Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε μια oral-b, απο το 2007 εχω αλλαξει 2. Ειναι καλυτερη απο την απλη και πιο ξεκουραστη, αλλα:

μην μενεις στο ιδιο δοντι για πολλα δευτερολεπτα <3-4!  ενδεχεται με τον καιρο να φθειρεις την αδαμαντινη του δοντιου.

μην ζοριζεις και μην τριβεις δυνατα τη οδοντοβουρτσα στα δοντια σου. Απαλες και γρηγορες κινησεις.

Δημοσ.

Κάνουν αρκετά καλύτερο καθάρισμα, αλλά τα ανταλλακτικά (οι κεφαλές) τσούζουν. Εκτός κι αν τα αγοράσεις από eBay (μαϊμούδες) που έχουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Την "κλασική" της Oral-B / Braun έχω κι εγώ. Βέβαια έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ κυρίως την χειροκίνητη, μιας και το "βρρρ" μου σπάει τα νεύρα, ενώ θέλω και να ξεμπερδεύω πιο γρήγορα (η ηλεκτρική θέλει το χρόνο της).

Δημοσ.

Κάνουν αρκετά καλύτερο καθάρισμα, αλλά τα ανταλλακτικά (οι κεφαλές) τσούζουν. Εκτός κι αν τα αγοράσεις από eBay (μαϊμούδες) που έχουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Την "κλασική" της Oral-B / Braun έχω κι εγώ. Βέβαια έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ κυρίως την χειροκίνητη, μιας και το "βρρρ" μου σπάει τα νεύρα, ενώ θέλω και να ξεμπερδεύω πιο γρήγορα (η ηλεκτρική θέλει το χρόνο της).

Δεν είναι και τόσο ακριβά τα ανταλλακτικά τους ρε συ.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/320692/Oral-B-Professional-Care-1000.html

Αυτή έχω εγώ πολύ καλή για την τιμή της. Η ηλεκτρική αξίζει 100% εγώ με την απλή τα μάτωνα αρκετές φορές γιατί τα έκανα δυνατά. Με την ηλεκτρική είναι πιο εύκολο να τα βουρτσίζεις σωστά και πιο ξεκούραστο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο ακριβά τα ανταλλακτικά τους ρε συ.

Για τη συγκεκριμένη που έχουμε κι οι δύο, εγώ τα έπαιρνα γύρω στα ~10€ τα 2 τεμάχια απ'τον ΑΒ. Απλησίαστες δεν είναι ρε παιδί μου, αλλά τόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές "χειρός" που κυκλοφορούν.

Δημοσ.

Αυτο με τα ανταλλακτικά το εχουν παρακάνει παλιά επερνα τα 4 με 9€ και τωρα θέλουν 10 για τα 2 έτυχε μια προσφορά στον αβ όμως και πήρα 1+1 δώρο 2 δυάδες όποτε κομπλε για κανα χρόνο.

Δημοσ.

Για τη συγκεκριμένη που έχουμε κι οι δύο, εγώ τα έπαιρνα γύρω στα ~10€ τα 2 τεμάχια απ'τον ΑΒ. Απλησίαστες δεν είναι ρε παιδί μου, αλλά τόσο κοστίζουν οι πιο ακριβές "χειρός" που κυκλοφορούν.

Αυτο με τα ανταλλακτικά το εχουν παρακάνει παλιά επερνα τα 4 με 9€ και τωρα θέλουν 10 για τα 2 έτυχε μια προσφορά στον αβ όμως και πήρα 1+1 δώρο 2 δυάδες όποτε κομπλε για κανα χρόνο.

Είχα πάρει μια τετράδα σε φαρμακείο σε αρκετά καλή τιμή αλλά δεν θυμάμαι πόσο...νορμάλ μου φάνηκε όμως.

Δημοσ.

Θυμαμαι μου ειχε πει ο οδοντίατρος μου να επαιρνα μια που σταματαει οταν ασκω πολλη πιεση στα δοντια. Αλλά φανταζομαι τωρα θα ειναι standard feature.

Δημοσ.

Θυμαμαι μου ειχε πει ο οδοντίατρος μου να επαιρνα μια που σταματαει οταν ασκω πολλη πιεση στα δοντια. Αλλά φανταζομαι τωρα θα ειναι standard feature.

Είναι στάνταρ στις ακριβότερες σειρές. Η Vitality (που έχουμε οι περισσότεροι) δε το έχει.

Από τη σειρά "1000" και πάνω, το έχουν όλες.

Μιλάω για Oral-B / Braun πάντα, στις άλλες εταιρείες δε ξέρω τι παίζει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η oral b vitality που εχω, οσες φορες την πηρα, χαλαει ευκολα η μπαταρια της και ακομα και οταν την βγαζω απο την φορτιση δεν εχει δυναμη. Ξερει κανεις τι κανω λαθος;

Φτηνα ανταλαχτικα πως βρισκουμε; Και μια καινουργια vitality θα ηθελα ή καλυτερο, σε προςφορα οχι 20 ευρω που κανει κανονικα. Ειδε τπτ κανεις;

Μια που βγαζουν τα lidl μην την παρετε ουτε για αστειο. Την επεστρεψα πισω.

θέλω να πάρω μια και βλέπω ότι οι τιμές κυμαίνονται από 10 ως 200 ευρώ

γιατί έτσι;

Γιατι αυτη με τα 10 ειναι μουφα με κανονικες μπαταριες. Αυτη με τα 200 εχει και πολλα κολπα που δεν τα χρειαζεσαι. Ενα απο αυτα το ειπε η θεκλα παραπανω. Υπαρχουν και μεσαιες κατηγοριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...