Anorymous Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν λίγο τσέκαρα τον ενφια του αδερφού εγώ που είμαι άνεργος πληρώνω φέτος 50 σε σχέση με τα 62.5 απο πέρσι. Ο αδερφός μου λοιπόν πληρώνει φέτος 48 ευρώ πέρσι πλήρωσε 125 και δουλεύει κανονικά. Έχει παιχτεί μλκ ή υπάρχει κάποια καινούργια φοροαπαλαγη στον ΕΝΦΙΑ που δεν γνωρίζω.
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ε αφού πληρώνει λιγότερα φέτος τι σε νοιάζει..... πάλι καλά να λες. Αν δεν κάνατε κάποια αλλαγή στα Ε9 σας σε σχέση με πέρσι τότε δεν έχει παιχτεί τίποτα. Αν έχει κάνει λάθος το σύστημα αφήστε το έτσι αν και σπάνια να γίνει λάθος μόνο σε έναν από το σύστημα, θα έχει συμβεί μαζικά και σε άλλους φορολογούμενους, οπότε μην αγχώνεσαι.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το άνεργος και το δουλεύει έχει σχέση με το ενφια?
Anorymous Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το άνεργος και το δουλεύει έχει σχέση με το ενφια? Ναι ο άνεργος έχει 50% έκπτωση. Ε αφού πληρώνει λιγότερα φέτος τι σε νοιάζει..... πάλι καλά να λες. Αν δεν κάνατε κάποια αλλαγή στα Ε9 σας σε σχέση με πέρσι τότε δεν έχει παιχτεί τίποτα. Αν έχει κάνει λάθος το σύστημα αφήστε το έτσι αν και σπάνια να γίνει λάθος μόνο σε έναν από το σύστημα, θα έχει συμβεί μαζικά και σε άλλους φορολογούμενους, οπότε μην αγχώνεσαι. Είναι λίγο κουλό ο αδερφός μου να πληρώνει λιγότερα απο εμένα γιατί εγώ έχω και έκπτωση λόγο ανεργίας. Πολύ φοβάμαι ότι αυτοί κάνουν λάθη αλλά στο τέλος εμείς θα πληρώσουμε το πρόστιμο.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ο άνεργος έχει 50% έκπτωση. Είναι λίγο κουλό ο αδερφός μου να πληρώνει λιγότερα απο εμένα γιατί εγώ έχω και έκπτωση λόγο ανεργίας. Πολύ φοβάμαι ότι αυτοί κάνουν λάθη αλλά στο τέλος εμείς θα πληρώσουμε το πρόστιμο. Ισχύει και για φοιτητές? αυτό?
Anorymous Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ισχύει και για φοιτητές? αυτό? Αν έχεις ακίνητο στο όνομα του και κάνει μόνος του φορολογική νομίζω πως ναι
Θεkλα Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν λίγο τσέκαρα τον ενφια του αδερφού εγώ που είμαι άνεργος πληρώνω φέτος 50 σε σχέση με τα 62.5 απο πέρσι. Ο αδερφός μου λοιπόν πληρώνει φέτος 48 ευρώ πέρσι πλήρωσε 125 και δουλεύει κανονικά. Έχει παιχτεί μλκ ή υπάρχει κάποια καινούργια φοροαπαλαγη στον ΕΝΦΙΑ που δεν γνωρίζω. Δωσ'τον στεγνά.
torq Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά.... το "άνεργος" κακώς χρησιμοποιείται και το έχουν όλοι καραμέλα. αυτό που κοιτάνε είναι η φορολογική δήλωση που κάνει ο καθένας και το εισόδημα του. το άνεργος δε σημαίνει και 0 εισόδημα. έχω γνωστό άνεργο ο οποίος παίρνει 10.000 το χρόνο από ενοίκια. ε δε νομίζω να του έχει γίνει έκπτωση επειδή είναι άνεργος 2
Ρεkλα Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ποσα τ.μ. εχει ο καθενας σας και τι αξια εχουν βαλει στου καθενος σας την περιουσια;
torq Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 παιδιά η συζήτηση δεν έχει νόημα. φέτος έδωσα τόσα ενώ πέρυσι τόσα, ο αδελφός έδωσε τόσα ενώ πέρυσι τόσα. αυτά βγαίνουν με βάση το εισόδημα και κάποιες άλλες παραμέτρους, η έκπτωση ισχύει αν έχεις εισόδημα κάτω από κάποιο όριο. ίσως η περσινή δήλωση του αδελφού σου ήταν μεγαλύτερη και δεν είχε την έκπτωση. στην επόμενη δήλωση μπορεί να έπεσε κάτω από το όριο και του βάλανε την έκπτωση 50%. μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. σα να λέω ότι δεν ανάβει το φως... μπορεί να κάηκε η λάμπα μπορεί να έπεσε η ασφάλεια μπορεί να έχει διακοπή η ΔΕΗ μπορεί να μου κόψανε το ρεύμα επειδή δε πλήρωσα μπορεί να είμαι πόντιος και να πατάω άλλον διακόπτη ........ 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως με υποθέσεις δεν βγαίνει κάτι Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε το πως και τι γιατί πάτε εφορία και ρωτάτε και σας λύνονται όλες οι απορίες
DDevil Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως με υποθέσεις δεν βγαίνει κάτι Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε το πως και τι γιατί πάτε εφορία και ρωτάτε και σας λύνονται όλες οι απορίες Πρωτα ρωτάς ινσομνια και μετά εφορια ... να δεις αν θα στα πουνε σωστα εκει 2
stelios18120 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καλά ναι σωστό και αυτό Όπως το ίδιο ισχύει για γιατρους,συνεργεια,υδραυλικους,ηλεκτρολογους, και ότι άλλο υπάρχει. Πρωτα εδώ και μετά τα άλλα 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ο άνεργος έχει 50% έκπτωση. Είναι λίγο κουλό ο αδερφός μου να πληρώνει λιγότερα απο εμένα γιατί εγώ έχω και έκπτωση λόγο ανεργίας. Πολύ φοβάμαι ότι αυτοί κάνουν λάθη αλλά στο τέλος εμείς θα πληρώσουμε το πρόστιμο. Τι πρόστιμο να πληρώσεις βρε αδερφέ; Εσύ υπέβαλλες το Ε9 σου χωρίς τροποποιήσεις και λάθη και αυτοί υπολόγισαν τον φόρο, αν έχουνε κάνει λάθος στον υπολογισμό είναι δικό τους το λάθος δεν θα φας πρόστιμο εσύ. Πρόστιμο υπάρχει μόνο σε εκπρόθεσμη υποβολή Ε9, εσύ εφόσον το έχεις σωστό δεν χρειάζεται να υποβάλλεις ξανά Ε9 και να πληρώσεις 100 ευρώ που είναι το πρόστιμο. Υπάρχουνε αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ σε σχέση με πέρσι και κάποιοι πλήρωσαν λιγότερο φόρο, σε αυτές τις περιπτώσεις θα εντάσσεται και ο αδερφός σου. Διαφορετικά κάτι θα έκανε στην δική του δήλωση για να μειωθεί ο φόρος. διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά.... το "άνεργος" κακώς χρησιμοποιείται και το έχουν όλοι καραμέλα. αυτό που κοιτάνε είναι η φορολογική δήλωση που κάνει ο καθένας και το εισόδημα του. το άνεργος δε σημαίνει και 0 εισόδημα. έχω γνωστό άνεργο ο οποίος παίρνει 10.000 το χρόνο από ενοίκια. ε δε νομίζω να του έχει γίνει έκπτωση επειδή είναι άνεργος Εννοείται πως οι απαλλαγές στον ΕΝΦΙΑ είναι για ανέργους με εισοδηματικά κριτήρια και έχουνε βάλει μέσα και μέγεθος περιουσίας και τμ, εν ολίγοις είναι πολύ λίγοι όσοι δικαιούνται τις μειώσεις και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ λόγω ανεργείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα