badweed Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 αηδια εχει καταντησει η επικαιροτητα του ινσομνια .ολο διαφημισεις για τις ιδιες το πολυ 10 εταιριες ρε μπας και το εχει αγορασει ο κωστοπουλος ; 5
vizolover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Beets by Schrute είναι πολύ καλύτερα.
Ntinaras Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως σχεδον ολοι οι youtubers στις κριτικες τους για την beats ,την χαρακτηριζουν μονο ως εταιρεια μαρκετινγκ με χαμηλη ποιοτητας προιοντα σε σχεση με τον ανταγωνισμο ..... για πεταμα ειναι. 1
technology_guy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πήρα με 11.65€ τα Ovleng V8-2 και είμαι μια χαρά! Τι παραπάνω έχουν δηλαδή τα Beats? Τα beats δινουν δωρο κοπελα και τη μαρκα (Αληθεια, αμα εχεις beats και βγεις στον δρομο θα σε πλησιασουν κοπελες)
mad_apo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Έτσι, μην τολμήσει και αγοράσει κανείς ΕΣΤΩ ακουστικά που δεν είναι της Apple. Απίστευτα λυπηρή εταιρεία Αθλια εταιρεια.
ThePCFreak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 μιλατε για ta beats οταν υπαρχει η senheiser...τι να πω... i guess..em anyway! 6
hyperspaced Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Προτιμώ τη beach by Dr. No που είναι και τζάμπα.
kargo130 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πήρα με 11.65€ τα Ovleng V8-2 και είμαι μια χαρά! Τι παραπάνω έχουν δηλαδή τα Beats? Οντως τρελο vfm. Ασυρματα για την αναπαραγωγη μουσικης αλλα μονιμο καλωδιο σε powerbank με τη μπαταρια που εχουν(3Η φορτιση για 10η αναπαραγωγης χαχχαχαχα τρελη αναλογια) Εχω αντιληφθει το τρολαρισμα
Dionisis89 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πανάκριβα, αλλά τί άλλο να περιμένεις από μια θυγατρική της Apple; Θα μου πείτε ήταν πανάκριβα και πριν την εξαγοράσει η Apple. Δεν έχει σημασία, στην τελική. Ο ανταγωνισμός προσφέρει καλύτερης ποιότητας ακουστικά σε καλύτερη τιμή. Το κράξιμο θα είχε λόγο ύπαρξης μόνο αν το νέο iPhone συνδεόταν μόνο με τα συγκεκριμένα ακουστικά.
rose21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Οντως τρελο vfm. Ασυρματα για την αναπαραγωγη μουσικης αλλα μονιμο καλωδιο σε powerbank με τη μπαταρια που εχουν(3Η φορτιση για 10η αναπαραγωγης χαχχαχαχα τρελη αναλογια) Oντως η αναλογια ειναι παρα πολυ αστεια και γενικα το προιον αυτο ..χαχαχαχα
michael92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το πρόβλημα μου είναι το κορδονάκι που παραμένει. Αν δεν υπήρχε όπως στα AirPods τότε η τιμή θα ήταν μια χαρά. Να δώσεις 150$ και να σου χαλάνε όπως τα κανονικά ακουστικά δεν λέει όμως... 1
gkanel Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Τα Beats τα σπάνε, αλλά η πολιτική υποστήριξης των Beats με έκανε πιστό φίλο της BOSE: Αγοράζω Studio Wireless στα 230 EUR και σπάει σε ένα σημείο το εξωτερικό πλαστικό του μπράτσου του και για να το επισκευάσουν/αντικαταστήσουν μου ζήτησαν 270 EUR!!!!!!!!!!!!! Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατi έγινα πιστός φίλος της BOSE 1. Βρίσκεις ανταλλακτικό μέχρι και βίδα 2. Ο ήχος τελικά είναι καλύτερος 3. Μακράν το καλύτερο Noise Canceling Αν πάντως είστε πολύ προσεκτικοί με το πως χειρίζεστε τα ακουστικά σας τότε πάρτε άφοβα Beats 1
Neg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αηδίες έχει κάτι διαμάντια στο Amazon της Mpow με le Bluetooth 4.0 στα 19€ και ας πάει η apple με τα beats να κουρεύεται 1
dinko Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ με τα ίδια σε σχεδιασμό και στυλ AWEI των 10$ είμαι πολύ ευχαριστημένος http://www.gearbest.com/earphones/pp_242361.html?wid=21
Lautrec Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως σχεδον ολοι οι youtubers στις κριτικες τους για την beats ,την χαρακτηριζουν μονο ως εταιρεια μαρκετινγκ με χαμηλη ποιοτητας προιοντα σε σχεση με τον ανταγωνισμο ..... Τα προιόντα τους δεν είναι απλώς χαμηλής ποιότητας, αλλά αγγίζουν τον πάτο. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η τιμή τους. Σε δοκιμές τοποθετούνται πιο κάτω και απο τα skullcandy Παράδειγμα: http://headphonescompared.com/the-best-headphone-brands-from-worst-to-best/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα