Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Logαρα facebook και τι να δω πρώτο πρώτο , την συγκεκριμένη είδηση και απο κάτω τα comments και δεν πίστευα στα μάτια μου . 

image.jpgimage.jpg

γελάνε , λυπούνται , βρίζουν , γράφουν άσχετα απλά για να βρίσουν και πέρα απο το ποιος το λέει που δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σταθούμε εκεί , είναι κάτι που θα έπρεπε να έχουμε ως αυτονόητο! 
η απόλυτη σκατοψυχιά ξέρω γω τέτοιες αντιδράσεις , οτι θα πεθάνουν κ προτιμούν να γίνουν τροφή για σκουλήκια απ το να σωθεί κάποιος συνάνθρωπος τους! μπορεί αυτός ο κάποιος να είναι κ ένα μικρό παιδί αλλα το χειρότερο είναι το τι ακριβώς λένε , δώστε βάση 

θα ήθελα τη γνώμη σας και παρακαλώ να κρατήσουμε ένα επίπεδο μακριά απο κομματικά κτλ γιατι είναι offtopic. 
thanks 

• Like 8
  • Απαντ. 230
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δωρητής οργάνων μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε Έλληνας το ζητήσει.
​Ενημέρωση σωστή δεν υπάρχει, όπως και για τα περισσότερα πράγματα σε αυτή τη χώρα.
Αυτό είναι που χρειάζεται ν'αλλάξει κι όχι να γίνουν όλα υποχρεωτικά...

• Like 3
Δημοσ.

Το να είμαστε by default δωρητές οργάνων δε το βρίσκω κακό, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα για opt-out. Σίγουρα θα αύξανε τα διαθέσιμα όργανα. Αλλά το να είμαστε υποχρεωτικά δωρητές οργάνων, όχι, δε το θεωρώ θετικό.

• Like 4
Δημοσ.

Ειναι γεγονος πως ειμαστε απο τους χειροτερους λαους σε αυτο το θεμα.Ακομα και σε απολυτα θετικη ειδηση καποιοι θα γκρινιαξουν βγαλουν χολη κτλπ.

Δεν ειμαστε τυχαια ο πατος της Ευρωπης  διοτι ολη αυτη η νοοτροπια αντανακλαται στην  πορεια της χωρας σε πολλα επιπεδα.

Ειμαστε οικογενειακως δωρητες οργανων εδω και πολλα χρονια  ,την θεωρω την μεγαλυτερη προσφορα που θα κανει αν χρειαστει καποτε ενας ανθρωπος σε εναν αλλον .

ουκ εξ ιδιων κρινομεν τα αλλοτρια, θεωρω οτι στο θεμα αυτο δεν μπορει να επιβαλεται κατι ,ξεπερνα την ατομικη ελευθερια,τωρα οι γενικευσεις ειναι λαθος και εδω ειναι που χωλαινω ,ειμαστε ισως ο μονος λαος που θεωρει τον εαυτο του  πατο της ευρωπης την στιγμη που οι αλλοι λαοι το ιδιο και το αυτο ειναι...

ΥΓ ειμαι δοτης μυαλου των οστων εαν χρειαστει ατομο μυαλο των οστων και ειμαι συμβατος ,αλλα ηταν προσωπικη μου επιλογη ,δεν ξερω αν αποδεχομουν by default κατι τετοιο γιατι θεωρω οτι φτανει σε σημειο καταπατησης προσωπικων επιλογων....

• Like 8
Δημοσ.

Το να είμαστε by default δωρητές οργάνων δε το βρίσκω κακό, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα για opt-out.

Το να είναι κάποιος by default δωρητής οργάνων σε ένα διεφθαρμένο και οτινάναι κράτος δεν είναι λιγάκι επικίνδυνο από τη στιγμή που αυτό δίνει ένα κίνητρο για να σε βγάλουν κλινικά νεκρό;

Δεν νομίζω ότι είναι σκατόψυχοι όλοι αυτοί που παραπονιούνται. Δεν νομίζω ότι νοιάζει κανέναν το τι θα γίνει με τα όργανά του μετά το θάνατο, αν και είναι δικαίωμα του καθενός να τον νοιάζει. Μάλλον ανησυχούν για διάφορα σενάρια ενώ βρίσκονται στη ζωή.

• Like 8
Δημοσ.

Προσωπικα θα ηθελα να ηταν υποχρεωτικο χιλιαδες ανθρωποι θα μπορουσαν να ζησουν αν καθενας νεκρος εδινε οτι οργανο υγιης ειχε. Αλλα οι ελληνες προτιμανε να τα δωσουν στα σκουλικια

• Like 1
Δημοσ.

αυτό περίμενες για να καταλάβεις ότι είμαστε σκατοψυχος λαός ; σκατοτοψυχοι,εγωιστές,κουτσομποληδες,κομπλεξικοί,λαμογια και γυφταραδες. λίγα από αυτά που μας χαρακτηρίζουν.

• Like 8
Δημοσ.

ο λογος που το προωθουνε ειναι επειδη θεωρουν τους Ελληνες τοσο στοκους που για να φανουν καλοι αφηνουν να υπαρχουν τετοιοι απανθρωποι και ανελευθεροι νομοι. Για να το κανω λιανα στο εμποριο οργανων παιζουν τρελα φραγκα. Οταν ο αλλος πεθαινει δινει περιουσιες και αν δει κανεις που πηγαινουν τα οργανα ολος τυχαιος φευγουν σε πλουσιες χωρες της Ευρωπης και για τα ματια του κοσμου μενει και τπτ Ελλαδα.
 Επισης εχει ενδιαφερον ποσοι αγνωστοι που δεν τους αναζητα κανεις καταληγουν σε νοσοκομεια και πετσοκοβονται για να πωληθουν.

Υγ ειμαι υπερ της δωρεας οργανων εναντιον του νομου.
Υγ2 αλλη ορεξη δεν εχουν οι διεφθαρμενοι πολιτικοι απο ολα τα κομματα τα οργανα τους ενοιαξαν.

• Like 2
Δημοσ.

αυτό περίμενες για να καταλάβεις ότι είμαστε σκατοψυχος λαός ; σκατοτοψυχοι,εγωιστές,κουτσομποληδες,κομπλεξικοί,λαμογια και γυφταραδες. λίγα από αυτά που μας χαρακτηρίζουν.

ξεχασες το ζηλιαριδες και φθονεροι. θυμαμαι πριν πολλα χρονια μια φιλη μου εκανε την πρωτη της σχεση και ηταν χαρουμενη και μου λεει ξεκοψα με ολες τις αλλες φιλες μου γιατι ολες ζηλευαν και λεγαν προσπαθουσαν να μας χωρισουν. βγαλε τωρα συμπερασμα.

• Like 1
Δημοσ.

ξεχασες το ζηλιαριδες και φθονεροι. θυμαμαι πριν πολλα χρονια μια φιλη μου εκανε την πρωτη της σχεση και ηταν χαρουμενη και μου λεει ξεκοψα με ολες τις αλλες φιλες μου γιατι ολες ζηλευαν και λεγαν προσπαθουσαν να μας χωρισουν. βγαλε τωρα συμπερασμα.

όντως πως το ξέχασα. πολύ ζηλιαρηδες !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...