aidonoxori Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν παιδιά....σκέφτηκα να πειραματιστω λίγο με το πσ μ...θα κάνω ένα ανοιχτό κουτι! Είδα ενα βιντεακι στο youtube και θα προσπαθήσω να το κάνω! Θέλω να ρωτησω 3 πράγματα: 1ον το ανοιχτο pc (diy open air pc) δεν θαχει καλύτερες θερμοκρασίες?...και σχετικά με την σκόνη θα έχω μεγάλο θέμα; 2ον τα φανακια από την κάρτα γραφικών xfx rx 470 αν τα βγάλω και τα βαψω με σπρέι μπορεί να αμτιμετοπισω κάποιο πρόβλημα; 3ον Την κάρτα γραφικών δεν θα την έχω πάνω στην μητρική αλλά πάνω στο ξυλο....έχετε κάποιο λινκ για το "καλωδιο-ανταπτωρα" για την σύνδεση κάρτας με μητρική; Επίσεις πως μπορώ να την τοποθετισω πανω στο ξυλο το οποίο θα είναι κάθετο; 4ον κάποια συμβουλη-ιδεα! Ευχαριστώ
KiriosD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 1. όχι ... όχι 2. ναι 3. http://www.skroutz.gr/c/681/aksesouar-case.html?keyphrase=pci+riser ? 4. συμβουλη, απέφυγε το
Pstathece Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν παιδιά....σκέφτηκα να πειραματιστω λίγο με το πσ μ...θα κάνω ένα ανοιχτό κουτι! Είδα ενα βιντεακι στο youtube και θα προσπαθήσω να το κάνω! Θέλω να ρωτησω 3 πράγματα: 1ον το ανοιχτο pc (diy open air pc) δεν θαχει καλύτερες θερμοκρασίες?...και σχετικά με την σκόνη θα έχω μεγάλο θέμα; 2ον τα φανακια από την κάρτα γραφικών xfx rx 470 αν τα βγάλω και τα βαψω με σπρέι μπορεί να αμτιμετοπισω κάποιο πρόβλημα; 3ον Την κάρτα γραφικών δεν θα την έχω πάνω στην μητρική αλλά πάνω στο ξυλο....έχετε κάποιο λινκ για το "καλωδιο-ανταπτωρα" για την σύνδεση κάρτας με μητρική; Επίσεις πως μπορώ να την τοποθετισω πανω στο ξυλο το οποίο θα είναι κάθετο; 4ον κάποια συμβουλη-ιδεα! Ευχαριστώ Το open air PC ειναι αρκετα δυσκολο στην πραξη,οχι τοσο απο θεμα εγκαταστασης των parts αλλα απο θεμα modαρισματος τους.Δηλαδη,αυτο που αναφερεις σχετικα με την καρτα,ειναι εφικτο αλλα ισως να μιωθει η αποδωση των φαν ή μπορει να αρχισουν να κανουν θορυβο λογο "περισσοτερου βαρους".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα