patrickdrd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα, τι "μαρκουτσι" χρειαζομαι για να του βαλω μια sim μεσα και να μοιραζω το ιντερνετ με wifi σε σπιτι που δεν εχει τηλεφωνο; ευχαριστω
paparen Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 3g router π.χ. κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/ypologistes-routers-3g-list?table=PER&category=ROUTER&filter-9901=1
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Τα περισσότερα κινητά - tablet το κάνουν, διαφορετικά μπορείς να δεις για ένα 3g router. (Προσοχή στα mb όμως ε! ).
patrickdrd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 μωρε mb εχουμε, μαζευουμε στο καρτοκινητο της cote (frog), με την προσφορα 2gb με 4,40 και αλλες παλιοτερα ειχα φτασει κοντα στα 20gb, τωρα ειμαι 15 κατι και τα χρησιμοποιω στο εξοχικο που δεν εχω τηλεφωνο, απλα στο πανω διαμερισμα εχω (αρκετα) καλο σημα, στο κατω (που ειμαι και την περισσοτερη ωρα) χαλια... δοκιμασα στο zte ρουτερ του ote να βαλω την sim για να παιρνει ιντερνετ απο εκει, αλλα δεν μου δουλεψε, τα εχει καταφερει κανείς; τελος, η λυση του tethering δεν μου φαινεται καλη γιατι τρωει αρκετα την μπαταρια του κινητου που μοιραζει το ιντερνετ το modem μου (usb stick που παιρνει την καρτα sim) ειναι το huawei της cosmote 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Με ενα 3g router με προσοχή μην ξεφύγει το θέμα από τα mb Γιατί αν βλέπετε βίντεο κτλπ φεύγουν ευκολα
patrickdrd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ναι, μου ειπαν για κατι τετοιο ας πουμε: http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Vodafone-Mobile-Hotspot-R216 θα μου δωσει ενας συναδελφος ενα αντιστοιχο 3g για να δω πως παει κι απο εμβελεια κλπ, μεχρι τωρα με 3g την βγαζω με στικακι στο λαπτοπ και ειναι μια χαρα απο εμβελεια πως πανε αυτα;εχει δοκιμασει κανείς; το θελω για διαφορετικο οροφο,αλλα οταν μοιρασα απο κινητο/laptop (κουτσο)επιανα,αρα δεν θα εχω θεμα λογικα, ετσι; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2016 από patrickdrd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα