ekptotos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εντελώς ξαφνικά μου πέταξε αυτο το μήνυμα ξερει κανεις;
17 lines of code Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Εντελώς ξαφνικά μου πέταξε αυτο το μήνυμα ξερει κανεις; To 3
ekptotos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 To 3τι εννοείς;τι εννοείς;απλα δεν περίμενα να ανεβει η εικονα.
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ο τίτλος του θέματος είναι για τα πανηγύρια. Διάβασε τους κανόνες του φόρουμ.
ekptotos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια πανηγυρια ακριβώς νησιώτικα η ηπειρωτικα;
dimpa16 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια πανηγυρια ακριβώς νησιώτικα η ηπειρωτικα; Φιλε μου,αν καποιος ανεβαζε αυτο που εχεις ανεβασει εσυ,τι θα καταλαβαινες? Τιποτα. Ακριβως το ιδιο εχουν καταλαβει και οι αλλοι.
WalkerSW Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 To cdd.ddl ειναι απο τους drivers της realtek καρτα ήχου.... Απεγκατάστησε τους driver που έχεις και βάλε τους τελευταίους απο το site της realtek.... http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα