Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς η γυναίκα είναι στον κόσμο της. Όταν ο μέσος φοιτητής ιατρικής π.χ. έχει περάσει 3 χρόνια - και θα μιλήσω καθαρά για την εργασία που έχει προσφέρει τσάμπα και όχι για προσωπικό κόπο, θυσίες κτλ, ούτε και για το ποσοστό που θα μείνει πίσω και θα κοιτάξει την κάθε κυράτσα που θα το χρειαστεί με 3 και 60 - κανοντας τον ΕΙΛΩΤΑ ασκώντας απο καθήκοντα νοσηλευτή ώς γραμματέα και τροχονόμου στα ΤΕΠ, πως έρχεσαι και του λες ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο, μιας που είναι αποκλειστικά και μόνο ελληνικό φαινόμενο ο φοιτητής ιατρικής να πρέπει να "δουλεύει" και σε νοσοκομεία. Μόνο οι κακοί οι έλληνες το έχουν ταυτόχρονα με την φοίτιση και εκπαίδευση σε νοσοκομεία, στον υπόλοιπο κόσμο εκείνες τις ώρες τους κάνουν μασάζ στα πόδια να ξεκουράζονται.

Ξαναδές το ποστάρισμά σου για τις κοσμάρες μας καλύτερα.

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς η γυναίκα είναι στον κόσμο της. Όταν ο μέσος φοιτητής ιατρικής π.χ. έχει περάσει 3 χρόνια - και θα μιλήσω καθαρά για την εργασία που έχει προσφέρει τσάμπα και όχι για προσωπικό κόπο, θυσίες κτλ, ούτε και για το ποσοστό που θα μείνει πίσω και θα κοιτάξει την κάθε κυράτσα που θα το χρειαστεί με 3 και 60 - κανοντας τον ΕΙΛΩΤΑ ασκώντας απο καθήκοντα νοσηλευτή ώς γραμματέα και τροχονόμου στα ΤΕΠ, πως έρχεσαι και του λες ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?

Τί κάθεσσαι και απαντάς;

Εδώ σου λέει έχει λογική να υποχρεώσει ανθρώπους να μείνουν στην Ελλάδα

για να μένουν ανειδίκευτοι, εξαθλιωμένοι και άνεργοι.

Σου λέει μήπως αν αυτά τα χρόνια που θέλει να εγκλωβίσει ανθρώπους στη χώρα,

αν θα έχουν να ζήσουν;

Μπα.

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο, μιας που είναι αποκλειστικά και μόνο ελληνικό φαινόμενο ο φοιτητής ιατρικής να πρέπει να "δουλεύει" και σε νοσοκομεία. Μόνο οι κακοί οι έλληνες το έχουν ταυτόχρονα με την φοίτιση και εκπαίδευση σε νοσοκομεία, στον υπόλοιπο κόσμο εκείνες τις ώρες τους κάνουν μασάζ στα πόδια να ξεκουράζονται.

Ξαναδές το ποστάρισμά σου για τις κοσμάρες μας καλύτερα.

Βασικά αυτό το υποχρεωτικό πχ της υπηρεσίας υπαίθρου

είναι αποκλειστικό ελληνικό φαινόμενο. LOL

BTW επειδή κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις

σου λέει πως ο Έλληνας φοιτητής εξοφλεί με το παραπάνω τις σπουδές του με κοινωνκό αντισταθμισμα

για το οποίο σφυρίζεις αδιάφορα.

• Like 2
Δημοσ.

Και δεν απάντησε σημαίνει

πόσο βόλεμα έχεις γύρω σου;

Θα το πω και τέταρτη φορά το όχι;

Εκτός αν εννοείς βόλεμα την εργασία.

Εσύ δεν μας είπες όμως, πόσοι σε ταίζουν και σε ντύνουν και σε καθαρίζουν;

Δημοσ.

Επειδή ίσως διαβάζουν και άτομα που ψάχνονται για Σουηδία, να προσθέσω οτι η Σουηδία ΔΕΝ χρεώνει δίδακτρα σε Ευρωπαίους πολίτες όπως λανθασμένα αναφέρθηκε σε κάποια post παραπάνω..

• Like 4
Δημοσ.

Τί κάθεσσαι και απαντάς;

Εδώ σου λέει έχει λογική να υποχρεώσει ανθρώπους να μείνουν στην Ελλάδα

για να μένουν ανειδίκευτοι, εξαθλιωμένοι και άνεργοι.

Σου λέει μήπως αν θα αυτά τα χρόνια που θέλει να εγκλωβίσει στη χώρα,

αν θα έχουν να ζήσουν;

Μπα.

Βασικά αυτό το υποχρεωτικό πχ της υπηρεσίας υπαίθρου

είναι αποκλειστικό ελληνικό φαινόμενο.

Χαχαχα, είχε δίκιο ο άλλος τελικά!

Επειδή ίσως διαβάζουν και άτομα που ψάχνονται για Σουηδία, να προσθέσω οτι η Σουηδία ΔΕΝ χρεώνει δίδακτρα σε Ευρωπαίους πολίτες όπως λανθασμένα αναφέρθηκε σε κάποια post παραπάνω..

Ναι λάθος μου θενκς, με τις τόσες βλακείες μαζεμένες να απαντώ ξέχασα να το διορθώσω, η Σουηδία ήταν δωρεάν, τώρα χρεώνει δίδακτρα σε φοιτητές εκτός ΕΕ

Δημοσ.

Ναι λάθος μου θενκς, με τις τόσες βλακείες μαζεμένες να απαντώ ξέχασα να το διορθώσω, η Σουηδία ήταν δωρεάν, τώρα χρεώνει δίδακτρα σε φοιτητές εκτός ΕΕ

Εντάξει δεν υπάρχει σωτηρία.

Γράψε και στο thread, τιμής ένεκεν

"Είμαστε όντως τόσο σκατόψυχοι σαν λαός?"

http://www.insomnia.gr/topic/620658-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CF%82-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%8C%CF%82/

και να μας πεις τί θα τρώνε οι άνεργοι, ανειδίκευτοι επιστήμονες που σου αρέσει να τους εγκλωβίσεις στη χώρα της βολεμένης καθαρίστριας

Δημοσ.

Εντάξει δεν υπάρχει σωτηρία.

Γράψε και στο thread, τιμής ένεκεν

http://www.insomnia.gr/topic/620658-είμαστε-όντως-τόσο-σκατόψυχοι-σαν-λαός/

και να μας πεις τί θα τρώνε οι άνεργοι, ανειδίκευτοι επιστήμονες που σου αρέσει να τους εγκλωβίσεις στη χώρα της βολεμένης καθαρίστριας

Θα το συνεχίσουμε πολύ ακόμα ή να το ρίξω το report;

Μίλησε κανείς για εγκλωβισμό των επιστημόνων στην Ελλάδα;

Ή μήπως ισχυρίστηκε κανείς να πληρώνουν μέχρι θανάτου;

Και θα απαντήσεις πόσοι σε ταίζουν/καθαρίζουν/τρέφουν/βολεύουν μιας που εγώ απάντησα στην ίδια ερώτησή σου;

Δημοσ.

Έχεις κουράσει..

Από εδώ να δεις.

Και φυσικά έχω κουράσει όταν πρέπει ανά δύο ποσταρίσματα να ξαναγράφω τα ίδια αφού άλλα γράφω, άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις.

Ακόμα περιμένω να μου δείξεις πού κράζω τον ανιψιό μου που άνοιξε τουριστικό...τουλάχιστον πες ένα σόρρυ, δεν κάνει κακό..

Δημοσ.

Έλα ρε τόσα λέω ξελέω, τώρα σου βρώμησε;

LOL

Να μας πεις κι αν θα ταϊζεις εσύ τους πεινασμένους επιστήμονες

που θες να εγκλωβίσεις στη χώρα της βολεμένης καθαρίστριας.

Χαχαχα.

Δημοσ.

Έλα ρε τόσα λέω ξελέω, τώρα σου βρώμησε;

LOL

Να μας πεις κι αν θα ταϊζεις εσύ τους πεινασμένους επιστήμονες

που θες να εγκλωβίσεις στη χώρα της βολεμένης καθαρίστριας.

Χαχαχα.

Έλα, ξεκόλλα, κούρασες που είπε κι ο από πάνω.

Για γερμανία κουβέντα, έτσι;

Και για να σου απαντήσω, δεν πρόκειται να ταίσω κανέναν πτυχιούχο που αποφασίζει σήμερα να πάει να σπουδάσει σε επάγγελμα με ήδη μεγάλη ανεργία. Αυτοί κι αν δεν πρέπει να χρωστάνε στο δημόσιο αποφασίζοντας να την κάνουν μετά το πτυχίο! 10 χιλιάρικα μίνιμουμ.

Δημοσ.

ειναι ιδεα μου η η μιση Ελλαδα σπουδαζει διοικηση επιχειρησεων/management/marketing; Οπου και να ακουσω κατι τετοιο θα ακουσω.. η οικονομικα.. 

Δημοσ.

ειναι ιδεα μου η η μιση Ελλαδα σπουδαζει διοικηση επιχειρησεων/management/marketing; Οπου και να ακουσω κατι τετοιο θα ακουσω.. η οικονομικα.. 

και η άλλη μισή νοσηλευτική  

Δημοσ.

Αρχίζει να ψιλοξεφεύγει η μόδα, νομίζω, και πλακώνονται σε νοσηλευτικές και μαγειρικές όλο και περισσότερο.

Ήδη έχουμε ξεκινήσει να εξάγουμε νοσηλευτές ή βοηθούς νοσηλευτών από ΙΕΚ, στη Γερμανία. Άνοιξε αγγελίες και θα δεις.

Αν συνεχιστεί το ίδιο τροπάρι, σύντομα θα εξάγουμε και μάγειρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...