Προς το περιεχόμενο

lg dead pixel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω ειναι πολλοι που δεν θα ασχοληθουν καν , η δεν θα δουν καν 1 πιξελ , αλλα απαξ και το δεις , την πατησες

τελικα την πηρα πισω σημερα, εννοειται οτι το καμμενο πιξελ υπαρχει ακομα, ασχετα που το σερβις του eshop ειπε οτι δεν το βρηκε// την ανοιξαμε στο μαγαζι του eshop και το ειδαμε με τον υπαλληλο παρεα/ τεσπα, θα παρω τηλ την lg αυριο. αφου δεχτηκαν του φιλου kastor δε νομιζω να χω θεμα. εσυ φιλε παρελαβες την καινουρια οθονη ή περιμενεις;

• Like 1
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τελικα την πηρα πισω σημερα, εννοειται οτι το καμμενο πιξελ υπαρχει ακομα, ασχετα που το σερβις του eshop ειπε οτι δεν το βρηκε// την ανοιξαμε στο μαγαζι του eshop και το ειδαμε με τον υπαλληλο παρεα/ τεσπα, θα παρω τηλ την lg αυριο. αφου δεχτηκαν του φιλου kastor δε νομιζω να χω θεμα. εσυ φιλε παρελαβες την καινουρια οθονη ή περιμενεις;

Ακομα περιμενω , 5 εργασιμες βεβαια εχουν περασει μονο απο την ημερα που την παρελαβαν

• Like 2
Δημοσ.

καλημερα,εγω πηρα σημερα stin lg και μου ειπαν δεν την καλυπτουμε απο eshop. εσενα πως στην καλυψαν; μου ειπαν ν μιλησω παλι με το eshop... τραγικα πραματα

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα,εγω πηρα σημερα stin lg και μου ειπαν δεν την καλυπτουμε απο eshop. εσενα πως στην καλυψαν; μου ειπαν ν μιλησω παλι με το eshop... τραγικα πραματα

file μου τι ταλαιπωρία είναι αυτή που έπαθες? :(

Δημοσ.

Καλημερα φιλε με σκαλωσες τωρα , εμενα μου ειπαν επι λεξη "δεν καλυπτουμε αντικατασταση απο e-shop για ενα πιξελ , αλλα δωσε μας το serial να κανουμε δηλωση βλαβης , να ερθει να τη δει ο τεχνικος , και θα σου πει αυτος τι μπορει να γινει.

Μαλλον τελικα ειναι σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις.

• Like 1
Δημοσ.

file μου τι ταλαιπωρία είναι αυτή που έπαθες? :(

ναι ωραιο, τωρα μ λενε απο eshop ν την ξαναστειλω με φωτο του πιξελ για σιγουρια, αλλιως δεν μπορουν να κανουν τπτ/ ωστε μετα αναλογα να πιστωθει ποσο αντικατασταση κλπ/ καλυτερα να εδινα +30 και να ειχα το κεφαλι μ ησυχο

Δημοσ.

ναι ωραιο, τωρα μ λενε απο eshop ν την ξαναστειλω με φωτο του πιξελ για σιγουρια, αλλιως δεν μπορουν να κανουν τπτ/ ωστε μετα αναλογα να πιστωθει ποσο αντικατασταση κλπ/ καλυτερα να εδινα +30 και να ειχα το κεφαλι μ ησυχο

Την πηγες εκει , στην δωσανε πισω γιατι δεν τον βλεπανε , και τωρα σου λενε στειλε φωτο να το δουμε ? Παρανοια

Δημοσ.

Την πηγες εκει , στην δωσανε πισω γιατι δεν τον βλεπανε , και τωρα σου λενε στειλε φωτο να το δουμε ? Παρανοια

ναι αυτο... σου εστειλα πμ// θα ξαναπαρω lg

Δημοσ.

μιλησα παλι με lg/θα ερθει να την δει το σερβις της lg, ξαναπηρα τηλ. και αναλογα οτι πει ο τεχνικος//

Πούλα την όσο οσο

τρολαρεις ε// μου δινει πιστωτικο το eshop σχεδον ολο το ποσο/ απλα εγω χρειαζομαι την οθονη και χωρις να μου βγει 200ε στο τελος αν την αγορασω απο αλλου τωρα/ οποτε μιλαω πρωτα με σερβις και μετα αναλογα θα δω για το πιστωτικο.

• Like 1
Δημοσ.

μου δινει πιστωτικο το eshop σχεδον ολο το ποσο

Το καλυτερο πραγμα το ειπα πιο πισω.Αν θες να ξεμπερδευεις γενικα με eshop ζητησε επιστροφη χρηματων στο ποσο αγορας.

Πιστωτικο σχεδον ολο το ποσο ειναι παρανομο

1)Ειναι παρανομο το πιστωτικο γιατι σε εξαναγκαζει να αγορασεις παλι απο το ιδιο καταστημα

2)ΤΙ παει να πει σχεδον ολο το ποσο αγορας?Η επιστροφη χρηματων γινεται στο αναγραφομενο ποσο αγορας.

Δημοσ.

μιλησα παλι με lg/θα ερθει να την δει το σερβις της lg, ξαναπηρα τηλ. και αναλογα οτι πει ο τεχνικος//

τρολαρεις ε// μου δινει πιστωτικο το eshop σχεδον ολο το ποσο/ απλα εγω χρειαζομαι την οθονη και χωρις να μου βγει 200ε στο τελος αν την αγορασω απο αλλου τωρα/ οποτε μιλαω πρωτα με σερβις και μετα αναλογα θα δω για το πιστωτικο.

σου δίνει λεφτά πίσω και δεν τα παίρνεις? έλεος είσαι και εσύ με όλο το σεβασμό
Δημοσ.

Το καλυτερο πραγμα το ειπα πιο πισω.Αν θες να ξεμπερδευεις γενικα με eshop ζητησε επιστροφη χρηματων στο ποσο αγορας.

Πιστωτικο σχεδον ολο το ποσο ειναι παρανομο

1)Ειναι παρανομο το πιστωτικο γιατι σε εξαναγκαζει να αγορασεις παλι απο το ιδιο καταστημα

2)ΤΙ παει να πει σχεδον ολο το ποσο αγορας?Η επιστροφη χρηματων γινεται στο αναγραφομενο ποσο αγορας.

επειδη εχει 1 σημαδακι στην βαση/με πιστωνουν λεει λιγο πιο κατω απο το αρχικο ποσο αγορας/

τωρα περασαν και 2 βδομαδες απο την αγορα/ ασχετα που την ειχαν αυτοι μια βδομαδα//

αφου ειπε η lg θα περασει τεχνικος να την δει, θα αναμενω αυτο τωρα

σου δίνει λεφτά πίσω και δεν τα παίρνεις? έλεος είσαι και εσύ με όλο το σεβασμό

πιστωτικο μου ειπε/ για μετρητα δεν ειπε κατι

• Like 1
Δημοσ.

επειδη εχει 1 σημαδακι στην βαση/με πιστωνουν λεει λιγο πιο κατω απο το αρχικο ποσο αγορας/

τωρα περασαν και 2 βδομαδες απο την αγορα/ ασχετα που την ειχαν αυτοι μια βδομαδα//

πιστωτικο μου ειπε/ για μετρητα δεν ειπε κατι

πάρε κάτι άλλο και πάλι συγγνώμη που το είπα έτσι αλλα έχω πολλά νεύρα με LG + eshop

σε παρακαλώ μην ξαναπάρεις τίποτα από εκεί

θα σου πω ΕΓΩ εάν είσαι αθηνα που θα πηγαίνεις 

να σου ανοίγουν μπροστά σου πρώτα πριν δόσεις χρήματα.

έλα inbox ότι θες
  • Like 1
Δημοσ.

Και πολυ καλα θα κανεις.Οσο για το eshop ενταξυ δεν μου κανει εντυπωση ουτε οι αερολογιες που λενε(μου το παιζουν και εκτιμητες τωρα αν ειναι δυνατον),ουτε τι εχουν ακουσει ολα αυτα τα χρονια με τοσες λαμογιες που εχουν κανει. Θα μου πεις αφου δεν εχουν κλεισει ακομα με τοσα που χρωσταγανε πιο παλια,δεν μου κανει εντυπωση γιατι συνεχιζουμε να εχουμε τετοια πραγματα μεχρι και σημερα.

Μακρυα και αγαπημενα απο το εν λογω καταστημα πραγματικα.

θα σου πω ΕΓΩ εάν είσαι αθηνα που θα πηγαίνεις 

έλα inbox ότι θες

Πας τωρα και εσυ γυρευοντας αλλα τελος παντων.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...