Θεkλα Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δεκα μερες δεν ειναι πολλες παντως. Θα ελεγα οτι ανετα πηγε διακοπές/λειπει και το αφησε, αν δεν ελειπαν οι πινακιδες. Αν το ειχαν κλεψει παλι δε θα το παραταγαν απλα με αλυσίδα. Μηπως του πηραν απλα τις πινακιδες; Αλλα και να ειδοποιήσεις την αστυνομία, ισως να είναι λιγο δυσκολο να βγαλουν ακρη χωρίς πινακιδες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Πηρα τωρα στο 100 .Μου ζητησαν και διευθυνση κατεγραψαν , εδωσα τηλεφωνο και ονομα και μου ειπαν "καλως" !!! 1
Sorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αλλα και να ειδοποιήσεις την αστυνομία, ισως να είναι λιγο δυσκολο να βγαλουν ακρη χωρίς πινακιδες. Κάνουν ταυτοποίηση απο αριθμό πλαισίου ή κινητήρα, έτσι βρίσκουν τα κλεμμένα που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν πινακίδα πάνω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Για 3-4 μερες ακομα θα πηγαινοερχομαι εκει και θα δω αν εχει γινει κατι . 1
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Στη γειτονια μας ηταν ενα αυτοκινητο παρατημενο πολυ καιρο. Μετα απο καποιους μηνες, πηρα τηλ την αστυνομια, τιποτα. Ενα χρονο μετα ηρθε ο δημος του εβαλε το αυτοκολλητο πως αν δε το κουνησει θα το σηκωσει. Άλλον ενα χρονο μετα το κανανε καλοκαιρινο και ο δημος το μετακινησε σε διπλανο στενό για να περασει το φυσικο αεριο. Και Ω του θαυματος τον 3ο χρονο το περιμαζεψανε.... μαλλον
stelios18120 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Αφού βάλει ο δήμος το αυτοκόλλητο πρέπει σε 45 μέρες να το μαζέψει. Βέβαια κανουν καμία φορά και λίγο παραπάνω. Αλλά ένα χρόνο κακώς το αφησαν. Όταν το πάρει ο δήμος μετά τι τα κάνει τα αμαξια-μηχανακια κτλπ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Στη γειτονια μας ηταν ενα αυτοκινητο παρατημενο πολυ καιρο. Μετα απο καποιους μηνες, πηρα τηλ την αστυνομια, τιποτα. Ενα χρονο μετα ηρθε ο δημος του εβαλε το αυτοκολλητο πως αν δε το κουνησει θα το σηκωσει. Άλλον ενα χρονο μετα το κανανε καλοκαιρινο και ο δημος το μετακινησε σε διπλανο στενό για να περασει το φυσικο αεριο. Και Ω του θαυματος τον 3ο χρονο το περιμαζεψανε.... μαλλον Απεναντι απο το σπιτι μου υπαρχει ενα κενο οικοπεδο "θησαυρος" αγνωστου ιδιοκτητη που παρκαρει ολη η γειτονια . Με σωστη τοποθετηση χωρανε πανω απο 15 αμαξια αλλα ο καθενας το βαζει οπου τον βολευει . Υπαρχει και ενα παρατημενο παλιο audi χωρις πινακιδες . Σε αυτο μπορει ο Δημος να βαλει χαρτι ? Νομιζω πως οχι ...Επισης υπαρχει αλλο ενα παλιο στυλ αγροτικου με πινακιδες αλλα ξερω καλα οτι ουτε τελη εχει πληρωσει ουτε ασφαλεια εχει . Αυτο μπορει να φυγει απο εκει ?
elenit24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Απεναντι απο το σπιτι μου υπαρχει ενα κενο οικοπεδο "θησαυρος" αγνωστου ιδιοκτητη που παρκαρει ολη η γειτονια . Με σωστη τοποθετηση χωρανε πανω απο 15 αμαξια αλλα ο καθενας το βαζει οπου τον βολευει . Υπαρχει και ενα παρατημενο παλιο audi χωρις πινακιδες . Σε αυτο μπορει ο Δημος να βαλει χαρτι ? Νομιζω πως οχι ... αν βγάλεις πινακίδες και το αφήσεις σε ιδιωτικό χώρο δεν έχουν δικαίωμα να στο πάρουν. έτσι ξέρω. (σε οικόπεδο,σε γκαράζ,στο χωριό σου) 1
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Απεναντι απο το σπιτι μου υπαρχει ενα κενο οικοπεδο "θησαυρος" αγνωστου ιδιοκτητη που παρκαρει ολη η γειτονια . Με σωστη τοποθετηση χωρανε πανω απο 15 αμαξια αλλα ο καθενας το βαζει οπου τον βολευει . Υπαρχει και ενα παρατημενο παλιο audi χωρις πινακιδες . Σε αυτο μπορει ο Δημος να βαλει χαρτι ? Νομιζω πως οχι ...Επισης υπαρχει αλλο ενα παλιο στυλ αγροτικου με πινακιδες αλλα ξερω καλα οτι ουτε τελη εχει πληρωσει ουτε ασφαλεια εχει . Αυτο μπορει να φυγει απο εκει ? Αν δεν έχει πρόβλημα ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι ο δήμος ή η αστυνομία. 1
kostas kotsias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 το θεμα ειναι οτι ο δημος παει και κολαει πανω σε αυτοκινητο που εχει πινακιδες και οχι σε αυτα που δεν εχουν...
saxos55 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν το πάρει ο δήμος μετά τι τα κάνει τα αμαξια-μηχανακια κτλπ; http://www.oddy.gr/ 1
elenit24 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 το θεμα ειναι οτι ο δημος παει και κολαει πανω σε αυτοκινητο που εχει πινακιδες και οχι σε αυτα που δεν εχουν... μόνο αν είναι παρκαρισμένο για χρόνια στο ίδιο σημείο χωρίς να κουνηθεί,εμάς πέρσι ήρθαν και μαζέψαν ένα φορτηγό με πινακίδες που ήταν εκεί πάνω απο 10 χρόνια χωρίς να κουνηθεί.Κανένας δεν μπορεί να σου πάρει όμως το αμάξι σου χωρίς πινακίδες αμα είναι σε ιδιωτικό χώρο ( δηλαδή όχι στον δρόμο ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα