Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα στην παρέα

έχω το pc συνδεδεμένο στην tv με hdmi (http://www.philips.gr/c-p/37PFL7605H_12/7000-series-led-tv-with-ambilight-spectra-2-and-pixel-precise-hd/overview) στο σαλόνι με ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο.

πήρα ένα μόνιτορ και θα το βάλω στο γραφείο για να είναι free η tv όταν κάνω δουλειά στο pc .......

το θεμα μου είναι να μπορώ να βλέπω καμια ταινία στην tv απο τα διάφορα live streaming site χωρίς να κάθομαι να κατεβάζω και κανα youtube...

ειχα βάλει το kodi παλιά στο pc αλλά ήθελε πολύ ψάξιμο, το παράτησα και βολεύτηκα με τα live streaming sites

η tv υποστηρίζει dlna (δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ γιατί για να συνδεθεί η tv στο νετ με wifi θέλει στικάκι και το κάλωδιο απλά δεν παίζει σαν επιλογή(πρέπει να περάσει απο όλο το σαλόνι))

έψαξα στο νετ για στικάκι και δεν βρήκα πουθενά απο ελλάδα και απο έξω είδα κατι τιμές......100€ και μου πέσαν τα μαλλιά....

απο τα λίγα που ξέρω έχω καταλίξει στις 3 απο κάτω επιλογές:

1) ιντερνετ μεσω ηλέκτρικού δικτύου(powerline) θα μου κάνει δουλειά(έχω μόνο μία πρίζα κοντα στην tv και έχω βάλει πολύμπριζο ( home cinema και tv) και εκεί που έιναι το router πολύμπριζο (router, pc. monitor και ένα φωτιστικό γραφειου)) ???

2) άν πάρω (δεν ξέρω πως λέγετε ακριβώς) μια συσκευή που να παίρνει wifi και να δίνει σε καλώδιο (κάτι σαν το powerline αλλα ασύρματο) να το βάλω ΄κατω απο την tv και να την συνδέσω με το καλώδιο θα κάνει δουλειά????

3) να πάρω ένα android box??? είδα ότι παίζει ένα στις προσφορές κοντά στο 30άρι....

τι να κάνω??????????

ότι φθηνότερο και καλύτερο :-D  :-D  :-D  :-D

ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...