Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,ειμαι 17 χρονων και καπνιζω 1 χρονο...λογω του οτι δινω πανελληνιες και δε θελω να μου πεσει η ψυχολογια και γενικα να επικρατησει χαος στο σπιτι,θελω να ρωτησω:προχτεσ εκανα γενικες αιματος και ουρων(γενικες),και θελω να μαθω αν θα φανει κατι που να υποψιασει τους δικους μου...τρωω φρουτα,πινω χυμους και αθλουμαι(σκειτ οσο προλαβαινω πλεον κα ολες μου οι διαδρομες ειναι με ποδηλατο,περιπου 15χλμ/ημερα...απαντηστε σας παρακαλω χωρις σχολια τυπου πρεπει να το κοψεις κλπ,και οχι με παραπομπες σε προηγουμενα θεματα,γτ εψαξα και δεν εβγαλα ακρη,ευχαριστω

να προσθεσω πως το εμαθα 1 μερα πριν τις κανω,και ως την ωρα που πηγα ειχαν περασει 10 χωρις να εχω κανει...δε ξερω αν ειναι χρησιμη η ασχετη πληροφορια,απλα θεωρησα πως εχει σχεση...

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν φαίνεται μόνο αλλά κάνει Μπαμ !

Αν σου πούνε τίποτα πες τους ήταν ηλεκτρονικό.

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν φαίνεται μόνο αλλά κάνει Μπαμ !

Αν σου πούνε τίποτα πες τους ήταν ηλεκτρονικό.

σοβαρα τωρα ρε συ?φιλοι που καπνιζαν 1.,5 χρονο εκαναν τισ ιδιες και δε φανηκε κατι...και οταν λες κανεις μπαμ,τι ακριβως θα φαινεται στις εξετασεις?

Δημοσ.

κολοκυθια.... δεν φαίνεται τιποτα

καμμια εξεταση απο βιοχημικες, γενικη αιματος και γενικη ουρων δεν μπορει να δειξει κατι τετοιο

μην λεμε οτι θελουμε

Δημοσ.

σοβαρα τωρα ρε συ?φιλοι που καπνιζαν 1.,5 χρονο εκαναν τισ ιδιες και δε φανηκε κατι...και οταν λες κανεις μπαμ,τι ακριβως θα φαινεται στις εξετασεις?

To αστειο της υπόθεσης είναι ότι φοβάσαι μηπως το μάθουν οι γονεις σου αλλα δεν φοβάσαι που ξεκινησες έναν διαολο που μετα από μερικά χρονια θα σε έχει καταντησει ασθματικο και όταν θα πας 60αρης πνευμονοπαθή(ΧΑΠ -Χρονια Αποφρακτικη Πνευμονοπάθεια - νοσος των καπνιστων). Μονο αν δεν θες να το κοψεις τουλάχιστον μην αναγκαζεις τους διπλανούς να μυριζουν το καπνο σου. Το λεω γιατι όταν τη λεμε στους καπνιστες τσατζονται κιολας λες και ειμαστε υποχρεωμένοι.

Και τι να την κανεις την γυμναστικη όταν καπνιζεις? αθλητης δεν προκειται να γινεις με πνευμονια καπνιστη και επισης επιβαρυνεις και την καρδια σου ανεβάζει το κωλοτσιγαρο τους παλμους ανεβάζεις και εσυ με την άσκηση καλυτερα μεινε καπνιστης μη γυμνάζεσαι καν μέχρι να το κοψεις. Δε κανω πλάκα.

• Like 8
Δημοσ.

Στο δια ταύτα, από τα λίγα που έχω ακούσει, σε γενικές αίματος και ούρων δεν φαίνεται. Θέλει τοξικολογικές εξετάσεις για να φανεί. Ίσως στις αίματος φανεί λίγο αυξημένος ο αιματοκρίτης αλλά τίποτα τραγικό. 

Γενικά, αυτά που είπε ο DDevil :D

Δημοσ.

To αστειο της υπόθεσης είναι ότι φοβάσαι μηπως το μάθουν οι γονεις σου αλλα δεν φοβάσαι που ξεκινησες έναν διαολο που μετα από μερικά χρονια θα σε έχει καταντησει ασθματικο και όταν θα πας 60αρης πνευμονοπαθή(ΧΑΠ -Χρονια Αποφρακτικη Πνευμονοπάθεια - νοσος των καπνιστων). Μονο αν δεν θες να το κοψεις τουλάχιστον μην αναγκαζεις τους διπλανούς να μυριζουν το καπνο σου. Το λεω γιατι όταν τη λεμε στους καπνιστες τσατζονται κιολας λες και ειμαστε υποχρεωμένοι.

Και τι να την κανεις την γυμναστικη όταν καπνιζεις? αθλητης δεν προκειται να γινεις με πνευμονια καπνιστη και επισης επιβαρυνεις και την καρδια σου ανεβάζει το κωλοτσιγαρο τους παλμους ανεβάζεις και εσυ με την άσκηση καλυτερα μεινε καπνιστης μη γυμνάζεσαι καν μέχρι να το κοψεις. Δε κανω πλάκα.

ρε αδερφε,αν διαβασες τι εγραψα  ζητησα απλα ενα ναι η οχι με τεκμηριωση,και σημειωσα επισης οτι δε θελω τετοια σχολια,...νομιζεις πως δεν ξερω οτι ειναι βλαβερο?εν γνωσει μου ειναι το κακο αλλα εν πασει περιπτωσει..

Δημοσ.

ρε αδερφε,αν διαβασες τι εγραψα  ζητησα απλα ενα ναι η οχι με τεκμηριωση,και σημειωσα επισης οτι δε θελω τετοια σχολια,...νομιζεις πως δεν ξερω οτι ειναι βλαβερο?εν γνωσει μου ειναι το κακο αλλα εν πασει περιπτωσει..

Γνωση θα έχεις όταν θα πάς να δεις τους καρκινοπαθείς που υποφέρουν επειδή ηταν βλάκες και κάπνιζαν. Τοτε θα έχεις γνωση και άποψη. Προς το παρον το μονο που σε νοιάζει είναι να σου πουν αν θα σε πάρουν χαμπάρι οι γονεις σου ή όχι. Δεν εχεις τα κοτσια να τους πεις ότι καπνιζεις? εγω το 1ο μου τσιγαρο (πλεον δεν καπνιζω) το ειχα κανει μπροστα στον πατέρα μου. Τι εκει δεν έχουμε κοτσια? μονο όταν καβαλάμε το σκέϊτ και κάνουμε το τσιγαράκι εμαστε μάγκες? :cry:

• Like 1
Δημοσ.

Ε αφού γνωρίζεις οτι στους φίλους σου δεν έδειξε τίποτα τότε γιατί μπαίνεις να ρωτήσεις τόσο αγχωμένος; Περιμένεις μήπως επιβεβαιώσουμε και εμείς τι είδες από τους φίλους σου για να σου φύγει το άγχος;

Τέλος πάντων. Μπες σε κανένα φόρουμ γιατρών ή ψάξε στο internet,

Με πληκτρολόγηση μόνο μιας φράσης στο google βρήκα όλα τα παρακάτω στην 1η σελίδα:

http://www.insomnia.gr/topic/294085-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF/

http://www.insomnia.gr/topic/398307-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CF%8D%CF%81%CF%89%CE%BD/

Και από μια σελίδα πιο ειδική από το insomnia

• Το κάπνισμα ακριβώς πριν τις εξετάσεις του αίματος : θεωρούμε αθώο το να καπνίσουμε πριν τις εξετάσεις διότι δεν το συσχετίζουμε με κατανάλωση τροφής, στην πραγματικότητα όμως η νικοτίνη του τσιγάρου αυξάνει επίσης το ζάχαρο του αίματος. Ενδεικτικά, το κάπνισμα 1 μόνο τσιγάρου 15 με 20 λεπτά πριν την αιμοληψία μπορεί να ανεβάσει το ζάχαρο του αίματος έως και 10 mg/dl, ενώ επηρεάζεται ακόμα και η δοκιμασία ανοχής της γλυκόζης, την καμπύλη ζαχάρου δηλαδή. Είναι καλό επίσης να έχουμε υπ’ όψιν μας ότι τα επίπεδα ζάχαρου στους καπνιστές είναι γενικότερα πιο αυξημένα σε σχέση με τους μη καπνιστές

• Το μανιώδες κάπνισμα : μειώνει σημαντικά τις συγκεντρώσεις της αυξητικής ορμόνης, της βιταμίνης Β12, της ουρίας και της κρεατινίνης καθώς επίσης και του ουρικού οξέος, ενώ αυξάνει τον αριθμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

http://www.diaitologia.gr/genikes-exetaseis-aimatos/

Οι δικοί σου δεν παίζει να καταλάβουν κάτι από όλους αυτούς τους δείκτες, αλλά μετά αν δούνε υψηλό ζάχαρο και σου αρχίσουν το κύρηγμα αν πλακώνεις γλυκά και διάφορα τέτοια όταν είσαι εκτός σπιτιού.... μην απορήσεις.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/574984-καπνισμα

Έψαξες πάρα πολύ;

Αποτέλεσμα αναζήτησης στο μπλα μπλα με «κάπνισμα εξετάσεις»

Ίδια ερώτηση, στο πρώτο ποστ η απάντηση. Δε χρειάζεται να διαβάσεις καν όλο το thread

Δημοσ.

Όπως είπε και ο Δημήτρης πιο πάνω δεν υπάρχει περίπτωση να μην το γνωρίζουν ήδη οι γονείς σου.. Η μυρωδιά που μένει στα δάχτυλα αλλά και στο στόμα είναι παραπάνω από αρκετή για να καταλάβουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...