karabill93 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας, φετος τελειωνω με τα μαθηματα της σχολης, τον επομενο χρονο θα μπω φανταρος και μετα θα γυρισω να κανω πρακτικη. Εχω βλεψεις για master αλλα σκεφτομαι λογω ηλικιας αν αξιζει.. με το καλο οταν θα εχω τελειωσει θα ειμαι 25 προς 26. και το master λογικα θα ειναι 1 ή 2 χρονια. οποτε θα ειμαι σε ηλικια 26-28 οπου θα εχω τελειωσει με τα πανεπιστημια.. και θα ψαχτο με δουλεια στον τομεα μου. εκτος κ αν εχω κανει παραλληλα κατι με το μεταπτυχιακο. Τι λετε ; παει μακρια η βαλιτσα ; πρεπει να ψαχτο διαφορετικά; τι προτεινετε;
Adon1s Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Με ποιον τρόπο και για ποιόν λόγο πιστεύεις οτι η ηλικία είναι λόγος να διπλοσκεφτεί κάποιος να κάνει μεταπτυχιακό ; 2
LongTom Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχάς θα δεις εάν το μεταπτυχιακό αξίζει στην περίπτωση σου(ως απόφοιτος χ ειδικότητας θα ωφεληθείς από το νέο πτυχίο; ) και γενικά εάν είσαι ικανός να τελειώσεις κάτι αξιόλογο,δηλαδή δεν παρακαλάς τους δασκάλους να σε βάλουν ένα 5/αντιγράφεις αβέρτα για να τελειώσεις και έχεις μια βαθμολογία που σε επιτρέπει να διαλέξεις κάτι που θα αξίζει τα 2 έτη πόνου που θα νιώσεις για να βγάλεις κάποιο αξιόλογο Masters. Μετά πας στο χρηματικό και πως θα την παλέψεις. Με ποιον τρόπο και για ποιόν λόγο πιστεύεις οτι η ηλικία είναι λόγος να διπλοσκεφτεί κάποιος να κάνει μεταπτυχιακό ; Το αυτό για την ηλικία. Εάν έχεις τις σωστές βάσεις η ηλικία είναι προτέρημα,όχι μειονέκτημα. Ιδίως εάν μιλάμε για την επιλογή σωστού μεταπτυχιακού και την ύπαρξη κάποιας προϋπηρεσίας στο αντικείμενο που σε επιτρέπει να διαλέξεις σωστά το αντικείμενο ή/και τους συνεργάτες για την thesis σου(ίσως το πιο σημαντικό που θα κάμεις στα 2 χρόνια).
livefreeordie Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 εδώ άλλοι κάνουν μεταπτυχιακά στα 40 τους κι εσύ ανησυχείς για τα 28; όχι μόνο δεν είναι άσχημα αλλά αντιθέτως είναι και πολύ καλά να τα έχεις τελειώσει όλα αυτά μέχρι τότε.
karabill93 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Με ποιον τρόπο και για ποιόν λόγο πιστεύεις οτι η ηλικία είναι λόγος να διπλοσκεφτεί κάποιος να κάνει μεταπτυχιακό ; το οτι θα βγω τοσο "μεγαλος" χωρις προϋπηρεσια.
Constant1ne Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 το οτι θα βγω τοσο "μεγαλος" χωρις προϋπηρεσια. Μην το σκέφτεσαι, οι περισσότεροι πλέον είναι "μεγάλοι" χωρίς προϋπηρεσία. Μπορείς επίσης να βρεις και κάποιο part time μεταπτυχιακό και να δουλεύεις παράλληλα.
livefreeordie Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 το οτι θα βγω τοσο "μεγαλος" χωρις προϋπηρεσια. τι σε κανει να πιστευεις οτι αν τελειωνες νωριτερα θα εβρισκες αμεσως δουλεια; εκτος αν σκοπευεις να φυγεις απο Ελλαδα. αλλιως τζαμπα αγχωνεσαι,τοσοι και τοσοι πτυχιουχοι και δε βρισκουν τιποτα ακομη και για χρονια.
LongTom Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 το οτι θα βγω τοσο "μεγαλος" χωρις προϋπηρεσια. Θα είσαι "μεγάλος", αλλά στα 2 χρόνια μια χαρά μπορείς να έχεις μια part-time ή/και να ψαχτείς για internship μετά το μεταπτυχιακό. Όπως ακόμη είπα η thesis άνετα μπορεί να σου δώσει και την ευκαιρία να συνεργαστείς με κάποια εταιρεία ή οργανισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα