Προς το περιεχόμενο

GMAT & ielts

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω αυτα τα 2 πτυχια και ηθελα να ρωτησω ποσο δυσκολο ειναι το καθε ενα.

Το τωρινο μου επιπεδο στα Αγγλικα ειναι Lower και το ειχα παρει πριν απο 1 χρονο..

Ενας φιλος μου ειχε πει οτι για το gmat θελω τουλαχιστον 3 μηνες και σιγουρα 2 για το ielts..

Αν καποιος που εχει δωσει το gmat μπορει να δωσει μερικες πληροφοριες σχετικα με την δυσκολια και γενικα οτι περιεργο συναντησε θα βοηθουσε αρκετα..

Δημοσ.

Θελω να παρω αυτα τα 2 πτυχια και ηθελα να ρωτησω ποσο δυσκολο ειναι το καθε ενα.

Το τωρινο μου επιπεδο στα Αγγλικα ειναι Lower και το ειχα παρει πριν απο 1 χρονο..

Ενας φιλος μου ειχε πει οτι για το gmat θελω τουλαχιστον 3 μηνες και σιγουρα 2 για το ielts..

Αν καποιος που εχει δωσει το gmat μπορει να δωσει μερικες πληροφοριες σχετικα με την δυσκολια και γενικα οτι περιεργο συναντησε θα βοηθουσε αρκετα..

εξαρτατε τι σκορ χρειαζεσαι . Εγω π.χ χρειαζομουν IELT 6.0 . Ειχα δωσει το lower στην πρωτη λυκειου νομιζω και το IELTS 21 χρονων. η προετοιμασια μου ηταν να κανω 3-4 Sampel Tests  που ειχα βρει τοτε στο ιντερνετ. τελικα εγραψα 6.5 . 

Δημοσ.

Εγω χρειαζομαι 6.5 στο ielts και 550 gmat. Βασικα περισσοτερο για το gmat ενδιαφερομαι να μαθω περισσοτερα πραγματα γιατι το ielts το χει δωσει και ενας φιλος μου..

Δημοσ.

θεωρω το ielts πολυ ευκολο το academic level αν εισαι συγκεντρωμενος μπορει να το παρεις και με 7αρι ανετα χωρις ιδιαιτερη δυσκολια... ωστοσο εαν η επαφη σου με τα αγγλικα ειναι μονο γραμματικη και συντακτικο και δεν εισαι εξοικιωμενος με την ακουστικη θα δυσκολευτεις

Δημοσ.

Το IELTS δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο,αλλά το Academic χρειάζεται καλή γνώση λεξιλογίου,ιδίως ορολογίας.Τα λοιπά,γραμματικές-συντακτικό-γραπτά είναι σχετικά βατά, για το επίπεδο που στοχεύεις πάντα. Πιστεύω με σωστή προετοιμασία πιάνεις άνετα το 6.5 που θέλεις.

Προσωπικά όταν έδωσα έτυχα σε θέματα για Αστρονομία, για Περιβάλλον(με όρους), Βιολογία και Φυσική.Εάν δεν ήξερες τι γράφει δύσκολα το έβγαζες από τα συμφραζόμενα,ιδίως στα κειμενάκια και στο listening.

Για το άλλο δεν ξέρω.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εξαρταται απο το GMAT σκορ που θελεις να πετυχεις. Το μεγιστο σκορ ειναι 800 (400 για Μαθηματικα και 400 για τα Αγγλικα). Για παραδειγμα, το London Business Scool θελει 760 ενω πολλα πανεπιστημια στην Ολλανδια θα σε δεχτουν με σκορ πανω απο 600. Στο Πανεπιστημιο Μακεδονια Θεσσαλονικης θα σε δεχτουν με 500 και παραπανω. Ναι θα χρειαστεις περιπου 3 μηνες για να προετοιμαστεις για το GMAT  τεστ. Υπαρχουν καποιοι  καθηγητες για ιδιαιτερα και υπαρχουν πολλα φροντιστηρια,υπαρχουν επισης επιλογες για self study στην Ελλαδα οπως το ExePrep.  Υπαρχουν επισης καποια αμερικανικα online φροντιστηρια οπως Veritas Prep, Kaplan, Manhattan αλλα αυτα ειναι αρκετα ακριβα. Το GMAT δεν ειναι ευκολο τεστ, πρεπει να διαβασεις πολυ για να τα καταφερεις.

Δημοσ.

Δεν αρκει το διαβασμα, θελει ψυχραιμια και καλη διαχειριση χρονου.Μακραν η καλυτερη εξεταση που εχω δωσει ποτε, αν θυμαμαι καλα ειχα γραψει 620.Πιστευω οτι με lower θα εχεις μεγαλο θεμα εθδθξα στα αγγλικα.

Δημοσ.

Εξαρταται απο το GMAT σκορ που θελεις να πετυχεις. Το μεγιστο σκορ ειναι 800 (400 για Μαθηματικα και 400 για τα Αγγλικα). Για παραδειγμα, το London Business Scool θελει 760 ενω πολλα πανεπιστημια στην Ολλανδια θα σε δεχτουν με σκορ πανω απο 600. Στο Πανεπιστημιο Μακεδονια Θεσσαλονικης θα σε δεχτουν με 500 και παραπανω. Ναι θα χρειαστεις περιπου 3 μηνες για να προετοιμαστεις για το GMAT  τεστ. Υπαρχουν καποιοι  καθηγητες για ιδιαιτερα και υπαρχουν πολλα φροντιστηρια,υπαρχουν επισης επιλογες για self study στην Ελλαδα οπως το ExePrep.  Υπαρχουν επισης καποια αμερικανικα online φροντιστηρια οπως Veritas Prep, Kaplan, Manhattan αλλα αυτα ειναι αρκετα ακριβα. Το GMAT δεν ειναι ευκολο τεστ, πρεπει να διαβασεις πολυ για να τα καταφερεις.

ελα τι θα γινει;

Δημοσ.

Μπες στο Gmatclub για υλικο. Βρες τα 7 ( εαν θυμαμαι) καλα βιβλια του Manhattan και διαβασε τα. Καθε μερα και σε κανα 2 -3 μηνο μονος σου θα εισαι σχετικα ετοιμος. Βεβαια εαν θες 700+ πρεπει η να το εχεις η να αφιερωσεις αρκετο χρονο.

Δημοσ.

Ειναι καλο που εχεις το Proficiency αλλα το GMAT εχει πολυ ιδιαιτερο στυλ στον τροπο που εξεταζει τα Αγγλικα. Οποτε σιγουρεψου οτι μαζι με τα Μαθηματκα, κανεις εξασκηση και για το Verbal μερος ιδιαιτερα το Reading Comprehension.

Το Verbal είναι βασικά το πιο δύσκολο για τους Έλληνες μαθητές.Μπορείς εύκολα να βελτιώσεις τα μαθηματικά σου σε 2-3 μήνες μόνη σου.Τα μαθηματικά του Gmat δεν είναι υπερβολικά δυσκολα.Υπάρχουν πολλές πηγές Δωρεάν και μη στο ίντερνετ.Πρέπει να λύνεις προβλήματα μαθηματικων σε περίπου 2 λεπτά για κάθε άσκηση και μπορείς να το καταφέρεις με εξάσκηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...