Chrom Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι τέλος του μήνα να αγοράσω ένα ολοκληρωμένο σύστημα pc για gaming από amazon.de. Έχω διαβάσει κατά καιρούς πολλά threads και άρθρα και έχω μπερδευτεί λίγο. Υπάρχει κάποιος να έχει κάνει τέτοια αγορά ώστε να με καθοδηγήσει λίγο? Είναι έμπιστο site? Υπάρχει περίπτωση να έχουν πάθει κάτι αυτά που θα παραγγείλω? Μιλάμε για 1200 ευρώ ++ παραγγελία! Θα μπορέσω να κάνω την αγορά μέσω πιστωτικής? Ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Επίσης, η τελική παραγγελία είναι 1250 ευρώ, πληρώνω κάτι επιπλέον για μεταφορικά? Δεν μου εμφανίζει κάτι άλλο όταν πάω να βάλω τον αριθμό της κάρτας! Αυτά...ελπίζω να μην σας κούρασα και ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους μου πουν τις εμπειρίες τους!!!!
cpttony Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και γιατί δεν το "χτίζεις" από ελληνικά καταστήματα? Εκτός και αν μένεις στην Γερμανία/εξωτερικό!
Chrom Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Και γιατί δεν το "χτίζεις" από ελληνικά καταστήματα? Εκτός και αν μένεις στην Γερμανία/εξωτερικό! Γιατί πολύ απλά από ελληνικά καταστήματα κοστίζει 300 ευρώ παραπάνω. Και δεν σκοπεύω να τα δώσω έτσι
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι ο πωλητής το amazon, τότε προχωρά κανονικά, είναι 1000% ασφαλές.
Chrom Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι ο πωλητής το amazon, τότε προχωρά κανονικά, είναι 1000% ασφαλές. Ευχαριστώ για την γρήγορα απάντηση, ναι είναι ο πωλητής το amazon σε όλα αυτά που έχω διαλέξει. Όσο για την πληρωμή μπορεί να γίνει απευθείας με πιστωτική έτσι? Ή μήπως θέλει κάτι άλλο?
prometheas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι δεν χρειάζεται κατι αλλο, αρκεί το οριο της κάρτας σου (αν ειναι πιστωτική) να καλύπτει το ποσό αγοράς..
rolexakias2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Προχωρά άφοβα φίλε,το amazon είναι εγγύηση.
Chrom Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι δεν χρειάζεται κατι αλλο, αρκεί το οριο της κάρτας σου (αν ειναι πιστωτική) να καλύπτει το ποσό αγοράς.. Προχωρά άφοβα φίλε,το amazon είναι εγγύηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Να είστε καλά εύχομαι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα