hitman 21 original Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σημερα "εφαγε"κολλημα το φβ στο κινητο μου κ δεν μπορω να συνδεθω,τι φταιει?
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μπαινω κανονικα απο κινητο και σε Fb kai se messenger
Ghost007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Σημερα "εφαγε"κολλημα το φβ στο κινητο μου κ δεν μπορω να συνδεθω,τι φταιει? κανε ενα restart το router ...η βγαλτο απο την πριζα και ξαναβαλτο...
hitman 21 original Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Συγγνωμη ξεχασα να αναφερω πως πριν γινει αυτο εγινε up date απ το play store στην εφαρμογη φβ. Αυτο με το ρουτερ το εκανα κ συν οτι εχω mb οποτε δεν πιστευω να ναι προβλημα συνδεσιμοτητας με το ιντερνετ κ μπαινω κ στο μεσεντζερ επισης κανονικα....απλα μετα το up date δεν δεχεται τον κωδικο μου ενω στο πισι μπαινει κανονικα!
pita_kontosouvli Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Απεγκατάσταση του προγράμματος και κατέβασμα πάλι.
hitman 21 original Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Απεγκατάσταση του προγράμματος και κατέβασμα πάλι. το κανα αλλαξα κωδικο κ ολα οκ τωρα αλλα κ παλι δεν μπορω να καταλαβω τι παιχτηκε!Τες παντ ευχαριστω για τις απαντησεις!
poulinos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ισως κανα θεμα με το υπαρχον Password?κανα παραξενο συμβολο μεσα που για καποιο λογο να μην το δεχοταν αυτη η εκδοση?το εχω δει με ρουτερ αυτο οπως και το εχω δει να γινεται και με συγκεκριμενο browser .to ενα θεμα ηταν οτι το ρουτερ δεν δεχοταν την διεση ενω το αλλο οτι απο explorer εβαζες το Pass για το ρουτερ αλλα το εβγαζε λαθος ενω απο αλλο browser ολα ενταξει.μικρα σπαστικα ενοχλητικα προβληματα.γενικως αποφευγω πολυ παραξενα συμβολα στα password εστω και αν δυσκολευουν καποιον να το βρει.Υπαρχουν και αλλοι τροποι να γινει πιο δυσκολο.
hitman 21 original Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ισως κανα θεμα με το υπαρχον Password?κανα παραξενο συμβολο μεσα που για καποιο λογο να μην το δεχοταν αυτη η εκδοση?το εχω δει με ρουτερ αυτο οπως και το εχω δει να γινεται και με συγκεκριμενο browser .to ενα θεμα ηταν οτι το ρουτερ δεν δεχοταν την διεση ενω το αλλο οτι απο explorer εβαζες το Pass για το ρουτερ αλλα το εβγαζε λαθος ενω απο αλλο browser ολα ενταξει.μικρα σπαστικα ενοχλητικα προβληματα.γενικως αποφευγω πολυ παραξενα συμβολα στα password εστω και αν δυσκολευουν καποιον να το βρει.Υπαρχουν και αλλοι τροποι να γινει πιο δυσκολο. οχι,το πασγουορντ ειχε απλα γραμματα με 3 αριθμους,ουτε συμβολα ουτε κατι περιεργο!
poulinos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ποιος ξερει.τελος καλα ολα καλα αφου λυθηκε.να μην εμπαινες απο πουθενα θα λεγα οτι καποιος σου πηρε το Password. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα