kathigitis23 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα ειμαι 20 χρονων 1,96 υψος 100 κιλά.Παρ'όλο που δεν φαινομαι παχύς εξωτερικά η αλήθεια είναι οτι εχω μεγαλη κοιλία με περιφέρεια σχεδόν 101 εκ και χοντρους μηρούς περιφερεια 60 εκ..Θα επιθυμουσα να μου δίνατε κάποιες συμβουλές τι να κάνω.Εχω γραφτεί σε γυμναστήριο εδω και 2 βδομάδες(οι προπονητές δεν ειναι ιδιαιτερα εξυπηρετικοί(ειναι μεγάλο το γυμναστηριο και λενε δεν μπορουν να τους συντονίζουν τν καθε ένα ξεχωριστά)) και κάνω μονο διαδρομο/ελλειπτικο για καμια ωρα αλλά διαφορα στο μεγεθος της κοιλιας δεν εχω δει (απο 103,5 εκ επεσα στα 100(λογικο λογω υγρών κλπ)) παρ'όλο που κάνω και σωστη διατροφή(εχω κοψει τηγανητα,ζαχαρη τρωω 2 φρουτα την μερα κλπ).Συνεχίζω αυτην την άσκηση με την ελπίδα οτι κάτι θα αλλάξει ή αλλάζω τρόπο προπόνησης?Να τονίσω οτι δεν ενδιαφέρομαι για άμεσα αποτελέσματα αλλά θα ήθελα πάνω στο 4μηνο να νίωσω εστω μικρή αλλαγή στο σώμα μου για να αισθανθώ κάπως καλύτερα.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Muchacho Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αν σου εχουν πει να κανεις μονο διαδρομο/ελλειπτικο να αλλαξεις.....γυμναστηριο.Επισης ψαξου περισσοτερο με την διατροφη γιατι εκει συνηθως χρειαζονται οι περισσοτεροι δουλεια.Τελος,υπομονη,τα αποτελεσματα αργουν να φανουν. Α ναι με την πρωτη ευκαιρια προσθεσε και βαρη στην ζωη σου.
mylo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν μπορούν να σου βγάλουν ατομικό πρόγραμμα και να σου δείξουν 5 ασκήσεις με βάρη άλλαξε γυμναστήριο γιατί τζάμπα χάνεις το χρόνο σου. Ελπίζω να μην έχεις πληρώσει ετήσια συνδρομή. 2 tips από εμένα, σωστή διατροφή και υπομονή....
Aggeluska Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σου ψηλε . λοιπον, οπως ειπε κ ο παραπανω Γυμναστικη χωρις βαρη δεν γινεται. οποτε πρεπει στανταρ να βαλεις τα βαρη στο προγραμμα σου. Ποσες φορες την βδομαδα πας; θα σου προτεινα 5 φορες την βδομαδα. Οσο για την διατροφη πρεπει να προσεξεις τα εξης: μικρα αλλα συχνα γευματα. το βραδυ να μην τρως βαρια και μην τρως κ κοιμασαι κατευθειαν. τηγανιτα , αναψυκτικα , χοιρινο κ οτιδηποτε παχιντικο γενικα μην ξανα βαλεις στο στομα σου. επισης πρεπει να εχεις υπομονη για να δεις αποτελεσματα. υπαρχουν φορουμ/κοινωτητες στο ιντερνετ που ασχολουνται ακριβως με αυτα . αμα τους κανεις μαι ερωτηση στανταρ θα ξερουν να σου πουνε πιο συγκεκρημενα κ πιο σωστα απο εμενα. καλη επιτυχια
xifiassamsung Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ζητα να σου βγαλουν προγραμα με βαρη.Οχι εξουθενωτικο.Κ 3 φορες τη βδομαδα να πηγαινεις αρκει.Θα αφυπνισθει το νευρομυικο κ ορμονικο σου συστημα μεσω της πρωτεινοσυνθεσης.Θα νιωσεις αλλος ανθρωπος. Τρωγε πρωτεινικα οσο μπορεις,βασικα αναγνωρισε την διατροφικη βαρυτητα των τροφων κ των συστατικων.Οι πρωτεινες ειναι χρησιμες γιατι φερνουν ευκολο κορεσμο κ κυριως γιατι προσφερουν συστατικα που τα χρειαζεται το σωμα για να φτιαξει αμινοξεα πχ,ενω οι υδατανθρακες ειναι απλα ενεργεια που οταν περισευει γινεται λιπος.Τα διατροφικα λιπη επισης χρειαζονται για το νευρικο συστημα.Οχι εμμονες δηλ με απαχα γαλατα κ τυρια απλα με μετρο κ προσοχη στα ανθυγειινα λιπη,βουτυρα με το κιλο,κρουασαν γαριδακια πιτογυρα με 3 κυβικα λαδι κ ξυγκι πιτσες τυροπιτες κλπ.Επισης ζαχαρες κ αλκοολ που ειναι παλι ζαχαρη.. Τα αχρηστα εντελως φαγητα ειναι οτι βρισκεται σε περιτυλιγμα που κανει θορυβο κ οτι λαδωνει τα χερια.Αλλα οκ κ αυτα τα χρειαζομαστε μια στο τοσο για το κεφι μας. Γενικα το φαγητο ειναι βασικοτερο της ασκησης σε φαση 60-40 θα ελεγα,αλλα απαξ κ ενημερωθεις σχεδιαζεις αναλογα τη διατροφη σου χωρις τυψεις κ ακροτητες. Ειναι βασικο που ξεκινησες.Μπραβο σου γιαυτο.Δες το σαν χομπι κ σαν τροπο ζωης,σα νασαι μικρος κ να πηγαινεις στις κουνιες κ τα αποτελεσματα θαρθουν μονα τους.Σε 6 μηνες θα βλεπεις τωρινες φωτο κ θα παθαινεις πλακα.Καλη αρχη!
DDevil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέχρι να βγάλεις ακρη με τους γυμναστές εκει ή να αλλαξεις γυμναστήριο κάνε για καμια βδομαδούλα ένα χαλαρο πρόγραμμα. Ανεβα διάδρομο τρέξε κανα 10λεπτο για ζέσταμα. Προσπάθησε να γυμνάσεις ολες τις μυϊκες ομάδες με κυκλικο πρόγραμμα Δευτερα - Τεταρτη - Παρασκευη. Μετα το τρέξιμο θα πάς για στήθος. Η αγαπημενη μου άσκηση σε γυμναστηριο ήταν ο πάγκος. Πριν κάνεις εκτέλεσε 6-7 κάμψεις για ζέσταμα ή με κενή μπάρα. Κατοπιν προσθεσε 2 10κιλα. Και κανε μερικές επαναλήψεις μέχρι το σημειο που πας να ζοριστείς. Ο πάγκος γυμνάζει στηθος οποτε τελειώσαμε με αυτό .... μετα θες πχ τρικέφαλους μια καλη ασκηση για τρικέφαλους είναι τα "σφυρια" παιρνεις 2 αλτηρες κολλημένα τα χέρια στα πλευρά και σηκώνεις μέχρι να σχηματισει ο βραχιωνας με το μπρατσο γωνια 90 μοιρες. Για ώμους μπορεις να κάνεις εκτάσεις ωμων με αλτηρες ειτε σηκώνεις χέρια πλαγια παράλληλα με το έδαφος και μέχρι το υψος του ώμου ειτε μπροστα και πάλι παράλληλα με το έδαφος (έχει και στο γιουτιούμπ βιντεο) , για πλάτη μπορεις να κάνεις ειτε μονοζυγο ειτε τροχαλια πισω , ποδια έχει κάτι πρεσες που φορτώνεις βάρη και σπρώχνεις. Για πλάτη αν θυμαμαι καλά εκανε δουλεια και η κωπηλατική που πετάς στηθος μπροστά. Για δικεφαλους μπορεις να κάνεις με στραβομπαρα. Αυτές είναι μερικές βασικές χρησεις βασικών οργανων στο γυμναστηριο τωρα για πιο ειδικές ασκησεις θέλεις ειδικο αλλα ακομα είναι νωρις. Από διατροφες αρχικα περιορισε την σκουπιδοφαγια , κοψε ζάχαρες όλα τα ετοιματζιδικα σφολιατοειδη , ότι περιέχει ασπρο βουτυρο , τσιγαρισμένα φαγητά , αναψυκτικα κτλπ αντι για ασπρο βάλε μαυρο ψωμι , βάλε οσπρια , φρουτα και κανα κρεατακι που και που κανα κοτοπουλο κανα μπιφτεκάκι. Τα φαγητά θα είναι νερόβραστα όμως ή στον ατμο. Όχι τσιγαρισμένα. Δηλαδη το λάδι δεν ψηνεται εξαρχής. Αλλα προστιθεται ωμό αφου το φαγητο έχει γινει. Και βεβαια το βασικοτερο μετά από το τέλος της προπονησης κάνε διατασεις στα χέρια και τα ποδια σου. Πριν ξεκινήσεις θέλεις καλο ζέσταμα αμα δεις κανεναν να πηγαινει απευθειας στα βάρη χωρις ζέσταμα ότι σωμα και να έχει είναι άσχετος ο άνθρωπος. Δεν ξέρει. Πηγε για πασαρέλα στο γυμναστηριο όχι για να γυμναστεί σοβαρά και με ασφάλεια. Ζέσταμα όμως είναι και οι επαναλήψεις με κενή μπάρα ή ξερω γω ο τροχαλιας με 2-3 τουβλάκια αντι για 6-7 που θα φορτωνες κανονικα μετά. Με το μαλακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα