Προς το περιεχόμενο

Αγορά Xiaomi Yi Cam αξίζει ;


Neg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, θέλω να αγοράσω μία μικρή Action Cam κυρίως για ταξίδια, τίποτα επαγγελματικό και σκέφτηκα ως εναλλακτική λύση αντί για GoPro να πάρω μια Xiaomi Yi και με τα  αυτά τα αξεσουάρ. Για κατάστημα θα χρησιμοποιήσω Amazon γιατί έχω Prime οπότε θα έχω Express παράδοση σε 24ώρες. Αξίζει η αγορά της παραπάνω κάμερας; Εμπειρίες ή κάποια Sample που ανεβάσατε στο ίντερνετ?

 

Edit: Μόλις αντιλήφθηκα ότι πόσταρα στην λάθος κατηγορία :P 

Επεξ/σία από Neg
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά που έψαχνα πέρυσι, σε αυτή θα πήγαινα και εγώ.

δείγματα έχει πολλά καθώς και συγκρίσεις με τα άλλα αντίστοιχα μοντέλα στο youtube

 

Πρέπει να έχει βγει; / βγαίνει νέο μοντελο στα 4k αλλά με πολύ αυξημένο το κόστος της κιόλας. Αν και δε πιστεύω να έχει ανάγκη κανείς ακόμη το 4k τόσο πολύ.

 

Επίσης πρέπει να έχεις υπόψιν πως πιθανότατα να μην κάνει καλό focus η yi αλλά αυτό μπορεί να το διορθώσει ο καθένας με κάποιο tutorial από youtube.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου αξίζει 100%

 

Την είχα μία περίοδο για 1 μήνα και είναι άριστο προϊόν.

 

Αξίζει τα χρήματα της.

Προχωρά άφοβα.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω εχω διαβασει πως σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλη αλλα η μπαταρια και ο ηχος της ειναι πολυ μετριος..αυτα τα ακουσα και απο ατομα που την εχουν αρκετο καιρο..τα γραφω αυτα γιατι και εγω ενδιαφερομουν για την καμερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ηχος θελει ενα απλο φτιαξιματακι,το οποιο γινεται πολυ ευκολα απο video tutorial.Βασικα εχουν κανει την χαζομαρα να βαλουν αυτοκολητο εκει που ειναι το μικροφωνο και απλα θελει βγαλσιμο για να μην ακουγεται μπουκωμενος.Η μπαταρια κραταει γυρω στην 1,30 ωρα χωρις να ειναι ανοιχτο το wifi και το led που εχει γυρω απο το κουμπι.

 

Γενικα ειναι αψογη καμερα.Εγω εχω παρει και 2 εξτρα μπαταριες και δεν φοβαμαι να ξεμεινω.Ολο το καλοκαιρι με αυτην την εβγαλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή τη έχω την κάμερα, είναι πολύ καλή αλλά σοβαρό μείον είναι η έλλειψη σταθεροποιητή. Για να σταθεροποιήσεις μετά τα βίντεό σου στον υπολογιιστή (βλέπε premiere pro) εκτός του οτι ψιλοχαλάει η ποιότητα και πρέπει να κάνεις και crop για να μην φαίνονται τα μαύρα κινούμενα περιθώρια που δημιουργούνται κατά την σταθεροποίηση θα πρέπει να έχεις και τούμπανο υπολογιστή για post production. Φαντάσου έχω i7 4790k, Gigabyte GTX 980 G1 Gaming, 16 GB Ram και ενα βίντεο 10 λεπτών για να κάνει stabilize παίρνει περίπου 150 λεπτά (χώρια το export που παίρνει άλλο τόσο). Οπότε καλή, χρυσή άγια αλλά καλύτερα να πας σε κάποια action cam που έχει Gyro Stabilizer αν θες να έχεις υλικό που βλέπεται χωρίς πολύ post production αργότερα και χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Μία τέτοια action cam είναι και η GitUp GIT2 την οποία και επίσης έχω και η σταθεροποίηση που έχει είναι από άλλο πλανήτη. Μελανό σημείο η μπαταρία που κρατάει γύρο στα 30 λεπτά, αλλά απ' ότι λένε θα διορθωθεί μέσω update ή η εταιρία θα βγάλει καινούριες μπαταρίες

Επεξ/σία από c0nvict
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με ενδιαφερει φιλε μου η gitup git 2 και ειμαι ενα βημα πριν την παρω τι προτεινεις;

μονο μιση ωρα τρεχει η μπαταρια;γιατι τοσο ψοφιμι;ξενερωσα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...