίνω ?Σε λογαριασμό συγγενή πρώτου βαθμού ας πούμε?

Δημοσ.

Δηλαδή μπορείς να ποντάρεις σε αγώνες cs go;!

Χαχα...προφανώς ναι.. :P Το θέμα είναι μπορώ να τραβήξω τα λεφτά τώρα? :P 

• Like 1
Δημοσ.

αυτο μονο σε τραπεζα ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΙΣ παρε στις πληροφοριες τις πειραιως πχ. πες εχει η μανα μου η ο αδερφος μου λογαριασμο πχ ρεπαιδι μου και ρωτα συγκεκριμενα αυτο που θες για να γινεις συνδικαιουχος και τι χρειαζετε απο χαρτια αφμ σιγουρα ταυτοτητα και λογαριασμο δεκο  κτλπ 

Δημοσ.

αυτο μονο σε τραπεζα ΘΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕΙΣ παρε στις πληροφοριες τις πειραιως πχ. πες εχει η μανα μου η ο αδερφος μου λογαριασμο πχ ρεπαιδι μου και ρωτα συγκεκριμενα αυτο που θες για να γινεις συνδικαιουχος κτλπ

Η μητέρα μου βρισκεται στο εξωτερικό,σκεφτόμουν τον πατέρα μου ή την θεία μου..Θα ρωτήσω τι τράπεζα έχουν και θα πάρω αν είναι ευχαριστώ..Κρίμα είναι να χάσω τα λεφτάκια :P

Δημοσ.

Τα λεφτά δεν τα χάνεις μην αγχώνεσαι. Απλά το θέμα είναι ότι θα περιμένεις μέχρι την άρση των κάπιταλ κοντρόλς και νομίζω πως στην καλύτερη θα φύγουν σε κανά, εξάμηνο. 

Δημοσ.

Τα λεφτά δεν τα χάνεις μην αγχώνεσαι. Απλά το θέμα είναι ότι θα περιμένεις μέχρι την άρση των κάπιταλ κοντρόλς και νομίζω πως στην καλύτερη θα φύγουν σε κανά, εξάμηνο. 

Και θα περιμένω 6 μήνες για 150€?  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Μάλλον σε 2-3 χρόνια και αν.

Α, συνδικαιούχους δεν βάζουνε με τα capital controls και για να ανοίξεις λογαριασμό πρέπει να εργάζεσαι.

Δημοσ.

δεν γινεται (τουλαχιστον πριν 1.5 μηνα) καμια μεταβολή. Ηθελα να βαλω συνδικαιουχο στους λογαριασμούς μου που για καποιο αγνωστο λόγο ειμαι μονος μου και το αρνηθηκαν κατηγορηματικά στην εθνική.

Ειναι δυνατόν ομως να μην εχεις καποιο λογαριασμό; εστω και ξεχασμένο;

Δημοσ.

Ή μπορειςς αντι για τα στοιχεια σου, να βαλεις καποιου που εχει λογαριασμο.

Edit: Μαλλον ακυρο γιατι ειδα οτι εχεις κανει ηδη επιβεβαιωση των στοιχειων σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...