Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εχω ενα χρεος στην κοσμοτε απο παλια, μια συνδεση κινητης και ενα ιντερνετ οn the go. Αν παω να κανω αιτηση για οτε τιβι, θα φαω απορριψη? Η δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο?

Δημοσ.

Ειχα παρει στο 13888 και μου ειπε μια κοπελα πως δεν θα εχω θεμα. Αλλα δεν την ακουσα κ πολυ σιγουρη!/

Κοίτα, οι κοπέλες (και οι άντρες) στο 13888 και γενικά σε παρόμοια κέντρα θα σου πουν τα πάντα για να σε κάνουν πελάτη για τον απλούστερο λόγο ότι παίρνουν μερίδιο από κάθε νέο πελάτη που φέρνουν.

Οπότε κανόνας, μην ακούς ποτέ προσωπικό από τα κέντρα πωλήσεων - προσφορών.

Δημοσ.

Θα εχεις θεματάκι είσαι φακελομένος μέχρι και πόσα cent τους χρωστάς και λογικά μπορεί να σου έχουν βάλει και κανα πεναλντι αργοποριας ή κάτι

Δημοσ.

Απο το 2009 τα χρωσταω...κ τα δυο φτανουν το 1.600αρι

Να τολμήσω να ρωτήσω πως το κατάφερες αυτό;

Το χειρότερο που έχω πάθει ήταν ~700€ στη Vodafone (πρόγραμμα κινητής) και αυτό από δικό τους λάθος. Φυσικά, με μία ωραία καταγγελία συνήλθαν και μου είπαν και ευχαριστώ (εννοείται πως δε πλήρωσα cent).

Δημοσ.

Ειναι μια συνδεση κινητου κ ενα κοσμοτε on the go, τα λαπτοπ που εδιναν τοτε με τα 10gb internet

Προσεξε γιατι δεν αστειευονται εκει στην κοσμοτε. Ειναι πονηροι. Αν τελικα πας εκει και δεν σου πουν τιποτα για πληρωμη τοτε το πιο πιθανο ειναι να σου ερθει λογαριασμος 1600 ευρω συν το μηνιαιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...