Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα κλασικα φωτακια νυχτας με ή χωρις αισθητηρα φωτος δεν με ικανοποιουν.

Θα ηθελα κατι που να δινει λιγο πιο πολυ φως την νυστα χωρις βεβαια να ειναι ενοχλητικο .

Τωρα εχω ενα τετοιο της legrand

Εχει υπ οψιν του καποιος κατι τετοιο ? Ευχαριστω.

post-40980-0-04883300-1473592761_thumb.jpg

Δημοσ.

Τα κλασικα φωτακια νυχτας με ή χωρις αισθητηρα φωτος δεν με ικανοποιουν.

Θα ηθελα κατι που να δινει λιγο πιο πολυ φως την νυστα χωρις βεβαια να ειναι ενοχλητικο .

Τωρα εχω ενα τετοιο της legrand

Εχει υπ οψιν του καποιος κατι τετοιο ? Ευχαριστω.

Γιάννη δεν μπορείς να βαλεις πιο ισχυρή λαμπα; Επίσης το θες μόνιμα αναμμένο; Σε πρίζα; Στο ταβάνι;

(Νυστα το έγραψες το post!  :-D )

Δημοσ.

Γιάννη δεν μπορείς να βαλεις πιο ισχυρή λαμπα; Επίσης το θες μόνιμα αναμμένο; Σε πρίζα; Στο ταβάνι;

(Νυστα το έγραψες το post!  :-D )

...Μερα το εγραψα αλλα ολλες αυτες οι λαμπες δεν δινουν παραπανω φως οσσες κι αν δοκιμασα . Θελω να αναβει μονο την νυχτα μονιμα.

Οχι οροφης γιατι υπαρχει ηδη κλασικο φωτιστικο .

Δημοσ.

Ίσως καμία led ταινια χαμηλής ισχύς και κρυμένη πίσω από κανά κρεβάτι ή κατι αλλο να είχες ένα ωραίο αποτέλεσμα

• Like 1
Δημοσ.

Γιαννη οι επιστήμονες λενε οτι πρέπει να κοιμάσαι στο σκοτάδι. Το φως δεν σε αφήνει να πας στον βαθύ υπνο που σε αναζωογονεί (αν θυμάμαι καλα λέγετε στάδιο REM)

• Like 3
Δημοσ.

Κατι τετοιο ?

Κάτι τέτοιο σκεφτήκα.Στο μειδάνη που έχω στη γειτονιά μου έχει και ταινία με διάφορες ίσχυς τύπου 7.2/15/και μαι άλλη μικρότερης ισχύς.όλες παίζουν με 12v.Και άμα δεν σου αρεσει το ασπρο ή είναι πολύ έντονο ξέρω γω έχει και με χρώμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με τον υπνο είναι σωστό.

Θα μου ηταν καλυτερο αισθητικα το Philips παρα το αλλο που θυμιζει Χριστούγεννα.

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο σκεφτήκα.Στο μειδάνη που έχω στη γειτονιά μου έχει και ταινία με διάφορες ίσχυς τύπου 7.2/15/και μαι άλλη μικρότερης ισχύς.όλες παίζουν με 12v.Και άμα δεν σου αρεσει το ασπρο ή είναι πολύ έντονο ξέρω γω έχει και με χρώμα.

Εχω στα 100 μετρα Μεϊδανη...Αυτα ομως θα θελουν να προσαρμοστει και φις για την πριζα σωστα ?

Θα βαλει συστημα απο τετοια η κορη μου σε διαμερισμα που ανακαινειζει σε γυψοσανιδα ορφης  για κρυφο φωτισμο με led spot απο κατω  και ταινιες απο μεσα.

Αυτο με τον υπνο είναι σωστό.

Θα μου ηταν καλυτερο αισθητικα το Philips παρα το αλλο που θυμιζει Χριστούγεννα.

Δεν πολυκαταλαβα τι κανει αυτο ...

Δημοσ.

Εχω στα 100 μετρα Μεϊδανη...Αυτα ομως θα θελουν να προσαρμοστει και φις για την πριζα σωστα ?

Θα βαλει συστημα απο τετοια η κορη μου σε διαμερισμα που ανακαινειζει σε γυψοσανιδα ορφης  για κρυφο φωτισμο με led spot απο κατω  και ταινιες απο μεσα.

Δεν πολυκαταλαβα τι κανει αυτο ...

Σού δίνουν ένα μετασχηματιστή μικρό.Οποιός σηκώνει να τροφωδοτεί ταινία led μέχρι 15w συνολικά.Ο μετασχιματιστής έχει γύρο στα 10 ευρώ.Ο μετασχηματιστής είναι με τις βιδούλες στην άκρη οπότε του καρφώνεις πάνω είτε καλώδιο με μπριζάκι στην άκρη ε'ιτε καλώδιο του τοίχου.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης να πω, μια και τέθηκε το θεμα φωτισμός, οτι η πηγή φωτισμού μεσα στα σπίτια δεν πρέπει να ειναι ορατή, δηλαδη το ματι δεν πρέπει να βλέπει την "λάμπα"

• Like 1
Δημοσ.

Άμα θέλεις Γιάννη μπορώ να σου στείλω το λινκ με το μετασχηματιστή και αυτά που έιχα πάρει εγώ.Σίγουρα έχει και για πολλά Watt αλλά αλλάζει το κόστος.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης να πω, μια και τέθηκε το θεμα φωτισμός, οτι η πηγή φωτισμού μεσα στα σπίτια δεν πρέπει να ειναι ορατή, δηλαδη το ματι δεν πρέπει να βλέπει την "λάμπα"

Πολυ σστο αυτο...

Άμα θέλεις Γιάννη μπορώ να σου στείλω το λινκ με το μετασχηματιστή και αυτά που έιχα πάρει εγώ.Σίγουρα έχει και για πολλά Watt αλλά αλλάζει το κόστος.

Ναι φιλε μου αν μπορεις .Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιαννη η philips πρεπει να είναι επιτραπεζια λαμπα που της αλλαζεις χρωμα φωτισμου οπως εσυ θες. Κατι σαν κι αυτο.

https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B008B4DCCU/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1473597747&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=philips+light&dpPl=1&dpID=31SmdYQUMmL&ref=plSrch

Απλα προσεχε τα watt.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...