vleelove Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα Γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατή η αλλαγή συσκευής στα Public?
saxos55 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα Γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατή η αλλαγή συσκευής στα Public? σε ένα κατάστημα; Τώρα είναι πιο ασαφές και cool 1
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδικά με τα public δε νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Αλλά γράψε λίγο πιο αναλυτικά αν θες.
vleelove Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδικά με τα public δε νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Αλλά γράψε λίγο πιο αναλυτικά αν θες. Μόλις σήμερα αγόρασα την συσκευή,αλλά το κουτί έχει ανοιχτεί Κατάστημα Αγίας Παρασκεύης
saxos55 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το ξέρεις ότι οι λέξεις στα posts δε χρεώνονται, ε; Η «συσκευή» είναι κάτι απόρρητο; Δε μπορείς να μας πεις τι είναι και γιατί θες να την αλλάξεις; Θέλεις να την αλλάξεις με ίδια σε άλλο χρώμα; Η «συσκευή» εχει ελάττωμα; Τη «συσκευή» την πήρες online με παραλαβή από κατάστημα ή από κατάστημα απ'ευθείας; Στην έκαναν δώρο ή έχεις απόδειξη; Ουφ, έδωσα πολλά λεφτά για την απάντηση αυτή. Δε νομίζω να μπορώ να πληρώσω και για την επόμενη 2
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις σήμερα αγόρασα την συσκευή,αλλά το κουτί έχει ανοιχτεί Κατάστημα Αγίας Παρασκεύης Αν είναι όλα όπως ήταν (σακουλάκια, συσκευασίες κλπ) πιστεύω θα στην αλλάξουν, εμένα μου έχουν αλλάξει πράγματα έτσι τουλάχιστον.
vleelove Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι όλα όπως ήταν (σακουλάκια, συσκευασίες κλπ) πιστεύω θα στην αλλάξουν, εμένα μου έχουν αλλάξει πράγματα έτσι τουλάχιστον. Και ζελατίνα στην οθόνη ;
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Και ζελατίνα στην οθόνη ; Ναι όπως ήταν...και πάλι δεν είναι σίγουρο νομίζω γιατί κάποια προϊόντα έχουν ταινία ασφαλείας, αλλά μερικές φορές το παραβλέπουν. 1
vleelove Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι όπως ήταν...και πάλι δεν είναι σίγουρο νομίζω γιατί κάποια προϊόντα έχουν ταινία ασφαλείας, αλλά μερικές φορές το παραβλέπουν. Ευχαριστώ πολύ! Το κουτί δεν είχε ταινία ασφαλείας..Την ζελατίνη την ξαναέβαλα στην οθόνη,ας ελπίσουμε ότι θα το δεχτούν Το ξέρεις ότι οι λέξεις στα posts δε χρεώνονται, ε; Η «συσκευή» είναι κάτι απόρρητο; Δε μπορείς να μας πεις τι είναι και γιατί θες να την αλλάξεις; Θέλεις να την αλλάξεις με ίδια σε άλλο χρώμα; Η «συσκευή» εχει ελάττωμα; Τη «συσκευή» την πήρες online με παραλαβή από κατάστημα ή από κατάστημα απ'ευθείας; Στην έκαναν δώρο ή έχεις απόδειξη; Ουφ, έδωσα πολλά λεφτά για την απάντηση αυτή. Δε νομίζω να μπορώ να πληρώσω και για την επόμενη Η συσκευή είναι κινητό Θέλω να την αλλάξω με άλλη συσκευή (ΚΙΝΗΤΌ) όχι Κατάστημα απευθείας έχω απόδειξη I hope that's enough
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ! Το κουτί δεν είχε ταινία ασφαλείας..Την ζελατίνη την ξαναέβαλα στην οθόνη,ας ελπίσουμε ότι θα το δεχτούν Η συσκευή είναι κινητό . Θέλω να την αλλάξω με άλλη συσκευή (ΚΙΝΗΤΌ) όχι Κατάστημα απευθείας έχω απόδειξη I hope that's enough Γενικά, αν δεν φαίνεται ότι έχει δουλευτεί πιστεύω θα στην αλλάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα