Gkostas2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παράδειγμα στο βίντεο, ο σκύλος δεν κάνει πίσω με τίποτα, γκλομπ,κλωτσιές,σπρέι πιπεριού. https://www.youtube.com/watch?v=XztoJ3BvpZU Ντάξει, αυτό δεν είναι σκυλί. Ο Σατανάς είναι... Όλα τα λεφτά που μετά τις ηλεκτροπληξίες, τα σπρέι πιπεριού στην μούρη, τα γκλοπ, τις κλωτσιές κλπ φεύγει σαν κύριος... Πραγματικά ένας άνθρωπος τα μισά να έτρωγε, θα ειχε πάει νοσοκομείο. Αυτό δεν αισθανόταν τπτ... Γενικά το θεμα με τα σκυλιά είναι πιο πολύ οι ιδιοκτήτες τους. Ο κάθε ανώριμος, πάει και παίρνει ένα ζωάκι, το παρατάει χωρίς εκπαίδευση κλπ, το βγάζει βόλτα χωρίς λουρί και το αμολάει ελεύθερο και όποιον πάρει ο χάρος. Επειδή μένω κοντά σε πάρκο, πολλές φορές έχει έρθει καταπάνω μου σκυλί, αλλά ευτυχώς χωρίς να με δαγκώσει. Το 90% των ηλίθιων ιδιοκτητών τους γυρίζουν με ένα ηλίθιο χαμόγελο και μου λενε ότι δεν δαγκώνει, να με μυρίσει θέλει. Εκεί φυσικά καταλήγω σε άγριο καυγά με αυτά τα ζωα (τους ιδιοκτήτες, το σκυλί δεν μου φταίει). Το 10% είναι στην άλλη άκρη του πάρκου και απλά το φωνάζει. Ούτε συγνώμη δεν λέει. Γενικά σαν κοινωνία είμαστε ηλίθιοι, δεν θα ξεφεύγαμε στο θέμα των ζώων. Αλλά πραγματικά αυτό που τα αμολάνε σε πάρκα κλπ χωρίς λουρί με ξεπερνάει! 3
Lanike71 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Επηρεασμένος από την όλη συζήτηση σήμερα, περπατάω σε δρόμο ψιλοσκοτεινό και βλέπω παρακάτω ένα τύπο με ένα ροτβάιλερ το οποίο με σκαννάρει. Είναι σίγουρα 60 κιλά ζώο όπως το βλέπω. Ο τύπος, χαζολογάει στο χαλαρό στο κινητό και σκέφτομαι ότι έτσι και του φύγει, δε σώζομαι, όσα βίντεο για αντιδράσεις να δω...Και το κακό είναι ότι είχα και τη μικρή μαζί. Ευτυχώς κρατούσε καλά το λουρί...
xstreamgamer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη εχω 2 τετοια τεραστια τσοΜπανοσκυλα δεν θα κωλωναν... και δεν το λεω 100% αλλα πανω κατω ξερω τις συμπεριφορες τους. Επισης δεν νομιζω να εκαναν επιθεση στο ακυρο σε ανθρωπο , ειδικα αυτα τα ζωα. Προειδοποιουν παντα απο μακρια... Και εδώ που είμαι εγώ έχουμε πολλά και ύπουλα,που σε αρπάζουν από το παντελόνι χωρίς να καταλάβεις από που σου ήρθε.Το "τέρας που δεν κώλωσε να φύγει πρόπερσι μου επιτέθηκε με τον εξής τρόπο.Βγήκα με τα πόδι γι τσιγάρα στο καφενείο του χωριού έτσι να περπατήσω λίγο και στον γυρισμό που είχε πια σουρουπώσει ήταν κρυμμένο κάτω από τα κλαδιά μιας τεράστιας καρυδιάς η οποία βγαίνει μέχρι την μέση μίας διασταύρωσης (άλλη πονεμένη ιστορία αυτή.)Δεν το είδα με αφήνει να το προσπεράσω και ξαφνικά ακούω μανιασμένα γαβγίσματα πίσω από την πλάτη μου.Το λέω τέρας γιατί κυκλοφορούσε με τμήμα της κομμένης αλυσίδας η οποία ήταν χοντρή σαν αυτές τις μεγάλες που δένουν μηχανάκια.Αν δεν έσκυβα μάλλον δεν θα μιλούσαμε τώρα παρόλα αυτά συνέχισε να είναι αρκετά κοντά μου και να γαβγίζει μανιασμένα.Πρώτη φορά στην ζωή μου τα χρειάστηκα από σκυλί, σε ηλικία 38 ετών ενώ έχω βρεεεί σε παρόμοια θέση θα έλεγα άπειρες φορές το μπάσταρδο δεν έκανε πίσω με τίποτα.Από ότι έμαθα αργότερα το σκυλί που το είχε μία μαλάκω που όλη την ώρα ρίχνει κατάρες επί δικαίων και αδίκων είναι νηστικό τις περισσότερες φορές.Επίσης αυτή η απίθανη τύπισα έχει και την καρυδιά στο οικόπεδο της της οποίας τα κλαδιά και τα φυλλώματα έχουν βγει μέχρι την μέση της διασταύρωσης αλλά επειδή το δέντρο είναι μέσα στην αυλή της δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.Μέχρι και ο δήμαρχος ήρθε να την παρακαλέσει τσίμπησε και αυτός τις κατάρες του και έφυγε με την ουρά στα σκέλια. Τεσπα τέλος το offtopic, πάντως θεωρώ ότι 25 χρόνια και πάνω εμπειρία με τέτοια τέρατα και πάντα όσον αφορά τα τσομπανόσκυλα πιστεύω ότι είμαι μέσα σε ότι λέω για το σκύψιμο.Τώρα σε άλλες ράτσες δεν ξέρω αν και κανά δύο αδέσποτα λυκόσκυλα όταν έμενα στη Λάρσα , μου επιτέθηκαν στην Τρίγωνη Πλατεία (για όσους ξέρουν) το κόλπο έπιασε και σε αυτά και παρόλο ότι ήταν και δύο.
SuicycoMania Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Και εδώ που είμαι εγώ έχουμε πολλά και ύπουλα,που σε αρπάζουν από το παντελόνι χωρίς να καταλάβεις από που σου ήρθε. Ναι καταλαβα τι εννοεις αλλα λογικα θα ηταν ημιαιμα και οχι τσοπανηδες. πολυ απλα γιατι δεν εχουν τετοια συμπεριφορα στο ακυρο κτλ κτλ πρεπει να πεσεις σε περιπτωση δηλαδη...
kaliakman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Επηρεασμένος από την όλη συζήτηση σήμερα, περπατάω σε δρόμο ψιλοσκοτεινό και βλέπω παρακάτω ένα τύπο με ένα ροτβάιλερ το οποίο με σκαννάρει. Είναι σίγουρα 60 κιλά ζώο όπως το βλέπω. Ο τύπος, χαζολογάει στο χαλαρό στο κινητό και σκέφτομαι ότι έτσι και του φύγει, δε σώζομαι, όσα βίντεο για αντιδράσεις να δω...Και το κακό είναι ότι είχα και τη μικρή μαζί. Ευτυχώς κρατούσε καλά το λουρί... Το ίδιο σκηνικό με ίδιας ράτσας σκύλο. Το κοιτάω και φαίνεται ηρεμό και να μην μου δίνει σημασία. Με το που περνάω από δίπλα του(την στιγμή που το έχασα από το οπτικό μου πεδίο) κάνει ένα σάλτο και μου φτάνει στον ώμο..Ευτυχώς έβγαλε ένα γρύλισμα,το άκουσα και τραβήχτηκα αλλιώς με έχει αρπάξει. Εντωμεταξύ ο τύπος το βλέπει κάτι του είπε από ό,τι είδα και απλά συνεχίζει στο κινητό. Μια άλλη φορά στο βουνό με το ποδήλατο με ένα φίλο. Συνηθισμένοι στα σκυλιά αφού τα βγάζουν πολλοί σε αυτό το μονοπάτι βόλτα απλά τα αποφεύγαμε χωρίς να τρέχουμε για να μην εκνευριστούν και απλά γάβγιζαν. Μια μέρα είμαι εγώ μπροστά και βλέπω μια αρκούδα(δεν ξέρω τι ράτσα) χωρίς λουρί και ο ιδιοκτήτης φαινόταν στο βάθος. Λεω εντάξει εδώ είμαστε,λεω στον φίλο πήγαινε όσο πιο μακριά και σιγά γίνεται.Όπως πλησιάζουμε γυρνάει από εκεί που κάτι έψαχνε σε κάτι χόρτα,μου ρίχνει ένα βλέμμα για 1-2 δεύτερα και απλά συνεχίζει αμέριμνο.Μάλλον κατάλαβε οτί δεν αποτελούσαμε κίνδυνο και μας άφησε στην ησυχία μας αλλά εμείς τα χρειαστήκαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις