Θεkλα Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά, δεν εχω ιδεα απο ενφια, αλλα κατι για συμψηφισμο δεν ελεγαν;
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδιά, δεν εχω ιδεα απο ενφια, αλλα κατι για συμψηφισμο δεν ελεγαν; Ναι, μόνο που δεν έχει σχέση με το θέμα του ts.
Θεkλα Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, μόνο που δεν έχει σχέση με το θέμα του ts. Ναι, ρωταω αν μπορει να εχει ηδη συμψηφιστει.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 εφαρμογή TAXISNET εφαρμογές Ε9 επιλέγεις έτος και μετά κάτω αριστερά: εκτύπωση εκκαθαριστικού τελευταίας εκκαθάρισης για το έτος 2016 (σε αρχείο pdf) και σου βγάζει αναλυτικά τι πληρώνεις για το ενφια
Anorymous Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά.... το "άνεργος" κακώς χρησιμοποιείται και το έχουν όλοι καραμέλα. αυτό που κοιτάνε είναι η φορολογική δήλωση που κάνει ο καθένας και το εισόδημα του. το άνεργος δε σημαίνει και 0 εισόδημα. έχω γνωστό άνεργο ο οποίος παίρνει 10.000 το χρόνο από ενοίκια. ε δε νομίζω να του έχει γίνει έκπτωση επειδή είναι άνεργος Εγώ όταν λέω άνεργος εννοώ αυτόν που δεν έχει δικό του εισόδημα κατά αλλά έχεις απόλυτο δίκιο. ποσα τ.μ. εχει ο καθενας σας και τι αξια εχουν βαλει στου καθενος σας την περιουσια; Και οι δύο έχουμε πενήντα τις εκατό του σπιτιού για αυτό είναι περίεργο.
logistoulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 για την εφορία δεν υπάρχει άνεργος, υπάρχει εισόδημα και μόνο αν έχεις κάτω από 9 χιλιάδες πραγματικό και τεκμαρτό παίρνεις 50% έκπτωση στον ενφια ακόμα και αν δουλεύεις 8ωρος με βασικό και ο άνεργος δεν παίρνει αν έχει δυο σπίτια και 2 αμάξια πχ (δηλαδή τεκμήρια άνω των 9Κ) ts χωρίς πλήρη πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία κάποιου και κάποιον να σου εξηγει δε μπορείς να ξέρεις τι και γιατί, τα υπόλοιπα είναι συζητήσεις καφενείου (μου είπε ο ένας ότι πλήρωσε τόσα κι εγώ γιατί τόσα κτλ, συχνή μίρλα) έτσι είναι, η πιθανότητα λάθους από το σύστημα είναι μηδαμινή , μη σου πω μηδενική για τον φετινό ενφια
Ghost_Rider Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 μη λετε τα ιδια και τα ιδια περι εκπτωσεων ολες κοπηκαν πλεον ειτε με δοσεις ειτε τοις απολυτου μετρητοις το ιδιο κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα