Dow Jones Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριζει καποιος το κοστος και το χρονο για τα διδακτρα του web desinger στα ιεκ δελτα , επισης σαν επαγγελμα στην ελλαδα εχει μελλον; ευχαριστω
Gigamestin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριζει καποιος το κοστος και το χρονο για τα διδακτρα του web desinger στα ιεκ δελτα , επισης σαν επαγγελμα στην ελλαδα εχει μελλον; ευχαριστω Καλύτερα είναι να πάρεις τηλέφωνο ή και να περάσεις ο ιδιος απο τα Ιεκ που θες για να σου πουν καλύτερα για την ειδικότητα αυτη.
Allokotos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριζει καποιος το κοστος και το χρονο για τα διδακτρα του web desinger στα ιεκ δελτα , επισης σαν επαγγελμα στην ελλαδα εχει μελλον; ευχαριστω Ιεκ για εμένα είναι μόνο για μαγειρική άντε και τίποτα τουριστικά. Δεν νομίζω κανένα ιεκ να μπορεί να σου μάθει αυτά που θα πρέπει να ξέρεις για web design (html,css,javascript,php,sql) κτλ κτλ. Στην θέση σου άμα ήθελα να το κάνω όσο ποιο σοβαρά γίνεται και αν έχεις αποκλείσει το να ξαναδώσεις θα κοίταγα σε κανά καλό κολλέγιο. Τιμές δεν ξέρω πόσο παίζουν αν και δεν νομίζω ότι θα έχουν τρελή διαφορά με τα λεφτά του ιεκ και όπως και να έχεις εκεί παίρνεις ένα bachelor που θα μπορείς να έχεις μια κάποια εξέλιξη ενώ με το χαρτί του ιεκ δεν νομίζω να βγάλει κάπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα