Προς το περιεχόμενο

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε το Samsung Galaxy J3


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας νέος διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα με δώρο το Galaxy J3 smartphone της Samsung.

Με οθόνη 5 ιντσών και HD ανάλυση, το μοντέλο J5 της Samsung έχει πάχος 7.9 χιλιοστών ενώ στηρίζεται στην πλατφόρμα του Android, με δυνατότητα κατεβάσματος χιλιάδων εφαρμογών και παιχνιδιών. Εσωτερικά διαθέτει τετραπύρηνπο επεξεργαστή, 1.5GB μνήμη, 8GB αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να επεκταθεί με microSD κάρτα. Η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 13MP με διάφραγμα f/2.2 και με τη δεύτερη στο εμπρόσθιο μέρος να προορίζεται για selfies ανάλυσης 5MP.

 

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με 4 διαφορετικούς τρόπους. Αρχικά μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα του καταστήματος KaizerShop στο Facebook, όπως επίσης με δήλωση του username σας στο Insomnia η οποία σας δίνει 1 επιπλέον πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 9/5/2016 αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή. Στους υπόλοιπους τρόπους συμμετοχής περιλαμβάνεται η εγγραφή στη σελίδα μας στο YouTube και στο Twitter με την οποία κερδίζετε μια επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 8/9/2016 και ώρα 10:01 έως και 18/9/2016 και ώρα 11:59. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook στις 19/9 . Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε email στο contest @ insomnia.gr

 

Link.png Site: Συμμετοχή στο διαγωνισμό

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.