titanforce Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα στο φορουμ. Εφόσον τη σχολική χρονια που έρχεται θα ειμαι 3η Λυκείου, θα ηθελα μερικες συμβουλές απο ατομα εκτός της οικογένειας μου οσο αναφορα το επάγγελμα που θα ακολουθήσω. Ειμαι μαθητης στο τμημα διοικησης και οικονομιας του ΕΠΑ.Λ. Οι σχολες απο τις οποίες μπορω να διαλέξω ειναι αυτες :http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/plhrofories-panellhnies/panelladikes-epal-epas/652-epal-panelladikes-sxoles-tmhmata-eisagwghs.html (Νουμερο 7). Θα ηθελα να αναφέρω οτι πριν παω σε ΕΠΑ.Λ. δεν ειχα ιδεα για το τι θελω να ακολουθησω και μπορω με βεβαιότητα να πω οτι μου αρεσαν τα μαθηματα απο την πρωτη στιγμη, και αυτο οδηγησε στο να γινω ο αριστούχος της ταξης. Απο ολα τα μαθηματα εχω μια μικρη κλιση στο μαθημα της λογιστικής, το οποιο σαν επαγγελμα ειναι και το πλεον ζητουμενο στην αγορα εργασιας σύμφωνα με τους καθηγητές μου. Γράφω εδω επειδη απλα θελω μια γνωμη απο ανθρώπους που ισως ξερουν τι παιζει στις εποχες μας. Ευχαριστώ οσους το διαβασαν και περιμένω απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα