Muchacho Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με αφορμή τα περιστατικά της γειτονικής χώρας θα ήθελα να μάθω με ποιο τρόπο ακριβώς μπλοκάρουν ορισμένες σελίδες(social media κτλ).Ο κάθε πάροχος αναγκάζεται?Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει τρόπος παράκαμψης?Τι γίνεται στην περίπτωση δορυφορικού internet?Γίνεται να πέσει μαύρο στο σύνολο?Σε μια τέτοια περίπτωση υπάρχει τρόπος παράκαμψης?Σε περίπτωση καταστροφής υποδομών(κέντρα,κόμβοι,υποθαλάσσια καλώδια) τι γίνεται? ΥΓ.Ας λείπουν τα πολιτικά σχόλια και καταστροφολογία. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2016 από Muchacho
Sheogorath Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Με proxy λογικά μια χαρά μπαίνεις, είναι αντίστοιχο με υπηρεσίας που κλειδώνουν σε χώρες (πχ μόνο αμερική). Να το κλειδώνει ο πάροχος, μάλλον ακραίο είναι.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αν το κράτος θέλει να σε κλειδώσει θα σε κλειδώσει, και τους proxy και ολα, τι να λέμε τωρα. 1
soteras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Άμα θέλει το κράτος απλά σε κλειδώνει και ότι άλλο θέλει κάνει και τους VPN άμα θέλει κυνηγάει και κλειδώνει.
blanka Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 και αμα θέλω παίρνω δορυφορικό ίντερνετ άλλης χώρας και έχω ελεύθερο ιντερνετ
NikosKallithea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 και αμα θέλω παίρνω δορυφορικό ίντερνετ άλλης χώρας και έχω ελεύθερο ιντερνετ Προφανώς δεν έχεις καταλάβει για τι συνθήκες πολιτεύματος μιλάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα