Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Χρησιμοποιω το chrome σε 3 υπολογιστες με τον λογαριασμο μου και συγχρονιζονται χωρις κανενα πρόβλημα. Τα bookmarks,apps,extensions.

Σε ενα σταθερο μου ομως, ενω συγχρονιζονται τα bookmarks, δεν συγχρονίζονται τα apps και τα extensions. Επίσης όταν πάω να περάσω χειροκίνητα οποιοδήποτε extension πάιρνω σφάλμα "Download interrupted"

post-272239-0-68292200-1473431563_thumb.png

Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το chrome αλλα το πρόβλημα παραμένει. 

Έχει τύχει σε κανέναν άλλον? Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

καλησπερα το προβλημα παραξενεθηκε τωρα ; ή απο παλια; δοκιμασε να κανεις επαναφορα συστηματος σε μια προγενεστερη ημερομηνια και ξανα προσπαθησε κατι σαν ιος μου κανει ,, δεν ειναι φυσιλογικο , επισης εκτελεσε και ενα ccleaner και ξανα προσπαθησε αμα δεν εχει αλλαξει κατι εκτελεσε antivirius και να ξανα προσπαθησε αλλιως αμα δεν αλλαξει κατι ξανα κανε επανφορα συστηματος στην πιο παλια ημερομηνια που θα σου βγαλει .

Δημοσ.

καλησπερα το προβλημα παραξενεθηκε τωρα ; ή απο παλια; δοκιμασε να κανεις επαναφορα συστηματος σε μια προγενεστερη ημερομηνια και ξανα προσπαθησε κατι σαν ιος μου κανει ,, δεν ειναι φυσιλογικο , επισης εκτελεσε και ενα ccleaner και ξανα προσπαθησε αμα δεν εχει αλλαξει κατι εκτελεσε antivirius και να ξανα προσπαθησε αλλιως αμα δεν αλλαξει κατι ξανα κανε επανφορα συστηματος στην πιο παλια ημερομηνια που θα σου βγαλει .

α)Το πρόβλημα παρουσιαστηκε απο την αρχη που περασα 10αρια windows. πριν ειχα 8.1 και δουλευε μια χαρα, μετα εκανα φορματ και περασα 10αρια και απο τα πρωτα πραγματα που κανω ειναι να περασω chrome και να συγχρονισω. τοτε μου πεταξε σφαλμα. Δεν φταίνε ομως και τα 10αρια γιατι σε αλλο υπολογιστη με τα ιδια windows δουλευει μια χαρα.

β) Και ccleaner εχω κανει και για ιο εχω ψαξει και το μηχανημα ειναι πεντακαθαρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...