jose Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Θελω να ρωτησω κατι για το Instagram. Εχω ενα προφιλ λοιπον και παρατήρησα σημερα στις ρυθμίσεις της εφαρμογης οτι στο μενου "Post You have liked" οτι εχω πατησει like σε φωτογραφιες που δεν τις εχω ξανα δει ποτε και ουτε φυσικα τις εχω πατήσει Γνωριζει καποιος πως το απενεργοποιώ αυτο και τι μπορει ν εχω κανει για να γινεται αυτο ? ευχαριστω
konsoulito Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Ή κάποιος άλλος έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σου και κάνει τα likes και δεν το γνωρίζεις, ή ίσως να έχεις δώσει πρόσβαση σε κάποια εφαρμογή να συνδεθεί με τον Instagram λογαριασμό σου και να μπορεί να κάνει likes εκ μέρους σου. Δοκίμασε αρχικά να αλλάξεις κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια να δεις αν υπάρχει καμιά περίεργη εξουσιοδοτημένη εφαρμογή και να την αφαιρέσεις.
jose Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαριστω αποτι φαίνεται δεν εχω καμια εξουσιοδοτημενη εφαρμογη αλλα αλλαξα τον κωδικο. ελπιζω να επιασε ! thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα