jimakos234 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιτα οι αλλοι σου λενε να ακυρωσεις για δυο λογους.Μερικα παιδια ισως αγνοουν οτι η HEC ειναι απο τις παλιοτερες εταιριες στον χωρο και αρα αξιοπιστη,αφου κατασκευαζει καλα τροφοδοτικα σε μεγαλες εταιριες οπως η Be Quiet και η EVGA για παραδειγμα και οι πιστοποιησεις της ειναι περα για περα γνησιες και σοβαρες. Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι φτιαγμενο απο HEC, βασισμενο σε design της CWT (corsair cx), με χειροτερους πυκνωτες απο το design της CWT, καθως εχουν αντικατασταθει οι πυκνωτες Capxons GF/KF με JunFu/AsiaX, που ειναι αρκετα χειροτερης ποιοτητας κινεζικοι πυκνωτες. Επισης το μοντελο προς αγορα ειναι το bronze και οχι το Gold, που ειναι καλυτερης ποιοτητας και σε υλικα. Δεν θα το προτεινα. Το budget εφωσον προοριζεται για 1070 (500 ευρω κοντα) , πιστευω γινεται να κοπει ενα 20 απο την 1070 και να παρει αλλη υλοπoιηση (evga/zotac/palit/gainward), αντι μιας MSI πχ, και να τα δωσει σε ενα καλυτερο τροφοδοτικο. ok παιδια ευχαρισω με καλυψατε. Θα κρατησω τη παραγγελια οπως εχει και οθεος βοηθος.(ηδη εχω κανει το σκατο παξιμαδι για μια καλη καρτα γραφικων...)...Μαλλον θα παω σε 1070 που εχει και λιγοτερη καταναλωση επιμενω να το ακυρωσεις για το δικο σου καλο, με 15 ευρω παραπανω εχεις κατι που θα κρατησει σιγουρα.
benign Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι φτιαγμενο απο HEC, βασισμενο σε design της CWT (corsair cx), με χειροτερους πυκνωτες απο το design της CWT, καθως εχουν αντικατασταθει οι πυκνωτες Capxons GF/KF με JunFu/AsiaX, που ειναι αρκετα χειροτερης ποιοτητας κινεζικοι πυκνωτες. Επισης το μοντελο προς αγορα ειναι το bronze και οχι το Gold, που ειναι καλυτερης ποιοτητας και σε υλικα. Δεν θα το προτεινα. Το budget εφωσον προοριζεται για 1070 (500 ευρω κοντα) , πιστευω γινεται να κοπει ενα 20 απο την 1070 και να παρει αλλη υλοπoιηση (evga/zotac/palit/gainward), αντι μιας MSI πχ, και να τα δωσει σε ενα καλυτερο τροφοδοτικο. επιμενω να το ακυρωσεις για το δικο σου καλο, με 15 ευρω παραπανω εχεις κατι που θα κρατησει σιγουρα. Συμφωνω οτι το budget για το τροφοδοτικο πρεπει να παει υψηλοτερα και το ανεφερα και εγω. Αυτα τα στοιχεια για την κατασκευη του συγκεκριμενου τροφοδοτικου και τους πυκνωτες,απο ποιες πηγες τα βρηκες?Ειναι αξιοπιστες,η απλα τα ειπε καποιο αγνωστο ατομο σε ενα φορουμ? Αν ειναι δωσε links να δουμε,παντως εχε υποψη σου οτι ολα τα τροφοδοτικα που κατασκευαζει η HEC εχουν καλη εκτιμηση στην αγορα. 1
jimakos234 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνω οτι το budget για το τροφοδοτικο πρεπει να παει υψηλοτερα και το ανεφερα και εγω. Αυτα τα στοιχεια για την κατασκευη του συγκεκριμενου τροφοδοτικου και τους πυκνωτες,απο ποιες πηγες τα βρηκες?Ειναι αξιοπιστες,η απλα τα ειπε καποιο αγνωστο ατομο σε ενα φορουμ? Αν ειναι δωσε links να δουμε,παντως εχε υποψη σου οτι ολα τα τροφοδοτικα που κατασκευαζει η HEC εχουν καλη εκτιμηση στην αγορα. Για το gold μοντελο υπασρχουν αυτα τα link, αν και απο τα συμφραζωμενα δεν φαινονται και τοσο αξιολογα. http://www.jonnyguru.com/forums/showthread.php?t=12934&page=3 http://www.islabit.com/61394/fuente-de-alimentacion-aerocool-xpredator-1000gm-review.html/3 Τωρα για το εν λογω bronze μοντελο, δεν μπορω να πω οτι υπαρχουν πολλα, η μονη αναφορα που βρηκα ειναι αυτη, και βλεποντας οτι και το gold ειναι meh... http://pcpartpicker.com/forums/topic/168909-is-the-aerocool-xpredator-650m-any-good ο τυπος με λιγο ψαξιμο που εκανα, ειναι συντακτης εδω: http://www.orionpsudb.com/news
benign Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Για το gold μοντελο υπασρχουν αυτα τα link, αν και απο τα συμφραζωμενα δεν φαινονται και τοσο αξιολογα. http://www.jonnyguru.com/forums/showthread.php?t=12934&page=3 http://www.islabit.com/61394/fuente-de-alimentacion-aerocool-xpredator-1000gm-review.html/3 Τωρα για το εν λογω bronze μοντελο, δεν μπορω να πω οτι υπαρχουν πολλα, η μονη αναφορα που βρηκα ειναι αυτη, και βλεποντας οτι και το gold ειναι meh... http://pcpartpicker.com/forums/topic/168909-is-the-aerocool-xpredator-650m-any-good ο τυπος με λιγο ψαξιμο που εκανα, ειναι συντακτης εδω: http://www.orionpsudb.com/news Το εχουμε ξαναπει,το να διαβασεις ενα διαλογο αναμεσα σε ανωνυμα ατομα που ποσταρουν εικονες και λενε διαφορες λαλακιες.δεν εχει καμμια απολυτως αξια. Και που ξερουμε εμεις οτι ειναι πραγματικες? Γιατι δεν δινουν λινκ με το reviews που βρηκαν αυτες τις φωτο? Ενα σοβαρο λινκ,ειναι ενα επωνυμο review απο καποιο γνωστο site ,ενυπογραφο,που κανει μετρησεις και δειχνει τα μερη του τροφοδοτικου με εικονες αναλυτικα οπως κανουν συνηθως. Το site του Jonnhy Guru δεν ειναι τιποτε το πολυ σοβαρο, ουτως η αλλως.Εδω ειχαν βγαλει την σειρα Germany της Thermaltake επιεικως μετρια,την εχουν δοκιμασει εκατονταδες μελη εδω στο ινσομνια τα τελευταια 5 χρονια και ουτε ενας δεν εχει βγει να πει για προβλημα αποδειχτηκαν εξαιρετικα και φτηνα τροφοδοτικα. Συνηθως κανουν reviews και σπρωχνουν γνωστες μαρκες με τιμες στα υψη,εξωφρενικες γιατι ειναι κραχτες. Επομενως η αποψη μου ειναι οτι κακιστα επηρεαστηκες απο ενα ματσο ανωνυμους πουθεναδες που ειρωνευονται μαρκες τροφοδοτικων που δεν τους αρεσουν και εκθειαζουν αλλες επειδη τους συμφερει. Επειδη εψαξα ,δεν υπαρχει review στο ιντερνετ απο ουτε ενα site για την συγκεκριμενα σειρα της Aerocool. Μεχρι να βγει,ο καθενας κανει οτι νομιζει.Εγω παντως που ασχολουμαι με τροφοδοτικα πανω απο 20ετια θεωρω τα HEC απο τα πιο αξιοπιστα μια παλια εταιρια απο το 1979 στην διεθνη αγορα. Θα σου πω και κατι αλλο.Εχω γνωστους ξενους,που εργαζονται σε τετοιες εταιριες.Αυτο που μου εχουν πει,ειναι οτι πεφτει πολυ μαρκετινγκ,πεφτουν πολλα χρηματα για διαφημιση και η ουσια ειναι οτι αγοραζουμε πραγματα πολυ ακριβοτερα απο οτι κοστιζει η κατασκευη τους ενω οι διαφορες ειναι μικρες μεταξυ πολυ μεγαλων ονοματων και μικροτερων στον χωρο των τροφοδοτικων. Δεν μιλαμε βεβαια για τροφοδοτικα του κιλου των 15 και 20 ευρω. ( Παρεπιπτοντως,το Ισπανικο site στο δευτερο λινκ που εβαλες,κανει εξαιρετικα σχολια για το Aerocool,δεν τα διαβασες με Google Translate? ) 2
jimakos234 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το εχουμε ξαναπει,το να διαβασεις ενα διαλογο αναμεσα σε ανωνυμα ατομα που ποσταρουν εικονες και λενε διαφορες λαλακιες.δεν εχει καμμια απολυτως αξια. Και που ξερουμε εμεις οτι ειναι πραγματικες? Γιατι δεν δινουν λινκ με το reviews που βρηκαν αυτες τις φωτο? Ενα σοβαρο λινκ,ειναι ενα επωνυμο review απο καποιο γνωστο site ,ενυπογραφο,που κανει μετρησεις και δειχνει τα μερη του τροφοδοτικου με εικονες αναλυτικα οπως κανουν συνηθως. με την ιδια λογικη δεν μπορεις να προτεινεις κατι που δεν εχει καποιο review Το site του Jonnhy Guru δεν ειναι τιποτε το πολυ σοβαρο, ουτως η αλλως.Εδω ειχαν βγαλει την σειρα Germany της Thermaltake επιεικως μετρια,την εχουν δοκιμασει εκατονταδες μελη εδω στο ινσομνια τα τελευταια 5 χρονια και ουτε ενας δεν εχει βγει να πει για προβλημα αποδειχτηκαν εξαιρετικα και φτηνα τροφοδοτικα. Συνηθως κανουν reviews και σπρωχνουν γνωστες μαρκες με τιμες στα υψη,εξωφρενικες γιατι ειναι κραχτες.Επομενως η αποψη μου ειναι οτι κακιστα επηρεαστηκες απο ενα ματσο ανωνυμους πουθεναδες που ειρωνευονται μαρκες τροφοδοτικων που δεν τους αρεσουν και εκθειαζουν αλλες επειδη τους συμφερει. Εδω διαφωνουμε, υπαρχουν και κανονικα μελη που δεν γνωριζουν , αλλα να βγαζεις τον αλλο ασχετο που ειναι απο τους πιο γνωστους πανω στο αντικειμενο του, ειναι λιγο παραλογο. Επισης το επειδη δουλευει κατι σε πολλους, δεν το κανει καλο αυτοματα (πχ επειδη εχει πολυς κοσμος CX τροφοδοτικα σε Gaming systems, δεν σημαινει ουτε οτι προοριζονται για αυτο τον σκοπο, ουτε οτι ειναι καλα για αυτη την χρηση). Δεν ξερω το παραδειγμα που λες, αλλα δεν νομιζω τα μελη εδω να εκατσαν να κανουν καποια extreme load test σαν αυτους αντιστοιχα για να το βγαλουν "μετριο", και λογικα θα ηταν οκ για κανονικη χρηση. Δεχομαι να μου πεις οτι λαμβανουν κομματια για αξιολογηση και οτι μερικες φορες μπορει να προμοταρουν καποιο, αλλα οχι και ετσι οπως το παρουσιαζεις. Η HEC ειχε και εχει και καλα και μετρια και κακα units, αναλογα το Budget, κατι αντιστοιχο θα παρεις. Τεσπα δεν χρειαζεται να ξεφυγουμε απο το θεμα, συμφωνουμε και οι 2 στην αγορα ενος ποιοτικοτερου τροφοδοτικου με αυτο το budget, και ας κλεισει εδω. 2
SpirosZ68 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ καλο για τα λεφτα του,απορω πως ειναι τοσο φτηνο There is no such thing as a "free meal" λενε. Αδικαιολογητη "εξοικονομιση" χρηματων σε κατι τοσο σημαντικο που μαλιστα δεν το αλλαζουμε καθε που βγαινει καινουριο μοντελο. Ακομα κι αν ειναι καλο για τα λεφτα του ειναι εντελως λαθος κατανομη χρηματων σε ενα συστημα με καρτα γραφικων τετοιου επιπεδου. Να δω τι μουτρα θα κανει αν πχ καει και παρει και την καρτα γραφικων μαζι του οπως μου εκαναν εμενα δυο φτηνα Coolermaster Elite που ειχα στο παρελθον (σε εμενα πηρε και την μια PCI-E μαζι οποτε με ενα σμπαρο δυο τρυγονια) 2
katerinapn85 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ωραια παιδια....την ακυρωσα...λολ..... αυτο της aerocool τι λεει? https://www.skroutz.gr/s/8616816/Aerocool-Xpredator-650GM.html η αυτο με μικρη διαφορα χρηματων https://www.skroutz.gr/s/8331521/Aerocool-Xpredator-750GM.html
jimakos234 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ωραια παιδια....την ακυρωσα...λολ..... αυτο της aerocool τι λεει? https://www.skroutz.gr/s/8616816/Aerocool-Xpredator-650GM.html η αυτο με μικρη διαφορα χρηματων https://www.skroutz.gr/s/8331521/Aerocool-Xpredator-750GM.html Βρε μανια με τα aerocool ποσοστα παιρνεις? Δεν προκειται να χρησιμοποιησει τοσα το συστημα σου. 1
katerinapn85 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Βρε μανια με τα aerocool ποσοστα παιρνεις? Δεν προκειται να χρησιμοποιησει τοσα το συστημα σου. ιδια ποιοτητα με το bronze einai?
jimakos234 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ιδια ποιοτητα με το bronze einai? οχι, ειναι καλυτερο, αλλα 750w δεν θα χρησιμοποιησει το σύστημα. Mε 650 εισαι υπερκαλυμμενη
katerinapn85 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 οχι, ειναι καλυτερο, αλλα 750w δεν θα χρησιμοποιησει το σύστημα. Mε 650 εισαι υπερκαλυμμενη υπερκαλλυμμενος! Παω για ενα απο τα δυο λοιπον...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! 1
benign Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 There is no such thing as a "free meal" λενε. Αδικαιολογητη "εξοικονομιση" χρηματων σε κατι τοσο σημαντικο που μαλιστα δεν το αλλαζουμε καθε που βγαινει καινουριο μοντελο. Ακομα κι αν ειναι καλο για τα λεφτα του ειναι εντελως λαθος κατανομη χρηματων σε ενα συστημα με καρτα γραφικων τετοιου επιπεδου. Να δω τι μουτρα θα κανει αν πχ καει και παρει και την καρτα γραφικων μαζι του οπως μου εκαναν εμενα δυο φτηνα Coolermaster Elite που ειχα στο παρελθον (σε εμενα πηρε και την μια PCI-E μαζι οποτε με ενα σμπαρο δυο τρυγονια) Οτι πρεπει καποιος να ειναι αναλογικος στο hardware το τονισα και εγω και το εγραψα στο παιδι. Ομως πολλες φορες μια εταιρια επιχειρει να φτιαξει ονομα εκει που δεν εχει κατι το ιδιαιτερο, οπως για παραδειγμα η Aerocool που δεν θεωρειται κακη εταιρια γενικα στα προιοντα της ,απλα δεν δραστηριοποιουταν μεχρι προσφατα στο χωρο των τροφοδοτικων. Σε αυτες τις περιπτωσεις,μερικες φορες για να χτισει αυτη την καλη φημη και να πεισει τους αγοραστες να ρισκαρουν στα προιοντα τους,τετοιες εταιριες κανουν καλη δουλεια με πολυ καλους OEM οπως η HEC που επιμενω ,εχει πολυ καλο ονομα στην αγορα.Και ετσι εχουμε λοιπον μερικες φορες πολυ καλες ευκαιριες που πρεπει σαν αγοραστες να τις εξερευνουμε και αν δουμε οτι υπαρχει υποβαθρο να τις δοκιμαζουμε. Για παραδειγμα η Corsair δεν κατασκευαζει τα τροφοδοτικα της η ιδια και πριν μερικα χρονια ηταν ανυπαρκτη στον χωρο των τροφοδοτικων.Επομενως δεν βλεπω τον λογο γιατι να δημιουργω ολιγοπωλια και να μην δινω ευκαιριες και σε αλλες εταιριες ειδικα οταν κερδιζει και η τσεπη μου. Αυτο που σου ετυχε μπορει να τυχει και με ακριβα τροφοδοτικα.Εδω μεσα εχουν αναφερθει μερικες φορες προβληματα με Seasonic,XFX,Corsair,Super Flower. Απλα ειναι σπανιοτερα. Ασε που αυτο που σου συνεβει ειναι τρομερα σπανιο,ας πουμε ,εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε και ουτε σε κανεναν που ξερω. Ειχα υποψη μου οτι η παλια πλεον σειρα Coolermaster Elite ηταν υποδεεστερη αλλα δεν νομιζω οτι οποιος ειχε παρει απο αυτη του καιγοταν ολα,απλα εσενα σου ετυχε η περιπτωση. Οπως εμενα προσωπικα το πρωτο Super Flower που ειχα αγορασει πριν 5 χρονια ,μου καηκε με το που ανοιξα τον υπολογιστη,προς τρομερη μου εκπληξη, και του φιλου μου απο του οποιου το καταστημα το ειχα αγορασει. Ελπιζω να εγινα σαφης.Προσωπικα για μενα,μετα απο πανω απο 20 χρονια που χτιζω συστηματα για εμενα και για αλλους, το συμπερασμα μου απο εμπειριες πολλες ειναι οτι δεν χρειαζεται ενα τροφοδοτικο να ειναι ακριβο για να ειναι καλο και πολλες φορες μαλιστα αρκετα τροφοδοτικα ειναι πολυ υπερτιμημενα και τα αγοραζουν κοροδια θα το πω ξεκαθαρα, που δεν εχουν ιδεα απο hardware και κανουν τους ειδημονες.Εγω λοπον παντα ψαχνω και θα συνιστω και εδω στο ινσoμνια και παντου την ιδεα του να μην ειναι καποιος κουτοφραγκος αλλα να αγοραζει το φτηνοτερο καλυτερο για την δουλεια του. 2
SpirosZ68 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 1) Και ετσι εχουμε λοιπον μερικες φορες πολυ καλες ευκαιριες που πρεπει σαν αγοραστες να τις εξερευνουμε και αν δουμε οτι υπαρχει υποβαθρο να τις δοκιμαζουμε. Επομενως δεν βλεπω τον λογο γιατι να δημιουργω ολιγοπωλια και να μην δινω ευκαιριες και σε αλλες εταιριες ειδικα οταν κερδιζει και η τσεπη μου. 2) Αυτο που σου ετυχε μπορει να τυχει και με ακριβα τροφοδοτικα.Εδω μεσα εχουν αναφερθει μερικες φορες προβληματα με Seasonic,XFX,Corsair,Super Flower. Απλα ειναι σπανιοτερα. 1) Να δινουμε ευκαιριες αλλα οχι να παιζουμε ρωσσικη ρουλετα. Ας ειχε εστω και ενα Review το τροφοδοτικο. 2) Τα ακριβα τροφοδοτικα μπορει να καουν, να ανεβαζουν θερμοκρασιες, να κανουν θορυβο (ανεμιστηρες η coil whine) αλλα εχουν προστασιες και δεν θα χαλασουν και τα μισα εξαρτηματα του υπολογιστη σου μαζι. Αλλο τα προβληματα που μπορει να παρουσιασει ενα τροφοδοτικο (και ενδεχομενως να χρειαστει να αλλαχτει εντος εγγυησης) και αλλο τα προβληματα που μπορει να προξενησουν ζημια και σε αλλα μερη του υπολογιστη. Σε αντιθεση με τα φτηνα, για το δευτερο μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν θα συμβει με ενα καλο τροφοδοτικο Το Elite δεν ειχε σχεδον καμια προστασια. Επισης μια που μιλαμε για προστασιες, το "review" του Aerocool στο Youtube αναφερθηκε σε αυτες λεγοντας μαλιστα κατι στο στυλ "το μονο κακο οι προστασιες του που δεν ειναι αυτο που θα επρεπε" χωρις να μιλαει συγκεκριμενα βεβαια ενω το ιδιο συμβαινει και με τις προστασιες στα φτηνα Thermaltake πανω στα οποια εχουμε ξαναδιαφωνισει αν θυμασαι καλα. 1
benign Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 1) Να δινουμε ευκαιριες αλλα οχι να παιζουμε ρωσσικη ρουλετα. Ας ειχε εστω και ενα Review το τροφοδοτικο. 2) Τα ακριβα τροφοδοτικα μπορει να καουν, να ανεβαζουν θερμοκρασιες, να κανουν θορυβο (ανεμιστηρες η coil whine) αλλα εχουν προστασιες και δεν θα χαλασουν και τα μισα εξαρτηματα του υπολογιστη σου μαζι. Αλλο τα προβληματα που μπορει να παρουσιασει ενα τροφοδοτικο (και ενδεχομενως να χρειαστει να αλλαχτει εντος εγγυησης) και αλλο τα προβληματα που μπορει να προξενησουν ζημια και σε αλλα μερη του υπολογιστη. Σε αντιθεση με τα φτηνα, για το δευτερο μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν θα συμβει με ενα καλο τροφοδοτικο Το Elite δεν ειχε σχεδον καμια προστασια. Επισης μια που μιλαμε για προστασιες, το "review" του Aerocool στο Youtube αναφερθηκε σε αυτες λεγοντας μαλιστα κατι στο στυλ "το μονο κακο οι προστασιες του που δεν ειναι αυτο που θα επρεπε" χωρις να μιλαει συγκεκριμενα βεβαια ενω το ιδιο συμβαινει και με τις προστασιες στα φτηνα Thermaltake πανω στα οποια εχουμε ξαναδιαφωνισει αν θυμασαι καλα. 1. Ακυρο επιχειρημα ,εγω ειμουν σαφης δεν ειπα για Ρωσικη ουτε για Κινεζικη ρουλεττα,εγω μιλω με επιχειρηματα και πειρα. Το Aerocool δεν εχει review γιατι γενικα δεν εχουν review τα φτηνοτερα τροφοδοτικα.Συνηθως κανουν review σε ακριβες μαρκες και ειναι λογικο γιατι οταν καποιος δινει αρκετα χρηματα θελει να ξερει τι γινεται και να πιανουν τα λεφτα του τοπο Σπανιοτερα κανουν review σε πιο φθηνα.Αυτο δεν σημαινει οτι τα πιο φθηνα θα σου καψουν το συστημα,ειναι φοβικος οποιος το πιστευει αυτο. 2. Αυτο που λες εδω για τα ακριβα τροφοδοτικα κατα κανονα ισχυει,αλλα εγω εδω και 4 χρονια μετα απο καποιες αρνητικες εμπειριες που ειχα με πανακριβα Corsair που βγηκαν λεμονια,αρχισα να εξερευνω τον χωρο των budget ποιοτικων τροφοδοτικων,εχω στησει 14 υπολογιστες απο τοτε και δεν ειχα κανενα προβλημα. Στην συντριπτικη πλειοψηφια τους,εχω βαλει Thermaltake Germany και SE ,τα semi-modular. Ασφαλως θυμαμαι οτι ειχαμε διαφωνησει και θα εξακολουθουμε να διαφωνουμε για τα Thermaltake Germany Series που τα εχουν πολλα μελη εδω στο ινσομνια εδω και αρκετο χρονικο διαστημα και ειναι πολυ ευχαριστημενοι και γενικα παντα βγαινουν τροφοδοτικα εβγαιναν και θα βγαινουν που ειναι value for money. Που ενω δηλαδη δεν κοστιζουν ακριβα ειναι πολυ καλα και κρατουν πολυ χρονο. Η μονη διαφορα ειναι οτι ενω εγω εχω προσωπικη εμπειρια + τα θετικα λογια παρα πολλων μελων εδω στο ινσομνια που εχουν αναφερθει θετικα για τα συγκεκριμενα τροφοδοτικα εσυ μου αναφερεις την γενικη αρχη του ''οτι πληρωνεις παιρνεις'' που ειναι στενομυαλη και λιγο μπακαλιστικη(χωρις να θελω να σε θιξω προσωπικα,αναφερομαι στην συγκεκριμενη αρχη) και ετσι κι αλλιως εξυπηρετει οσους τα εχουν χοντρα. Δεν ισχυει αυτο στην τεχνολογια των υπολογιστων,υπαρχει το value for money. Αλλιως καθε φορα που καποιο μελος μας ελεγε ''παιδια θελω ενα οσο το δυνατον καλο τροφοδοτικο αλλα οχι πολυ ακριβο'',θα του λεγαμε ''φιλε οτι πληρωνεις παιρνεις, αρα αγορασε οτι ακριβοτερο μπορεις'' και θα τελειωνε η κουβεντα εκει. Αντιθετα του παραθετουμε αρκετες επιλογες και τον αφηνουμε να κρινει με βαση την οικονομικη του δυνατοτητα.Εννοειται οτι λογικα οσο πιο ακριβο τοσο πιο αξιοπιστο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα πιο φτηνα που του προτεινουμε ειναι για να του καταστρεψουμε τον υπολογιστη. Ομως για να ειμαστε ειλικρινεις,ειπα οτι και εγω αν ειχα τα χρηματα να αγορασω καρτα των 400 ευρω σιγουρα δεν θα επαιρνα τροφοδοτικο μεσης κατηγοριας,αλλα ενα ακριβο gold γνωστης εταιριας για να προστατευσω την ακριβη μου επενδυση.Επισης ειπα οτι δειχνει ελλειψη ισορροπιας να εχει καποιος πανακριβη καρτα και να τσιγγουνευεται στο τροφοδοτικο. Εγω ολα τα μηχανηματα που ανεφερα οτι εστησα,ηταν με μεσαιας δυναμης καρτα,σαν την δικη μου της υπογραφης.
SpirosZ68 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 1. Ακυρο επιχειρημα ,εγω ειμουν σαφης δεν ειπα για Ρωσικη ουτε για Κινεζικη ρουλεττα,εγω μιλω με επιχειρηματα και πειρα. Το Aerocool δεν εχει review γιατι γενικα δεν εχουν review τα φτηνοτερα τροφοδοτικα. 2. Συνηθως κανουν review σε ακριβες μαρκες και ειναι λογικο γιατι οταν καποιος δινει αρκετα χρηματα θελει να ξερει τι γινεται και να πιανουν τα λεφτα του τοπο Σπανιοτερα κανουν review σε πιο φθηνα.Αυτο δεν σημαινει οτι τα πιο φθηνα θα σου καψουν το συστημα,ειναι φοβικος οποιος το πιστευει αυτο. 1. Δεν υπαρχει περιπτωση να συνεννοηθουμε. Δεν υπαρχουν Reviews = Δεν ξερουμε τιποτα για το τροφοδοτικο. Εχει προστασιες? Δουλευουν? Ripple? Tαση? Τι παθαινει σε φορτιο? Τι κανει οταν ζεσταθει? Ποσο αξιοπιστα ειναι τα εξαρτηματα που χρησημοποιει? Ποσο αποδοτικο ειναι? Τα μπακαλιστικα που αναφερεις πιο κατω ειναι ακριβως αυτα που λες, η προσωπικη σου πειρα "εχω βαλει 14 τετοια τροφοδοτικα", τρομερο επιχειρημα, βαζω στοιχημα οτι οχι 14 αλλα 514 τροφοδοτικα ακομα και Deer η TurboX που δεν επαθαν τιποτα υπαρχουν και θα υπαρχουν και καποιος τα τοποθετησε και εχει να πει τη γνωμη του για αυτα. Και? 2. Σαφως και υπαρχουν reviews σε φτηνα τροφοδοτικα, και πολλα μαλιστα. Και αν προσεξεις τα ποστ μου παντα προτεινω φτηνα τροφοδοτικα σε φτηνα Builds και παντα αυτα που προτεινω φροντιζω να εχω παρει μια ιδεα για την κατασκευη και την αποδοση τους απο καποιο η καποια reviews. Εδω και πολυ καιρο δεν προτεινω τροφοδοτικο για το οποιο δεν υπαρχει review που να δικαιολογει την συσταση μου και ευτυχως υπαρχουν αρκετα τετοια. Σαν αρχη εχω οτι εξ ορισμου τα φτηνα τροφοδοτικα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι μαπα οπως φανερωνει η τιμη τους παρα αστερια που κατα λαθος τιμολογηθηκαν λιγοτερο απο οσο θα μπορουσαν και περιμενω να διαβασω το review που το διαψευδει. Και επειδη στο χωριο μου λενε οτι "με πορδες δεν βαφουν αυγα" στις περισσοτερες περιπτωσεις τα φτηνα τροφοδοτικα που ξεχωριζουν εχουν απλα καλη σχεδιαση και επαρκεις προστασιες που τα καθιστουν ασφαλη για χρηση και οχι εν δυναμει πυροτεχνηματα αλλα σπανια εχουν ταυτοχρονα και καλης ποιοτητας εξαρτηματα στο εσωτερικο τους (γιατι πολυ απλα αυτα κοστιζουν παραπανω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα