Προς το περιεχόμενο

To PlayStation 4 Pro δεν είναι "κανονική" κονσόλα 4K


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα μπορούσαν να ξανακυκλοφορήσουν το last of us σε ακόμα πιο hd re-remastered ή ακόμα και 4κ όπως επίσης να βγάλουν και μία τρίτη φορά τη τριλογία uncharted και gow

 

Όχι τίποτε άλλο για να αφιερώσουν και λίγο χρόνο οι devs στο vr που είναι το next best thing και θα υποστηρίζουν οι κονσόλες σε 480p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο pc στηριζονται σε brute force γιατι λενε και να μην τρεχει καλα το παιχνιδι θα τα σκασουν τα 750 να παρουν μια gtx 1080.

 

Το οτι το crysis σερνοταν μεχρι και σε pc 5 χρονων μετα δεν νομιζω οτι ειναι λογος να υπερηφανευεται κανεις.

 

Δυστυχως παιχνιδια σαν το Doom υπαρχουν λιγα.

ξερεις τι ποσοστο τα σκαει για καρτες των 700ευρω?2-3% και αν. Το ιδιο βεβαια και σε 500ευρω καρτες και παει λεγοντας.

http://store.steampowered.com/hwsurvey?platform=pc

 

Το 4κ gaming ειναι ενα πολυ ακριβο hobby(κατι σαν υποκατηγορια του pc gaming),και γιαυτο κοστιζει και αναλογα τι να κανουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με την προϋπόθεση ότι εχεις ηδη έναν υπολογιστη το αναφερω το παράδειγμα ... Αλλα όπως και να το κανουμε ένας υπολογιστης δεν παιζει μονο παιχνίδια ...λογικο είναι να δωσεις και το χιλιαρικο... αλλα αυτό που λες για το exclusive ps4 οσον αφορα τα γραφικα δεν ισχύει ... Δηλαδη θελεις να πεις ότι η σονυ εχει αναπτυξει καποια μηχανή γραφικων που οι άλλες εταιριες δεν μπορουν να φτασουν ?? Απλα η σονυ με διαφορα τρικ και με το γεγονός παντα ότι παιζεις σε μια μεγαλη τηλεοραση θα βαλει τις σαλτσες της απλα και μονο να φανει τουλάχιστον ένα ικανοποιητικο αποτέλεσμα στην εικονα ... Κατά τα αλλα δεν είναι μονο η εικονα αλλα και η κινηση ! Θα υποστηριζουν όλα 60 FPS ? Η μονη διαφορα που προκυπτει από αυτό που λες εχει να κανει μονο στο γεγονός ότι παιζεις ένα exclusive game σε μια κονσολα και εκει τελειωνει... Τιποτα δεν εχει να κανει με τα γραφικα η οτιδήποτε άλλο !

Εγω βλεπω οτι η προκαταληψη σε αυτον τον τομεα ειναι τεραστια. Θες να μου πεις οτι βγαζει καποιος υπολογιστης γραφικα σαν του uncharted 4, και δεν εννοω του pro. Το ps4 ειναι πολυ ξεπερασμενο πλεον. Αν στα ματια σου βαζουν σαλτσες καιβτετοια λοιπα για να βγαλουν τετοια γραφικα συγγνωμη αλλα εισαι βαθυα νυχτωμενος. Συγκρινε ενα pc της ταξεως του ps4. Το witcher στα medium low θα το τρεχει. Και το ps4 πες θα το τρεχει λιγο καλυτερα. Αλλα βγαζει και γραφικα σαν του uncharted. Και ξερεις γιατι; γιατι υπαρχει η μαγικη λεξη optimization. Τωρα αν ειναι native 4k και ολα αυτα τα ανουσια που αρεσει στους περισσοτερους να γραφουν ειναι ανουσια και χωρις νοημα. Το μονο σιγουρο ειναι πως με το ps4 pro θα χουμε ακομα καλυτερα γραφικα και συγκριτικα με αντιστοιχο pc θα ειναι παντα ενα βημα μπροστα. Καθαρα λογω του optimazation. Γι αυτο λεγονται παιχνιδομηχανες. Κι οπως ειπες και συ στο pc κανεις κι αλλα πραγματα. Αλλα και παλι το αντιστοιχο gpu του pro κοστιζει κοντα στα 350€ βλεπε rx480.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ανάλυση δεν φέρνει την άνοιξη σε μια κονσόλα. Όταν βγήκε το Uncharted 2 God of War 3 η το Uncharted 4 κανένας υπολογιστής δεν έβγαζε καλύτερα γραφικά overall. Αντε να βγάλεις με ένα 200αρι γραφικά επιπέδου Uncharted στον υπολογιστή. Χίλιες φορές καλύτερα γραφικά και φίλτρα και ας είναι στα 1080p πάρα low γραφικα και 4k ανάλυση. Η ανάλυση είναι το τελευταίο που μας νοιάζει ειδικά μετά το 720p που μπήκαμε στην υψηλή ευκρίνεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...