kokkorisk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα..Σκεφτομουν λογω capital control να εφαρμοσω την μεθοδο με την καρτα revolut οπως εχουν κανει πολλοι για αγορες μεσω paypal για να μην βγαινω χαμενος απο την προμηθεια που κραταει οπως ολοι ξερουμε λογω του paypal balance..ηθελα ομως πρωτα να τελειωσω τα χρηματα που ειχα στο paypal balance και επειτα να προχωρησω στη δημιουργια μιας καρτας revolut! Εκανα ομως μια αγορα μεγαλυτερου υψους των χρηματων που υπηρχαν διαθεσημα στο paypal balance και τα υπολοιπα τα τραβηξε κανονικα απο την καρτα mastercard που ειχα συνδεδεμενη στο paypal! Ήταν τυχαιο? κι αλλοι μου εχουν πει οτι πλεον εχουν πληρωσει κανονικα μεσω paypal χωρις να εχουν χρηματα στο paypal balance..υπαρχει λοιπον πλεον λογος να συνεχισω στην εκδοση μιας καρτας revolut? θα με συμφερε περισσοτερο για καποιο λογο να εχω μια revolut καρτα συνδεδεμενη στο Paypal ή ειναι το ιδιο πραγμα? Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι για το θεμα ας μου απαντησει )
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος πλέον, έχουν χαλαρώσει τα πράγματα!
turbat0s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Οι ελληνικές κάρτες τον τελευταίο μήνα γίνονται ξανά αποδεκτές στις αγορές εξωτερικού. Η revolut όμως είναι χρήσιμη εφόσον θες να αποφύγεις τις προμήθειες που χρεώνουν (όπως πιθανότατα έχεις διαπιστώσει) οι ελληνικές κάρτες.
kokkorisk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Οι ελληνικές κάρτες τον τελευταίο μήνα γίνονται ξανά αποδεκτές στις αγορές εξωτερικού. Η revolut όμως είναι χρήσιμη εφόσον θες να αποφύγεις τις προμήθειες που χρεώνουν (όπως πιθανότατα έχεις διαπιστώσει) οι ελληνικές κάρτες. ναι η αληθεια ειναι οτι κατι εχω παρατηρησει..δεν ειναι μεγαλη ομως η προμηθεια αν δεν κανω λαθος..δηλαδη για καθε αγορα με χρεωνει επιπλεον 10 λεπτα νομιζω..δηλαδη με την revolut δεν θα εχω ουτε αυτη την προμηθεια?
turbat0s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 ναι η αληθεια ειναι οτι κατι εχω παρατηρησει..δεν ειναι μεγαλη ομως η προμηθεια αν δεν κανω λαθος..δηλαδη για καθε αγορα με χρεωνει επιπλεον 10 λεπτα νομιζω..δηλαδη με την revolut δεν θα εχω ουτε αυτη την προμηθεια? Μπα είναι αρκετά μεγαλύτερες, στη eurobank για παράδειγμα είναι νομίζω 2,5€. Εσύ θα κρίνεις, από το πλήθος των αγορών σου, αν είναι υπερβολικές ή όχι.
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μπα είναι αρκετά μεγαλύτερες, στη eurobank για παράδειγμα είναι νομίζω 2,5€. Εσύ θα κρίνεις, από το πλήθος των αγορών σου, αν είναι υπερβολικές ή όχι. 2.5€ προμήθεια για αγορές από το ίντερνετ έχουν οι κάρτες της eurobank;! Για ποιο λόγο;
dexterios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 2.5€ προμήθεια για αγορές από το ίντερνετ έχουν οι κάρτες της eurobank;! Για ποιο λόγο; Τα 2,5 ευρώ αφορούν την αγορά σε ξένο νόμισμα, εάν ψωνίζεις σε ευρώ δεν έχει 1
georgep800 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Έπίσης λάβε υπόψιν σου ότι τα πράγματα έχουν χαλαρώσει για την πλειοψηφία των προϊόντων/υπηρεσιών, όχι όμως για όλων.
Ρεkλα Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σχετικα με την προμηθεια, μου φαινεται εχει βαλει και η alplha ενω παλιοτερα δεν ειχε ε; (για ξενο νομισμα)
stelios18120 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πλέον περνάνε οι ελληνικές καρτες μας οποτε ψιλοπεριττο να κάνει κανείς τώρα revolut κτλπ 1
zio10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Σχετικα με την προμηθεια, μου φαινεται εχει βαλει και η alplha ενω παλιοτερα δεν ειχε ε; (για ξενο νομισμα) Δε νομίζω.
Alkis29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά έχω δοκιμάσει σήμερα 2 χρεωστικές και 2 πιστωτικές με Paypal και χωρίς Paypal για το ebay.. Δεν δουλεύει καμία ! Εχει γίνει κάτι ?
Pitsifrikos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα στο amazon παραγγειλα με visa και όλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα